Ik ben op zoek naar een nieuwe baan

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bedrijven zoeken nog steeds naar nieuw talent. Heb je vragen over wat &Work voor je kan betekenen of hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Wij hebben de meestgestelde vragen voor je uitgelicht.

b2c-work_search.header_image_alt

5 meestgestelde vragen rondom solliciteren:

Absoluut. Wij hebben het grootste deel van onze klanten inmiddels gesproken en bij de meeste klanten blijven de vacatures gewoon openstaan. Voor sommige bedrijven geldt juist dat ze nu harder op zoek zijn dan eerst. Dus solliciteer vooral op de vacatures die bij jou en je leven passen.
Uiteraard zullen we je niet vragen om op locatie voor een sollicitatiegesprek te verschijnen—alle sollicitatiegesprekken worden momenteel telefonisch of via videobellen gevoerd.
We bieden jou een digitaal platform zodat je in contact kunt komen met de bedrijven achter de vacatures waar jij enthousiast van wordt. Je kunt banen zoeken die precies bij je wensen passen, je kunt zoekopdrachten opslaan, korte testen doen om meer te weten te komen over wat bij je past en de bedrijven waar we mee werken leren kennen. En we ondersteunen je bij elke volgende stap naar een nieuwe baan.
Werk is zonder twijfel een belangrijk deel van ons leven. Iets waar je—als het even kan—voldoening uit haalt en meer is dan alleen het bedrag op je loonstrook. &Work is een carrièreplatform met innovatieve tools én aandacht voor mensen. Wij helpen je uit te zoeken wie je bent, wat je drijft en waar je thuishoort. Om je uiteindelijk te verbinden aan de mensen die jouw passie, ambitie en enthousiasme delen. Werk dat past bij jouw wereld.
Om een goede verbinding te kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkgever is het voor ons vanzelfsprekend dat we de bedrijven in onze database goed leren kennen. We zijn niet tevreden met ‘quick fixes’ maar gaan op zoek naar een langdurige samenwerking. Een goede en betrouwbare samenwerking tussen jou en je werkgever, tussen jou en &Work en tussen je werkgever en &Work. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet zomaar ergens terecht komt, maar in een omgeving die aansluit op jou, je wensen en je ambities.
Two magnifier glasses

Ontdek banen

&Work begeleidt je naar werk dat past bij je ambities, wensen, talenten en persoonlijkheid—jouw wereld. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe plek, een nieuwe collega of die simpelweg meer uit zijn carrière wil halen.

Ga ervoor!

Ben je op zoek naar werk? Maak in drie stappen een account aan, bekijk ons uitgebreide vacatureaanbod en solliciteer direct op een vacature die past bij jou & je leven.

  • Sneller solliciteren
  • Sla je zoekopdrachten op
  • Check je drijfveren & persoonlijkheid
Ideas inside head

Tips voor het opstarten & uitbouwen van je carrière

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

(+31) 020 - 530 0500 (NL) of (+32) 038 - 081 758 (BE)