Werk dat past bij jouw wereld

&Work begeleidt je naar werk dat past bij je ambities, wensen, talenten en persoonlijkheid—jouw wereld. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe plek, een nieuwe collega of die simpelweg meer uit zijn carrière wil halen.

Zoek banen
We werken samen met merken als
Vacatures Browse door onze database of schrijf je in en relax. We hebben 2.000+ banen in IT, Techniek, Sales & Finance.
Transparantie Leer bedrijven kennen al voor je er solliciteert. Bekijk hun profielen en vind de plek die bij je past.
Ondersteuning We zijn er voor je. Van oriëntatie tot voorbereiding van je gesprek en het onderhandelen over je aanbod.

Een nieuwe visie op werk

Werk is een immens onderdeel van ons leven. En het wordt pas echt leuk als je er meer voor terugkrijgt dan simpelweg een bedrag. Als het een plek wordt waar je betekenis, passie, geluk, erkenning en plezier kan vinden. Wij geloven dat werk daar groot genoeg voor is.

Persoonlijkheidstesten

Gebruik onze testen om meer over jezelf te weten te komen. Bouw aan je carrière en kom erachter wie je bent, wat bij je past en waar je thuishoort.

Job Alerts

Schrijf je in en leun achterover. Ontvang banen die bij je passen en profiteer van goed advies. Maak van je zoektocht een efficiënte reis.

Gepersonaliseerd Dashboard

Maak je eigen dashboard. Bewaar er je testresultaten en selecteer je drijfveren. Sla je zoekopdrachten op en houd een oog op je sollicitaties.

Reviews van kandidaten

Santhanavani ...

"Ismail belde me direct terug op de dag dat ik solliciteerde en regelde een interview voor de dag daarna. Hij was actief, enthousiast en behulpzaam. Hij gaf me ook tips voor het sollicitatiegesprek. Hij was geïnteresseerd in de uitkomst van het gesprek en hield me goed op de hoogte."

Craig ...

"Ze luisteren naar je verhaal, wie je bent, wat je zoekt en wat je opties zijn. Tijdens het interviewproces krijg je veel persoonlijke assistentie. Ze geven tips en vertellen met wie je het sollicitatiegesprek zult voeren. Ze doen er alles aan om het zo goed mogelijk voor je te regelen, zelfs beter dan verwacht."

Olga ...

"We hebben geen tijd verspild aan iets wat maar half succesvol zou zijn. Jeroen verzamelde alle informatie die nodig was en vond de juiste uitdaging en de juiste mensen voor mij. Ik ben blij en dankbaar."

Inspiratie, tips & tricks

Ontslag nemen: 7 tips hoe je dit op een professionele en nette manier doet

Ga jij ontslag nemen? Dan komt er veel op je pad. Weet je bijvoorbeeld hoe het zit met opzegtermijnen? Met deze 7 tips weet je wat je te doen staat.

Motivatiebrief voorbeeld nodig? Tips en een gratis korte motivatiebrief voor je sollicitatie

Solliciteren is leuk, maar het vraagt ook wat van je. Je hebt een goed cv nodig en natuurlijk een pakkende brief. Heb je een voorbeeld voor een motivatiebrief nodig, dan hebben wij iets waar je ongetwijfeld wat mee kunt. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je eigen draai geeft aan je motivatiebrief. Voorbeelden zijn ter inspiratie, maar hebben nog jouw eigen magic touch nodig, waarmee je het helemaal van jezelf kunt maken. Toch zijn er basisprincipes die je direct al een eind op weg helpen. Lees er hier meer over.

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.