Op zoek naar een nieuwe baan?

Een nieuwe baan zoeken is een spannend proces. Waar kom je terecht? Welk bedrijf past bij jou? Je wil een baan die past bij je talent, je interesses, je kennis & ambities — maar weet je simpelweg niet waar je moet beginnen. Met ons carrièreplatform willen we jou als professional zo goed mogelijk ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe baan. Nieuw werk zoeken hoef je namelijk niet alleen te doen! Zit je vol vragen en zoek je de juiste richting voor jouw carrière? Wij hebben de meestgestelde vragen voor jou op een rij gezet.

nieuwe baan zoeken

5 meestgestelde vragen rondom solliciteren:

Een nieuwe baan zoeken is een grote stap. Voor de één nog groter dan voor de ander. Daarom is het belangrijk dat je je goed voelt bij het zetten van deze stap. Jij bepaalt dus wanneer het verstandig is om op zoek te gaan naar nieuw werk. Bovendien is de reden voor een nieuwe baan vaak verschillend per persoon. De één zoekt meer uitdaging, de ander is verhuisd en weer een ander is al een tijdje werkloos. Wat jouw reden ook is, jij bepaalt wanneer het verstandig is om een andere baan te zoeken.

Wil je nieuw werk zoeken maar weet je niet waar je moet beginnen? We denken graag met je mee! Neem vooral eens contact op met één van onze consultants, zij hebben inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen je precies vertellen hoe je jouw carrière verder uit kunt bouwen.

Start nu je zoektocht naar een nieuwe baan op &Work!
Het vinden van een nieuwe baan via &Work is erg gemakkelijk. Zodra we nieuwe vacatures binnen krijgen vind je deze direct op onze website. Je hoeft alleen maar een zoekopdracht in te vullen, en wij doen de rest. Doorzoek dus snel onze vacatures en ontdek of jouw nieuwe baan ertussen zit. Bovendien vermelden we bij iedere vacature om welk bedrijf het gaat. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Uiteraard zullen we je niet vragen om op locatie voor een sollicitatiegesprek te verschijnen—de meeste sollicitatiegesprekken vinden op dit moment telefonisch of online plaats.
We bieden jou een digitaal platform zodat je in contact kunt komen met de bedrijven achter de vacatures waar jij enthousiast van wordt. Je kunt banen zoeken die precies bij je wensen passen, je kunt zoekopdrachten opslaan, korte testen doen om meer te weten te komen over wat bij je past en de bedrijven waar we mee werken leren kennen. En we ondersteunen je bij elke volgende stap naar een nieuwe baan.
We zijn actief in heel Nederland en België. Dat betekent dat we samenwerken met bedrijven die zoeken naar talent in uiteenlopende regio’s. Of je nu zoekt naar vacatures in Amsterdam, vacatures in Groningen, vacatures in Rotterdam, vacatures in Antwerpen of in een andere regio — je kunt altijd terecht op &Work!
Om een goede verbinding te kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkgever is het voor ons vanzelfsprekend dat we de bedrijven in onze database goed leren kennen. We zijn niet tevreden met ‘quick fixes’ maar gaan op zoek naar een langdurige samenwerking. Een goede en betrouwbare samenwerking tussen jou en je werkgever, tussen jou en &Work en tussen je werkgever en &Work. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet zomaar ergens terecht komt, maar in een omgeving die aansluit op jou, je wensen en je ambities.

Start nu je zoektocht naar een nieuwe baan op &Work!
nieuwe baan zoeken

Vind jouw nieuwe werkplek

&Work begeleidt je naar werk dat past bij je ambities, wensen, talenten en persoonlijkheid—jouw wereld. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe plek, een nieuwe collega of die simpelweg meer uit zijn carrière wil halen.

Ga ervoor!

Ben je op zoek naar werk? Maak in drie stappen een account aan, bekijk ons uitgebreide vacatureaanbod en solliciteer direct op een vacature die past bij jou & je leven.

  • Sneller solliciteren
  • Sla je zoekopdrachten op
  • Check je drijfveren & persoonlijkheid
Vacaturetekst check bij &Work

Tips voor het opstarten & uitbouwen van je carrière

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

(+31) 020 - 530 0500 (NL) of (+32) 038 - 081 758 (BE)