Veelgestelde vragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Update COVID-19: Kan ik nog solliciteren?

We begrijpen dat de heersende pandemie op dit moment veel vragen oproept. Het is een periode waarin van alles ineens op losse schroeven komt te staan en nog maar weinig zekerheden en garanties in beeld zijn. Het brengt zorgen, onrust en onzekerheid met zich mee. Tegelijkertijd is dit een tijd van pionieren, experimenteren en nieuwe mogelijkheden onderzoeken. De nieuwe situatie maakt veel in mensen los, en gelukkig ook veel positieve dingen. Zo ook bij ons; we hebben onze business in no time naar onze collega’s thuis verhuisd en werken vanaf daar op volle kracht door.

Zoeken bedrijven nog naar nieuw talent?

Absoluut. Wij hebben het grootste deel van onze klanten inmiddels gesproken en bij bijna 8 op de 10 blijven de vacatures gewoon openstaan. Voor sommige bedrijven geldt juist dat ze nu harder op zoek zijn dan eerst. Dus solliciteer vooral op de vacatures die bij jou en je leven passen.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Uiteraard zullen we je niet vragen om op locatie voor een sollicitatiegesprek te verschijnen—alle sollicitatiegesprekken worden momenteel telefonisch of via videobellen gevoerd.

Wordt er altijd contact met mij opgenomen?

Het proces van &Work blijft in principe hetzelfde als je van ons gewend was. Dat betekent dat als een bedrijf aangeeft graag met je in contact te komen, wij je hiervoor zullen benaderen. (Dat betekent ook dat wanneer je niets van ons hoort, dit niet de baan voor jou is geweest.) Telefonisch bespreken we vervolgens met jou het sollicitatieproces.

Kan ik daarna direct beginnen?

Of je direct aan de slag kan, hangt volledig van de werkgever af. We merken nu dat er vaker gezegd wordt dat de startdatum nog bepaald moet worden, maar er al wel een aanbieding wordt gedaan. Ook zijn er bedrijven waar je direct op (een veilige) locatie kunt beginnen.

Nog meer vragen?

Meer weten over wat dit allemaal voor jou betekent? Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee over wat voor jou de juiste stappen zijn om nu te zetten.