Sterker uit de coronacrisis komen? Dit is je kans. Zet juist nu in op groei! Wij helpen je erbij: 020-530 0500

Ontmoet talent dat past bij je bedrijf

Wij kijken verder dan cv’s. We combineren ervaren talent scouts met data en digitale tools. Zodat je collega's vindt die passen bij jou, je bedrijf, je team & je ambities.

Ontmoet talent dat past bij je bedrijf

Veelgestelde vragen tijdens COVID-19:

Deze periode, nu de markt meer begint te draaien naar een werkgeversmarkt, is bij uitstek een mooi moment om dat felbegeerde talent voor jouw bedrijf binnen te halen. Op dit moment leven we in een onwerkelijke situatie. Er zwerft een virus over de wereld waarvan we nog maar weinig weten. Dat brengt onzekerheden met zich mee: voor de oudere generatie met betrekking tot hun gezondheid, voor de jongere generatie met betrekking tot hun ouders, hun werksituatie & de toekomstige economie. En voor de werkgevers uit zich dit in zorgen over hun bedrijf. Radicaal korten in uitgaven lijkt in eerste instantie een logische keus en vaak wordt dan al gauw gedacht aan het korten op personeelskosten. Een begrijpelijke, maar niet altijd verstandige keus. Juist nú is het moment om te experimenteren, processen onder de loep te nemen en kijken waar de kansen - ook voor jouw bedrijf of sector - liggen. Wie heb je daarvoor nodig? Wees de concurrentie voor.
Een goed inwerktraject (of onboardingtraject) is enorm belangrijk als je een nieuwe werknemer een vliegende start wil geven. En dit traject ziet er tijdens COVID-19 vanzelfsprekend anders uit dan je gewend was. Wat vaak voor een deel ‘natuurlijk’ plaatsvindt, zijn nu zaken geworden om over na te denken. Zoals: hoe zorg ik ervoor dat mijn nieuwe medewerker zich thuis voelt ook al zijn er geen fysieke contactmomenten, hoe zorg ik ervoor dat een nieuwe medewerker toch een beeld krijgt van de mensen met wie hij of zij samenwerkt, hoe houd ik de vinger aan de pols, hoe maak ik alle belangrijke informatie digitaal inzichtelijk & hoe kan ik subtiel aanvoelen of alles in orde is? Geen zorgen: er zijn genoeg bedrijven die het inwerktraject al jaren digitaal doorlopen. Door simpelweg wat extra aandacht aan dit proces te geven en wat nieuwe routines in te bouwen, zorg je er al snel voor dat een werknemer zich welkom voelt. Meer over weten? Lees het in ons blog over online onboarding.
Waar we tot voor kort als land voornamelijk fysieke sollicitatiegesprekken voerden, zullen de meeste gesprekken nu digitaal plaatsvinden. We hebben gemerkt dat dit zowel voor- als nadelen heeft. Het is prettig als je iemand echt kunt aankijken tijdens een belangrijk gesprek, maar aan de andere kant is het ijs dankzij de gekke situatie op deze manier wel snel gebroken. Bovendien is het voor beide partijen ook makkelijker interviews te plannen nu alles digitaal (en vanuit huis) plaatsvindt. Toch hulp nodig? Uiteraard kan jouw eigen contactpersoon bij &Work je hiermee helpen. Meer tips? Lees ze in ons blog over het online voeren van sollicitatiegesprekken.
Een crisisperiode is hét moment om te testen, nieuwe wegen te bewandelen, mogelijkheden te onderzoeken en denken in oplossingen & kansen in plaats van blokkades. Wat daar precies voor plannen uit voortkomen, is voor elk bedrijf anders. &Work kan helpen door inzichten uit de markt te verstrekken, advies te geven rondom zaken als benchmarking, vacatureteksten, marketingplannen, market mapping en employer branding. En natuurlijk door te ondersteunen bij het volledige (digitale) sollicitatieproces; van eerste gesprek tot het tekenen van het contract. Maar bovenal met het werven van het juiste talent dat nu - maar ook als de crisisperiode meer naar de achtergrond schuift - past bij jou, je team, je bedrijf & je toekomstplannen. Dit is hét moment om felbegeerd talent voor je bedrijf te vinden.
Juist in deze periode willen we het voor werkgevers eenvoudig maken om met behulp van nieuw talent, hun bedrijf een boost te geven. Tegelijkertijd begrijpen we dat dit ook voor uitgaven zorgt op een moment dat je de kosten laag wil houden. Inzetten op talent is een langetermijnstrategie en daarom bieden wij meer mogelijkheden aan zodat je ook nu kunt blijven groeien. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een intakegesprek aan om advies in te winnen!
Voor &Work geldt hetzelfde als voor menig ander bedrijf: COVID-19 brengt ons veel, zowel in uitdagingen als in kansen en mogelijkheden. Het vinden van passend talent is dankzij onze enorme database, uitgebreide netwerk en bewezen, proactieve werkwijze ook in deze tijden geen probleem. Wij helpen je met het scherpstellen van profielschetsen, inrichten van processen en binnenhalen van jouw nieuwe werknemers.

