XMPL B.V.

Makkum

XMPL B.V.

Waar denk jij aan als je het woord “maatwerksoftware” leest? Goede kans dat er woorden zoals duur, ingewikkeld, ondoorzichtig en frustrerend de revue passeren. Een langdurig proces waarbij het wiel misschien wel meerdere keren opnieuw wordt uitgevonden. XMPL wil gewoon snel naar een werkende ICT...

Lees meer

2 openstaande vacatures

XMPL B.V.
PHP Programmeur

XMPL B.V.

Makkum

XMPL B.V.

Jouw rol: We starten de dag met een stand-up waar iedereen de ruimte krijgt om aan te geven waar hij mee bezig is, wat de werkzaam... We starten de dag met een stand-up waar iedereen de ruimte krijgt om aan te geven waar hij mee bezig is, wat de werkzaamheden van de dag zij... We starten de dag met een stand-up waar iedereen de ruimte krijgt om aan te geven waar hij mee bezig is, wat de werkzaamheden van de dag zijn en waar er ev... We starten de dag met een stand-up waar iedereen de ruimte krijgt om aan te geven waar hij mee bezig is, wat de werkzaamheden van de dag zijn en waar er eventueel hulp bi... We starten de dag met een stand-up waar iedereen de ruimte krijgt om aan te geven waar hij mee bezig is, wat de werkzaamheden van de dag zijn en waar er eventueel hulp bij nodig is. Zo worden de diverse projecten goed gevolgd en kan er hulp ingeschakeld worden waar nodi... We starten de dag met een stand-up waar iedereen de ruimte krijgt om aan te geven waar hij mee bezig is, wat de werkzaamheden van de dag zijn en waar er eventueel hulp bij nodig is. Zo worden de diverse projecten goed gevolgd en kan er hulp ingeschakeld worden waar nodig is. Je werkt zelfstandig aan verschillende projecten (nieuwe features en fixes), maar er is ruimte om te sparren met j...

XMPL B.V.
Supportmedewerker

XMPL B.V.

Makkum

XMPL B.V.

Jouw rol: Je begint de dag met het testen van de producten en ontwikkelingen die het development team heeft gemaakt. Tussendoor be... Je begint de dag met het testen van de producten en ontwikkelingen die het development team heeft gemaakt. Tussendoor behandel je een paar b... Je begint de dag met het testen van de producten en ontwikkelingen die het development team heeft gemaakt. Tussendoor behandel je een paar binnenkomende te... Je begint de dag met het testen van de producten en ontwikkelingen die het development team heeft gemaakt. Tussendoor behandel je een paar binnenkomende telefoontjes. Je ... Je begint de dag met het testen van de producten en ontwikkelingen die het development team heeft gemaakt. Tussendoor behandel je een paar binnenkomende telefoontjes. Je merkt dat er een aantal dezelfde vragen bij zitten. Hier ga je mee aan de slag en zorgt proactief da... Je begint de dag met het testen van de producten en ontwikkelingen die het development team heeft gemaakt. Tussendoor behandel je een paar binnenkomende telefoontjes. Je merkt dat er een aantal dezelfde vragen bij zitten. Hier ga je mee aan de slag en zorgt proactief dat er informatie beschikbaar komt, zodat klanten in het vervolg zichzelf kunnen helpen. Scheelt jou weer telefoontjes.Je ...

Meer over XMPL B.V.

Waar denk jij aan als je het woord “maatwerksoftware” leest? Goede kans dat er woorden zoals duur, ingewikkeld, ondoorzichtig en frustrerend de revue passeren. Een langdurig proces waarbij het wiel misschien wel meerdere keren opnieuw wordt uitgevonden. XMPL wil gewoon snel naar een werkende ICT oplossing. Zij maken gebruik van bestaande softwarebouwstenen, de klant zijn huidige software en een klein snufje maatwerk om het perfect bij de klant te laten passen. Dit is XMPL.


Over XMPL

Software, en de ontwikkeling daarvan, wordt vaak gezien als ingewikkeld en ongrijpbaar. Zij geven graag een bedrijf een update door software op een slimme manier toe te passen waar de klant het meeste profijt van hebt, zodat de klant zich ongestoord kan richten op wat hij het beste kan; het bedrijf runnen.

XMPL is een groep professionals met een passie voor software en IT. Gedreven, eigenzinnig en met karakter. Soms out of the box, soms juist in de box, en daarom bij uitstek een partner om mee te sparren als het gaat om een bedrijfsuitdaging. XMPL combineerd jarenlange ervaring in innovatie en automatisering met een frisse, hedendaagse blik en kennis van de mogelijkheden die software vandaag de dag kan bieden. 

Werken bij XMPL

XMPL is een groep eigenzinnige professionals, allemaal met een eigen drive, karakter en set skills. Bij hun geen klinische kantoorruimte, maar een creatieve omgeving waar fijn gewerkt kan worden. Je eigen koffiemok of zelfs je pantoffels, alles is mogelijk.

Waar zit XMPL?

Het kantoor van XMPL is gevestigd in Joure. Het pand is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.