Zero Friction

Gent

Zero Friction

Zero Friction is een toegankelijk, schaalbaar en betaalbaar cloudplatform voor warmteleveranciers en gebouwbeheerders.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Zero Friction
Onboarding Consultant

Zero Friction

Gent

Zero Friction

Jouw rol: We zijn op zoek naar een fulltime energieke en gedreven Onboarding Consultant om ons team te versterken.Rapporterend aan... We zijn op zoek naar een fulltime energieke en gedreven Onboarding Consultant om ons team te versterken.Rapporterend aan onze Customer Succe... We zijn op zoek naar een fulltime energieke en gedreven Onboarding Consultant om ons team te versterken.Rapporterend aan onze Customer Success Manager, ben... We zijn op zoek naar een fulltime energieke en gedreven Onboarding Consultant om ons team te versterken.Rapporterend aan onze Customer Success Manager, ben je verantwoord... We zijn op zoek naar een fulltime energieke en gedreven Onboarding Consultant om ons team te versterken.Rapporterend aan onze Customer Success Manager, ben je verantwoordelijk voor de succesvolle onboarding van nieuwe klanten.Je beheert alle onboarding-activiteiten en h... We zijn op zoek naar een fulltime energieke en gedreven Onboarding Consultant om ons team te versterken.Rapporterend aan onze Customer Success Manager, ben je verantwoordelijk voor de succesvolle onboarding van nieuwe klanten.Je beheert alle onboarding-activiteiten en handhaaft de klanttevredenheid in een vroeg stadium. Je hebt te maken met B2B klanten in een op technologie gebaseerde o...

Bedrijfsprofiel

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s. Iets voor jou? Lees verder en ontdek of deze organisatie bij je past. 

Over Zero Friction

Zero Friction is een jong bedrijf uit Vlaanderen die de warmtemarkt op een innovatieve manier benadert. Ze zijn actief sinds 2018 en gevestigd in Gent. 

Deze organisatie biedt een totaaloplossing voor warmteleveranciers en gebouwbeheerders uit Nederland en België, met collectieve warmtelevering van elke omvang. Ze ontzorgen hen van administratieve processen, om zo een efficiënte warmtetransitie te verwezenlijken. Zonder grote investering maken klanten in no-time gebruik van het platform en worden ze omgetoverd tot een efficiënte en klantgerichte organisatie. 

Zero Friction biedt de metering & billing oplossing die zorgt voor gemoedsrust, door:

  • Beheren en opvolgen van de bewoners
  • Verwerken en controleren van de verbruiksgegevens
  • Correcte en transparante afrekening naar de bewoners
  • Efficiënt beheren van verhuisprocessen (automatische afrekening en contractwisseling bij uit- en inhuizing)
  • Snelle betalingsopvolging

Een oplossing die ze op sterke fundamenten gebouwd hebben en waarbij transparantie, duidelijkheid en snelheid centraal staan.

Zero Friction - werken bij

Werken bij Zero Friction

Aan de slag bij Zero Friction? Dan werk jij in het hartje van Gent en ben jij onderdeel van een jong en dynamisch team. Een unieke kans om samen met je collega’s te experimenteren met de laatste nieuwe tools en technologieën.

Naast een goed salaris kun jij rekenen op een breed scala aan mogelijkheden, zoals: hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, trainingen, laptop en gsm, bedrijfswagen en tankkaart, groepsverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.

Klinkt goed? Bekijk dan snel de openstaande vacature(s) en vind de baan die perfect past bij jouw interesses, ambities en skills!