Groei sneller met de juiste hulp

Unieke inzichten

We helpen je om uit te vinden hoe je je team kan opbouwen. En we delen 12 jaar aan opgebouwde inzichten en data over de markt, de economie en het aannemen van mensen met je. Alle kennis die je nodig hebt om te zoeken, selecteren, onderhandelen en aannemen.

Employer branding

We zorgen ervoor dat je passend talent aantrekt. Dat doen we door je vacature te boosten met foto’s en persoonlijke details. En door je bereik te vergroten via onze partnerplatforms en social media. Laat zien wie je bent en waar je voor staat!

Talent scouting

We zoeken op elk kanaal. Om vervolgens te screenen en selecteren. We kennen jouw doelgroep en weten die te bereiken. Door persoonlijkheidstesten te gebruiken kunnen we verder kijken dan cv’s. Zodat je mensen vindt die aansluiten op je ambities en die bij je passen én blijven.

60% Geld bespaard

Bespaar 60% t.o.v. traditioneel recruitment. Betaal per opdracht en neem zoveel mensen aan als je wil. Profiteer van onze partnerships en schrap ad-kosten.

80% Tijd bespaard

Laat ons de juiste profielen voor je zoeken, kwalificeren en selecteren. We plannen afspraken voor je in en onderhandelen met kandidaten.

100% Boost voor je bedrijf

Krijg toegang tot 100.000+ kandidaten in onze database en 150.000+ bezoekers p.m. op onze site. Inspireer ze met je eigen bedrijfspagina en vacatures.

Doe de vacaturecheck

De juiste vacaturetekst

 • Spreekt de juiste doelgroep aan
 • Is goed vindbaar
 • Draagt bij aan een goede employer branding
Infographics sketch

Kies het pakket dat bij je past

Basic

 • Bedrijfsprofiel
 • Hiring advies & support
 • Onbeperkt vacatures plaatsen
 • 1 gekozen sector
 • Vast bedrag per aanname
 • Uitbreiding sectoren mogelijk

Specialist

 • Bedrijfsprofiel
 • Hiring advies & support
 • Onbeperkt vacatures plaatsen
 • 1 gekozen sector
 • Geen aannamekosten
 • Extensive search
 • Fotoshoot kantoor v.a. 6 mnd
 • Online marketingcampagnes
 • Actieve wervingscampagnes

Pro

 • Bedrijfsprofiel
 • Hiring advies & support
 • Onbeperkt vacatures plaatsen
 • 2 of meer sectoren
 • Geen aannamekosten
 • Extensive search
 • Fotoshoot kantoor
 • Uitbreiding sectoren mogelijk
 • Online marketingcampagnes
 • Actieve wervingscampagnes

Niet zeker welk pakket het beste past bij jou, je bedrijf & je toekomstplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.

(+31) 020 - 530 0500 (NL)

(+32) 038 - 081 758 (BE)

Werken-bij D-reizen? Op &Work vind je een actuele aanbod aan vacatures van D-reizen.
Werken-bij Horlings Nexia? Op &Work vind je een actuele aanbod aan vacatures van Horlings Horlings Nexia.
Werken-bij DSW? Op &Work vind je een actuele aanbod aan vacatures van DSW.
Werken-bij Groupon? Op &Work vind je een actuele aanbod aan vacatures van Groupon.
Werken-bij Sanoma? Op &Work vind je een actuele aanbod aan vacatures van Sanoma.
Werken-bij Tata Steel? Op &Work vind je een actuele aanbod aan vacatures van Tata Steel.

Wat onze partners zeggen

Plaats je vacatures op &Work

Direct talent vinden

Wil jij direct het juiste talent voor jouw bedrijf vinden? Plaats je vacature op &Work en we nemen contact met je op.

Vacature plaatsen