Selecteer een markt:

Developer

&Work meer dan
ICT-recruitment

Wil je ICT-personeel aannemen en kun je wel wat hulp gebruiken? Zoek je front-end, back-end, DevOps, data engineers of full-stack developers? We vinden ze voor je. &Work heeft een vernieuwde aanpak op recruitment. Door ons online bereik en 14+ jaar ervaring in werving en selectie hebben we een enorm netwerk, waarmee we jou helpen bij het vinden van nieuwe collega’s.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen in een persoonlijk gesprek.

Gratis gesprek

&Work meer dan ICT-recruitment

50.000

websitebezoekers
/maand

50+

plaatsingen
/maand

150.000

kandidaten in
onze database

Tio logo
My Tommorows  logo
QOP consult logo
Working talent logo

Ervaringen van onze klanten

Personeel werven voor Blue Four

" &Work heeft goed in kaart gebracht wat onze huidige wensen waren en hier adequaat op ingespeeld. Daardoor hadden wij snel de juiste mensen aan tafel. Uiteindelijk is het gelukt om in een korte tijd een sterke Senior Developer aan te nemen. "

Personeel werven voor Dioss Print Solutions

" Ze hebben ons al meermaals helpen zoeken naar developers en dit steeds op een professionele manier. &Work heeft ons telkens feilloos door het parcours geleid en op een correcte manier de potentiële kandidaten aangesproken. "

Personeel werven voor Scott

" We zochten een wervingspartner voor de lange termijn en die vonden we in &Work. Al tijdens de gesprekken bleek dat &Work de juiste kandidaten had gevonden die goed aansloten bij onze visie en cultuur. "

Bekijk meer

ICT personeel werven en selecteren met &Work

Versterking voor jouw teams

Het uitbreiden van jouw bedrijf was nog nooit zo eenvoudig. Tijdens de zoektocht naar de juiste techneuten word je door jouw vaste contactpersoon persoonlijk begeleid. Stel je zoektocht naar geschikt talent niet langer uit en vraag een persoonlijk gesprek aan.

Gratis gesprek

Hoe wij andere bedrijven hebben geholpen:

&Work werkt samen met:

&Work helpt 500+ andere bedrijven om verder te groeien

Een nieuwe visie op hoe werk werkt

&Work is meer dan een recruitment bureau - we combineren een menselijke aanpak met online marketing, data en digitale tools. Met ons grote online bereik vinden we snel de juiste mensen voor jou. Op onze website plaatsen we jouw vacatures en je krijgt een eigen werken-bij-pagina. Het bereik van je vacatures wordt vergroot via onze campagnes en social media.

Transparante samenwerking

We werken transparant en benaderen kandidaten vanuit jouw naam. Zo weten zij direct om welk bedrijf het gaat. Dit alles zonder verborgen kosten. We werken met vaste pakketten die je op elk gewenst moment kunt uitbreiden. Zo bespaar je tijd en geld.

& meer

Jouw persoonlijke consultant begeleidt je gedurende het wervingsproces en meer. Wij screenen de kandidaten met onze persoonlijkheidstest en in-depth gesprekken. Ook helpen we bij de onderhandelingen en adviseren over marktconforme salarissen.

Werving van ICT-personeel in Nederland & België

In de 12+ jaar dat wij actief zijn in de ICT-werving en selectie hebben we al heel wat bedrijven en techneuten aan elkaar gekoppeld. Dit samen met een breed netwerk in Nederland en België maakt dat we het juiste ICT-personeel voor jouw bedrijf vinden. Zoek je bijvoorbeeld .NET-developers, Java developers of een Product Owner, Data Engineer of BI-consultant? Heb je een openstaande ICT-vacature in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of in kleinere plaatsen zoals Leeuwarden of Breda? Wij vinden de juiste invulling voor je.

Werving van ICT-personeel in Nederland & België

Ervaring met onze diensten

Vind talent voor je bedrijf

Start vandaag

Wil je weten wat &Work voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter & wij nemen contact met je op.