Yonego

Breda

Yonego

Yonego helpt haar opdrachtgevers al 20 jaar met ROI gedreven online marketing. Vanuit een modern kantoor in hartje Breda werken ze met een ervaren team van specialisten voor een prachtige groep van klanten. Van grote ondernemingen tot veelbelovende start-ups en van bedrijven die actief zijn in de Benelux tot aan een aantal die wereldwijd actief zijn. Denk aan Eindhoven Airport, Table du Sud en MKB Brandstof. Yonego draagt niet alleen zorg voor de uitvoering van hun online marketing, maar ook in het concreet bedenken van een strategie; de vertaling van business doelstellingen naar een effectieve online marketinginzet.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Werken bij Yonego.jpg

Over Yonego

Van visionair pionieren naar sterke digitale groeistrategieën; daar gaan ze bij Yonego voor! Ruim 20 jaar geleden zetten Larry Page en Sergey Brin met de oprichting van Google een baanbrekende stap die een nieuw tijdperk inluidde, waarin alles mogelijk leek. De oprichter van Yonego, Joris Toonders, was eveneens een visionair en richtte op zijn vijftiende (!) het bedrijf op. Hij besefte toen maar al te goed wat voor mogelijkheden en kansen dit bood.

Al meer dan twee decennia ondersteunt het team van Yonego uiteenlopende organisaties bij het ontwikkelen van een doeltreffende go-to-marketstrategie en het optimaal inzetten en verbeteren van online marketing. Het online marketinglandschap verandert continu, dus ondersteuning van een strategisch partner die nieuwe kansen weet te spotten, is voor veel bedrijven zeer waardevol. In een wereld die voortdurend in beweging is en waar technologie en innovatie hand in hand gaan, liggen strategische en tactische inzichten, beslissingen en acties bijzonder dicht bij elkaar en overlappen ze elkaar elke dag. Bij Yonego volgen ze deze ontwikkelingen, ontdekken ze de mogelijkheden op onbekend terrein en durven ze op een innovatieve manier buiten de gebaande paden te kijken om oplossingen te vinden die meer resultaat opleveren.

Team Yonego.jpg

Werken bij Yonego

Bij Yonego kom je terecht in een team dat het beste te beschrijven is met de woorden: ambitieus, hecht en betrokken. Ze geloven in het benutten van elkaars expertise en stimuleren elkaar om continu te blijven groeien. Het draait allemaal om ‘doen waar je echt goed in bent’, oftewel best-in-class. Alleen met de beste specialisten in huis kun je best-in-class marketing garanderen.

Ook eigenaarschap, authenticiteit en lef zijn kenmerkend voor de cultuur van Yonego. Ze zijn vastberaden om zich te verdiepen in de business van klanten, beschouwen hun mijlpalen en doelstellingen als hun eigen uitdagingen, hebben diepgaande kennis van het vakgebied en weten precies hoe ze deze expertise optimaal kunnen inzetten.

Verder vieren ze graag elkaars successen en bieden ze elke werknemer uitstekende arbeidsvoorwaarden aan, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren. Denk aan:

  • Laptop van de zaak
  • Gratis onder begeleiding boksen na werktijd
  • Flexibele werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerken
  • Mogelijkheid tot het leasen van een fiets via Lease a Bike
  • Thuiswerkvergoeding van €2,15 per gewerkte dag vanuit huis
  • Iedere dag een heerlijke lunch middels een kleine eigen bijdrage
  • €0,21 per km, ongeacht of je lopend, op de fiets of met de auto komt
  • Volledige vergoeding voor de gemaakte kosten voor het reizen met het openbaar vervoer

Yonego vacatures.jpg

Waar zit Yonego?

Yonego is gevestigd aan de Prinsenkade 5 in Breda. Bij het kantoor zijn genoeg parkeerplekken en een ruime fietsenstalling. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Met 10 minuutjes wandelen vanaf het station, ben je al op de locatie.

Yonego in Breda.jpg