Witteveen

Doetinchem

Witteveen
9 Medewerkers

Witteveen is een calculatiebureau dat gespecialiseerd is in het calculeren van bouwkosten voor de woning- en utiliteitsbouw. Ze zijn gevestigd in Doetinchem en zoeken enthousiaste mensen die het team komen versterken.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Kantoor Witteveen.jpg

Over Witteveen

Witteveen Calculaties heeft met haar ruim 20 jaar ervaring een goede reputatie opgebouwd. Hun klantenkring blijft zich uitbreiden en nieuwe klanten als aannemers, particulieren, gemeenten en projectontwikkelaars weten Witteveen steeds weer te vinden. Witteveen neemt namelijk een groot deel van de werkzaamheden uit handen van opdrachtgevers, waardoor zij zich volledig op hun bouwproject of corebusiness kunnen focussen. Ze zijn ontzettend goed in cijfertjes en dat is zeker niet het enige… Ook materialenkennis is een belangrijk onderdeel binnen de organisatie. Ze kunnen daarom ook met trots zeggen dat elke calculator binnen het bedrijf kennis heeft van verschillende onderdelen van de bouw.

Dankzij deze uitgebreide in-house kennis, ruime ervaring en een topteam van experts kunnen zij uiteenlopende opdrachtgevers helpen. Voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw, renovatiewerk en verduurzamingswerken kun je bij Witteveen terecht. Alle calculaties maken ze in IBIS-TRAD en met behulp van Bluebeam. Een persoonlijke manier van werken en heldere communicatie vinden ze daarbij een must.

Vacatures bij Witteveen.jpg

Werken bij Witteveen

Als werknemer bij Witteveen kun je rekenen op een zeer afwisselende baan. Je voert projecten uit die heel divers zijn van aard en in ieder geval allemaal superinteressant zijn! Dit varieert van kleine particuliere verbouwingen tot miljoenenprojecten en voor kleine aannemers tot gemeenten en grote projectontwikkelaars.

Tussen het werk door is er altijd tijd voor een praatje. Saamhorigheid vinden ze erg belangrijk en als medewerker ben je ook echt onderdeel van het team. Wat daarbij ook niet kan ontbreken is flexibiliteit in het werk. Ze beseffen zich maar al te goed dat privé-aangelegenheden net zo belangrijk zijn voor collega's als het ‘winnen’ van een aanbesteding of het tevreden houden van een klant. Bij Witteveen zal je dan ook zien dat er tijd wordt gemaakt voor jou en de dingen die voor jou belangrijk zijn. Wil je wat later beginnen om je kinderen naar school te brengen, dan is dat een no brainer. Natuurlijk kan dat! Bouwvakvakantie verschuiven omdat dit thuis beter uitkomt? Ook dat komt goed.

Verder kun je rekenen op mooie voordelen als:

  • Reiskostenvergoeding
  • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Mogelijkheid om je pauzetijd te gebruiken om bij de buren te gaan sporten
  • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken
  • Vrijdagmiddagborrel en vieringen (met taart natuurlijk) als partijen waar ze voor gerekend hebben de aanbesteding hebben gewonnen
  • Een eigen kantoorruimte in het kantoorpand in het centrum van Doetinchem
  • Bouwvak van 4 weken en een kerstvakantie van 2 weken waarbij het kantoor gesloten is. Plus daarnaast nog genoeg verlofuren om vakanties in te delen en vrije dagen op te nemen

Witteveen Calculaties.jpg

Waar zit Witteveen?

Het kantoor is gevestigd aan de Hofstraat 20 in Doetinchem. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als de auto goed bereikbaar. Je auto kun je parkeren op het eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het pand.

Werken bij Witteveen.jpg