Online vacatures plaatsen op &Work

Contactinformatie

Bereik & insights & hires

 • Bereik & insights & hires
 • 125.000+ gekwalificeerde kandidaten in onze database
 • 40.000+ websitebezoekers per maand
 • 100+ plaatsingen per maand
 • 12+ jaar inzichten en data over de markt en trends
 • Kosteloos kandidaten aannemen, zoveel als nodig zijn voor jouw ambities!

Waarom online vacatures plaatsen op &Work?

Employer branding
Trek het juiste talent aan voor jouw vacature door te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Wij plaatsen je vacatures online op onze website en boosten ze met foto’s en persoonlijke details. En we verspreiden ‘m. Niet alleen op onze site, maar ook via onze partnerplatforms en social media.
Unieke insights
Als je wil, helpen we je ook met ontdekken welk talent je nodig hebt. We helpen je teams te bouwen en ambities te realiseren. Natuurlijk vanuit advies dat hout snijdt. Gebaseerd op 12+ jaar aan opgebouwde inzichten en data over vacatures, de markt, economie en hiring.
Talent scouting
Om de mensen te vinden die écht bij jou, je team en je bedrijf passen, gaan we actief op zoek op elk kanaal. Door ons te verdiepen in je doelgroep en ze op de juiste plek te benaderen via passende berichten, vacatures of posts.

Vacaturebank & job alerts & hiring via &Work

Dashboard
Op &Work krijgt iedereen een eigen dashboard. Hiermee houden kandidaten onder meer oog op sollicitaties, verstuurde cv’s en ingevulde persoonlijkheidstests.
Job Alerts
Voor iedereen die wel benieuwd is naar nieuwe banen, maar hier niet voortdurend naar op zoek wil gaan, hebben we job alerts gebouwd. Zo ontvangt elk talent dat geïnteresseerd zou kunnen zijn in jouw vacature een persoonlijke melding.
Persoonlijkheidstesten
Om mensen te vinden die niet alleen passen bij een functie, maar ook bij een team en de bedrijfscultuur, hebben we een persoonlijkheidstest online staan. Alleen kandidaten die weten wat bij ze past, komen op die manier uit bij jou.
Drijfveren
Een baan gaat over meer dan werken. Mensen, ontwikkeling, plezier & betekenis bijvoorbeeld. Kandidaten vinden bij &Work vacatures van bedrijven die aansluiten op hun persoonlijke drijfveren.
Nederland & België
Vergroot je bereik en ga voorbij de Nederlandse grens. &Work heeft vacatures over heel Nederland én België.

Hoe werkt een vacature plaatsen op &Work?

Je vacatures plaatsen op &Work is heel eenvoudig. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe collega’s wil je jouw vacatures natuurlijk plaatsen op een platform waar je de juiste mensen bereikt. Onze consultants kijken daarom samen met jou wat voor mensen je zoekt en hoe jij die het beste kunt bereiken. Jij levert je vacatures bij ons aan en een team van marketingspecialisten en talent scouts gaat
voor je aan de slag.

Je vacaturetekst wordt gecheckt voordat de vacature online wordt geplaatst en je bedrijf krijgt een eigen werken-bij-pagina op onze website. In de tussentijd zijn de online wervingscampagnes opgezet op onze eigen website en onze partnerplatformen. Daarnaast gaat een team van talent scouts op zoek naar geschikte kandidaten in onze database en daarbuiten. Zo zijn wij in staat om actief en passief zoekende kandidaten te bereiken via verschillende platformen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat &Work voor jouw bedrijf kan betekenen. Vul bovenstaand formulier in of neem direct telefonisch contact op.

Gratis vacatures plaatsen

Een samenwerking met &Work aangaan betekent dat je vacatures worden geplaatst op onze eigen website, daarnaast plaatsen we vacatures gratis door naar externe platformen zoals jobboards. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Let op: deze feature is alleen mogelijk als je een pakket bij ons hebt afgenomen. Vraag onze consultants naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Gratis vacature plaatsen op LinkedIn, Indeed of Adzuna
Hierbij kun je denken aan platformen zoals LinkedIn, Indeed of Adzuna. LinkedIn is één van onze partners en dit heeft als voordeel dat hier voor jou geen extra kosten aan verbonden zijn en dat je vacature dus gratis op LinkedIn wordt geplaatst.

Vaak kun je als bedrijf ook zelf vacatures plaatsen op bijvoorbeeld Indeed, Nationale Vacaturebank of Monsterboard. Dit klinkt aantrekkelijk omdat het voor jou gratis is, maar dit heeft als nadeel dat je niet alles uit je vacatures haalt wat erin zit. Doordat wij verschillende samenwerkingen hebben met deze partners hebben wij extra mogelijkheden om alles eruit te halen.

Snel & eenvoudig vacatures online plaatsen?

Dat kan bij &Work! Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je vacatures zo snel mogelijk online worden geplaatst. Het enige wat jij hoeft te doen is je vacatures aan te leveren en wij doen de rest.

Een vacature plaatsen bij &Work, betekent

 • Vacature plaatsen op onze eigen website
 • Doorplaatsing binnen ons netwerk van meer dan 100+ partnersites
 • Gepersonaliseerde emaildistributie van jouw vacature naar getargete doelgroepen
 • Gespecialiseerde search binnen onze database, LinkedIn en partner jobboards
 • SEO Specialisten, UX Designers & Copywriters voor maximaal bereik
 • Eigen Werken-bij-pagina
 • Op maat gemaakt bedrijfsprofiel en fotoshoot (indien gewenst)
 • Online marketingcampagnes via externe platformen
 • Handige tools, rapportages & dashboards
 • Coördinatie van proces - van vacature tot contract
 • Referentiechecks op verzoek
 • Objectieve salarisonderhandelingen

Hoe het werkt:

Upload de openstaande vacature in .pdf of .doc.

Of voeg een link naar de vacature toe. Wij nemen contact met je op & bespreken je wensen.