WinCar Automotive ICT Solutions

Zevenaar

WinCar Automotive ICT Solutions

Automotive ICT Solutions ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen voor organisaties in de automotive. Binnen ons bedrijf krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

2 openstaande vacatures

WinCar Automotive ICT Solutions
Consultant Servicedesk

WinCar Automotive ICT Solutions

Zevenaar

WinCar Automotive ICT Solutions

Jouw rol: Het belang van de servicedeskHet professionele supportteam biedt zowel telefonisch als remote ondersteuning op basis van... Het belang van de servicedeskHet professionele supportteam biedt zowel telefonisch als remote ondersteuning op basis van onderhoudscontracte... Het belang van de servicedeskHet professionele supportteam biedt zowel telefonisch als remote ondersteuning op basis van onderhoudscontracten met onze klan... Het belang van de servicedeskHet professionele supportteam biedt zowel telefonisch als remote ondersteuning op basis van onderhoudscontracten met onze klanten. Als onderd... Het belang van de servicedeskHet professionele supportteam biedt zowel telefonisch als remote ondersteuning op basis van onderhoudscontracten met onze klanten. Als onderdeel van het supportteam ben je in de functie van consultant servicedesk verantwoordelijk voor het ad... Het belang van de servicedeskHet professionele supportteam biedt zowel telefonisch als remote ondersteuning op basis van onderhoudscontracten met onze klanten. Als onderdeel van het supportteam ben je in de functie van consultant servicedesk verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van onze klanten in het gebruik van ons Dealer Management Systeem.In deze uitdagende functie ben j...

WinCar Automotive ICT Solutions
Senior Software Ontwikkelaar

WinCar Automotive ICT Solutions

Zevenaar

WinCar Automotive ICT Solutions

Jouw rol: De senior software ontwikkelaar ontwerpt, ontwikkelt en test software om de functionaliteit van het WinCar dealer manage... De senior software ontwikkelaar ontwerpt, ontwikkelt en test software om de functionaliteit van het WinCar dealer management systeem markt t... De senior software ontwikkelaar ontwerpt, ontwikkelt en test software om de functionaliteit van het WinCar dealer management systeem markt te onderhouden e... De senior software ontwikkelaar ontwerpt, ontwikkelt en test software om de functionaliteit van het WinCar dealer management systeem markt te onderhouden en verder uit te... De senior software ontwikkelaar ontwerpt, ontwikkelt en test software om de functionaliteit van het WinCar dealer management systeem markt te onderhouden en verder uit te breiden. Daarnaast maakt hij technische specificaties voor het ontwikkelen van nieuwe software en w... De senior software ontwikkelaar ontwerpt, ontwikkelt en test software om de functionaliteit van het WinCar dealer management systeem markt te onderhouden en verder uit te breiden. Daarnaast maakt hij technische specificaties voor het ontwikkelen van nieuwe software en werkt hij aan oplossingen voor complexe projecten. Hij bouwt aan generieke oplossingen en gebruikt hierbij een object geo...

Bedrijfsprofiel

Over Automotive ICT Solutions

Automotive ICT Solutions is een toonaangevende aanbieder van softwareoplossingen voor de automotive branche, gevestigd te Zevenaar. Naast ontwikkeling, verkoop en implementatie van onze standaardsoftware beschikken wij over een professioneel support team dat op basis van onderhoudscontracten met klanten telefonische en remote support verleent.

Werken bij Automotive ICT Solutions

Wij zijn continu op zoek naar talent om ons professionele team te versterken. Volgens ons wordt de basis van het succes van ons bedrijf gevormd door de inzet en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij streven dan ook voortdurend naar het creëren van een uitdagende werkomgeving waar men de nodige voldoening kan vinden en waarbinnen iedereen wordt gerespecteerd. Ons doel is om iedereen aan te moedigen zichzelf verder te ontwikkelen en zo een bloeiende carrière te bewerkstelligen binnen Automotive ICT Solutions.

Wij bieden vele mogelijkheden, uitdagende projecten, gedreven teamwork, continue zelfontplooiing en bovenal professionele groei. Dit alles kan een deel zijn van jouw toekomst bij Automotive ICT Solutions!

Verder kun je bij ons rekenen op:

  • Goed salaris en pensioenregeling
  • 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen
  • Reiskostenvergoeding
  • WIA-verzekering en collectieve ziektekostenverzekering
  • Broodjesservice op kantoor
  • Gezellige kwartaalborrels, maandelijkse lunches en jaarlijkse personeelsuitjes

Waar zit Automotive ICT Solutions?

Het kantoor is gevestigd aan de Mercurion 10 in Zevenaar.