You-Get

Watergang

You-Get


You-Get is dé Business Process Management specialist. Opdrachtgevers kunnen op You-Get rekenen voor het analyseren, managen, optimaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Met de 360ᵒ aanpak zorgt het bedrijf voor totaaloplossingen die rekening houden met de gehele organisatie. 

Lees meer

3 openstaande vacatures

You-Get
Business Consultant

You-Get

Watergang

You-Get

Jouw rol: Als Business consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een team aan een mooie uitdagende... Als Business consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een team aan een mooie uitdagende oplossing. Je bent ... Als Business consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een team aan een mooie uitdagende oplossing. Je bent het aanspreekpu... Als Business consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een team aan een mooie uitdagende oplossing. Je bent het aanspreekpunt voor de klan... Als Business consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een team aan een mooie uitdagende oplossing. Je bent het aanspreekpunt voor de klant én voor je team. Samen creëer je nieuwe oplossingen voor alle uitdagingen en wensen en zorg je d... Als Business consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een team aan een mooie uitdagende oplossing. Je bent het aanspreekpunt voor de klant én voor je team. Samen creëer je nieuwe oplossingen voor alle uitdagingen en wensen en zorg je dat je de grote lijnen bewaakt.Uiteraard staat de eerste periode in het teken van “onboarding”, waarbij allerlei aspe...

You-Get
RPA Consultant

You-Get

Watergang

You-Get

Jouw rol: You-Get is de zakelijke dienstverlener die een totaaloplossing biedt voor iedere stap in de complete waardeketen van haa... You-Get is de zakelijke dienstverlener die een totaaloplossing biedt voor iedere stap in de complete waardeketen van haar klanten. Om onze k... You-Get is de zakelijke dienstverlener die een totaaloplossing biedt voor iedere stap in de complete waardeketen van haar klanten. Om onze klanten beter va... You-Get is de zakelijke dienstverlener die een totaaloplossing biedt voor iedere stap in de complete waardeketen van haar klanten. Om onze klanten beter van dienst te kun... You-Get is de zakelijke dienstverlener die een totaaloplossing biedt voor iedere stap in de complete waardeketen van haar klanten. Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van onze eigen flexibele en modulaire aanpak om zakelijke uitdagingen te ... You-Get is de zakelijke dienstverlener die een totaaloplossing biedt voor iedere stap in de complete waardeketen van haar klanten. Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van onze eigen flexibele en modulaire aanpak om zakelijke uitdagingen te ontdekken en op te lossen: de 360° Business Services Approach™.You-Get is een jonge, ambitieuze en snel groeiende ond...

You-Get
Technisch Consultant

You-Get

Watergang

You-Get

Jouw rol: Als Technisch consultant ben je het technische aanspreekpunt voor onze klant en het team. Wat ga je doen als Technisch ... Als Technisch consultant ben je het technische aanspreekpunt voor onze klant en het team. Wat ga je doen als Technisch Consultant?Als Techn... Als Technisch consultant ben je het technische aanspreekpunt voor onze klant en het team. Wat ga je doen als Technisch Consultant?Als Technisch consultant... ... Als Technisch consultant ben je het technische aanspreekpunt voor onze klant en het team. Wat ga je doen als Technisch Consultant?Als Technisch consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een projectteam aan een mooie uitdagende oplossing.... Als Technisch consultant ben je het technische aanspreekpunt voor onze klant en het team. Wat ga je doen als Technisch Consultant?Als Technisch consultant werk je voor één van onze klanten met meerder collega’s in een projectteam aan een mooie uitdagende oplossing. Als Technisch consultant ben je het technische aanspreekpunt voor de klant én voor je team. Samen creëer je nieuwe op...

Bedrijfsprofiel


Banner

Over You-Get

Er bestaat een onmiskenbare relatie tussen het uitblinken in processen en goede bedrijfsresultaten. Business Process Management is de uitgelezen methode om deze koppeling te realiseren. Het is de missie van You-Get om een invloedrijke, gerespecteerde en gewaardeerde proces- en integratieadviseur te zijn.

You-Get heeft de 360ᵒ aanpak ontwikkeld als een holistische, modulaire methode voor organisaties om te groeien naar procesvolwassenheid. Hiermee stapt het bedrijf af van de traditionele scheiding tussen verschillende afdelingen. Binnen de aanpak krijgen alle dimensies de juiste aandacht. You-Get zorgt ervoor dat klanten op het juiste moment toegang hebben tot relevante informatie en systemen, wat hen de mogelijkheid biedt om hun processen te controleren. Daarnaast is er oog voor de bedrijfscultuur en de succesvolle inzet en acceptatie van de procesgerichte manier van werken.

Met de 360ᵒ aanpak helpt You-Get bedrijven en instellingen bij het overwinnen van de fundamentele uitdagingen die ze ervaren in het het flexibel reageren op marktveranderingen, door: 

  • Het verschaffen van inzicht in/het monitoren en het managen van bedrijfsprocessen.
  • De transformatie van afdelingsgerichte naar procesgerichte organisatie.
  • Het overbruggen van de kloof tussen het operationele bedrijf en ICT.

Klanten en projecten

De klanten van You-Get bevinden zich voornamelijk in en rondom de randstad en variëren van overheidsinstanties tot bedrijven uit de maakindustrie. In het onderstaande overzicht worden enkele van de belangrijkste opdrachtgevers van You-Get weergegeven.

Werken bij You-Get

Bij You-Get werken meer dan 60 trotse en loyale medewerkers, verdeeld over Nederland en Finland. Daarnaast werkt er een groep ontwikkelaars in Vietnam. Bij elkaar is het team van You-Get goed voor 17 verschillende nationaliteiten. De organisatie investeert een substantieel deel van haar tijd aan innovatie en business development en kent een zeer laag verloop in de personele bezetting.

Werken bij You-Get betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie projecten, bijzondere klanten en getalenteerde, professionele, maar vooral leuke collega’s!

Medewerkers

Waar zit You-Get?

Het bezoekadres van You-Get is gevestigd aan de Dorpsstraat 55B, te Watergang. Het kantoor bevindt zich naast de N235 en is gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is lopend niet meer dan twee minuten van het pand verwijderd.