VWE Automotive

Heerhugowaard

VWE Automotive

VWE verbindt de autobranche met slimme online tools, marktcijfers en voertuiginformatie. De oprichter van VWE, Ton Vestering, zit al meer dan veertig jaar in de autobranche. In deze vier decennia is zijn autobedrijf uitgegroeid tot de grootste RDW-provider van Nederland. En daar willen ze...

Lees meer

1 openstaande vacatures

VWE Automotive
.NET Developer

VWE Automotive

Heerhugowaard

VWE Automotive

Jouw rol: VWE Automotive is een platform organisatie. Wij voorzien diverse doelgroepen van data gedreven producten en diensten. Ji... VWE Automotive is een platform organisatie. Wij voorzien diverse doelgroepen van data gedreven producten en diensten. Jij bouwt mee aan onze... VWE Automotive is een platform organisatie. Wij voorzien diverse doelgroepen van data gedreven producten en diensten. Jij bouwt mee aan onze applicaties wa... VWE Automotive is een platform organisatie. Wij voorzien diverse doelgroepen van data gedreven producten en diensten. Jij bouwt mee aan onze applicaties waarmee we onze k... VWE Automotive is een platform organisatie. Wij voorzien diverse doelgroepen van data gedreven producten en diensten. Jij bouwt mee aan onze applicaties waarmee we onze klanten (bijna 10.000 autobedrijven) helpen met zo compleet mogelijke informatie. We zijn niet voor n... VWE Automotive is een platform organisatie. Wij voorzien diverse doelgroepen van data gedreven producten en diensten. Jij bouwt mee aan onze applicaties waarmee we onze klanten (bijna 10.000 autobedrijven) helpen met zo compleet mogelijke informatie. We zijn niet voor niets dé autoriteit in de automotive branche! In de rol als .NET Developer kun je aan de slag binnen de verschillende t...

Meer over VWE Automotive

VWE verbindt de autobranche met slimme online tools, marktcijfers en voertuiginformatie. De oprichter van VWE, Ton Vestering, zit al meer dan veertig jaar in de autobranche. In deze vier decennia is zijn autobedrijf uitgegroeid tot de grootste RDW-provider van Nederland. En daar willen ze het bij VWE niet bij laten!

Werken bij VWE.jpg

Over VWE

Vandaag de dag is VWE Automotive uitgegroeid tot een succesvolle platformorganisatie. VWE ontzorgt de autobranche dankzij tools en de juiste informatie. Zo kunnen bedrijven zich bezighouden met zaken die er echt toe doen. VWE voorziet inmiddels ruim 10.000 autobedrijven van datagedreven producten en diensten!

Werken bij VWE

Werken bij VWE betekent werken met 140 leuke en enthousiaste collega’s. Samen ga je bedrijven in de autobranche volledig ontzorgen en denk je mee hoe je de klant nog beter van dienst kan zijn. Ondernemerschap en innovatie staan bij VWE voorop. Dit passen ze graag toe bij de klanten, maar ook bij zichzelf. Daarom wordt er flink geïnvesteerd in de eigen medewerkers. Want zij worden beschouwd als de belangrijkste sleutel tot succes. 

Team VWE.jpg

Daarnaast vinden ze plezier hebben met elkaar, leren van anderen en het beste uit jezelf halen erg belangrijk. Daarom organiseert VWE regelmatig workshops, presentaties met gastsprekers en andere gezellige evenementen. Ieder jaar worden er collega’s geëerd voor hun werk met awards die zijn geïnspireerd op de Oscars. Een eervolle extra beloning na een jaar hard werken!

Waar zit VWE?

Het kantoor van VWE ligt aan de W.M. Dudokweg 37 in Heerhugowaard. Dit ligt op 10 minuten loopafstand van het station. 

Kantoor VWE.jpg