Visymo

Nijverdal

Visymo

Visymo (opgericht in 1997) is met de internationale zoekmachines iZito.com en ZapMeta.com en in Nederland met Vinden.nl en Zoeken.nl actief in meer dan 50 landen. Maandelijks maken meer dan 290 miljoen bezoekers gebruik van Visymo's zoekdiensten!

breaker

Over Visymo

Het innovatieve en creatieve team van Visymo doet dit d.m.v. een uitgebreide mix van biedings- en optimalisatiestrategieën in AdWords & Bing, die ze real-time aansturen en optimaliseren. Dat doen ze met het eigen bidmanagementsysteem waaraan continu wordt doorontwikkeld door het team van talentvolle ontwikkelaars. Het marketingteam voert dagelijks miljoenen wijzigingen door in onze accounts en is verantwoordelijk voor een ‘advertising spend’ van miljoenen euro’s per maand. Uiteraard worden de resultaten en performance van de websites 24/7 gemonitord en wordt er direct ingegrepen wanneer de strategieën hier om vragen.

Visymo is wereldwijd één van de grootste searchpartners van Google en Bing en hebben zeer nauw contact met hun, zodat we voorloper blijven in ons gebied. Uiteraard hebben we toegang tot de laatste features en bèta's en zijn we aanwezig bij grote events. Door de schaal waarop Visymo opereert beschikken zij over enorme hoeveelheid data met waardevolle informatie, deze data proberen ze op een slimme manier voor ons in te zetten. Ze testen dagelijks nieuwe ideeën die door het team naar voren worden gebracht en blijven zichzelf opnieuw uitvinden.

breaker

Werken bij Visymo

Op het kantoor van Visymo in Nijverdal werk je in een informele, dynamische maar professionele omgeving. Er is dagelijks een gezamenlijke verzorgde lunch en ze gaan elk jaar met z’n allen skiën. Wil je net als enkele andere collega’s een uurtje sporten tussen de werkzaamheden door? Geen probleem! Naast Visymo wordt er in hetzelfde pand onder InnoMedia gewerkt aan diverse andere eigen innovatieve internetconcepten zoals GigaGunstig, AutoWereld & Foody.nl.

breaker

 Waar zit Visymo?

Het kantoor van Visymo is gevestigd in Nijverdal. 

3 openstaande vacatures

Visymo, Rijssen

Visymo is momenteel al een van de top 3 spelers wereldwijd in de Search-to-Search markt en is sinds kort op basis van deze expertise aan het uitbreiden naar het display/native-netwerk. Omdat dit nog redelijk in de kinderschoenen staat maar hier nog veel winst te behalen is, zoeken ze iemand wiens ondernemende hart gaat kloppen van het volledig opzetten en professionaliseren van deze nieuwe business unit.


Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en bent verantwoordelijk voor de groei van je eigen Brand. Je communiceert rechtstreeks met onze partners zoals Google, Bing & Yahoo over nieuwe productontwikkelingen en verbeteringen van je bidding strategieën. Hoewel je dus wel wekelijks schakelt met de stakeholder zoals o.a. de product owners van Google zelf, heb je geen klanten wiens ideeën en meningen je in acht hoeft te nemen.


Wat ga je doen?

• Je bent verantwoordelijk voor de opzet en groei van je eigen Brand in het display en/of native netwerk. 

• Je doet concurrentie en markt analyse. 

• Je analyseert de data van de accounts en past hier de strategie op aan.

• Je bedenkt en test nieuwe biddingstrategieën.

• Je zet nieuwe A/B-tests op en deelt de bevindingen binnen het team.

• Je biedt inzicht in de belangrijkste marktstatistieken en beschikt over de mogelijkheid om te herkennen hoe deze van invloed kunnen zijn op de bidding strategieën (CPC, CTR, CPA, ROAS, kwaliteitsscore).


Visymo, Rijssen

Over de functie die je bij Visymo krijgt:

Als Full-Stack Linux Engineer kom je terecht in een gedreven en professioneel IT Operations team (3 FTE). Het team is verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur waar maandelijkse meer dan 280 miljoen bezoekers gebruik van maken en waarbij high-availability cruciaal is.

Wij werken niet voor klanten, de klant zijn we zelf. Standaardoplossingen werken vaak niet voor ons, daarom is maatwerk de standaard. Wij bedenken onze eigen infrastructuur en bouwen onze eigen stack.

Wat ga je doen?

    Je bent verantwoordelijk voor enkele honderden in VMware gevirtualiseerde Redhat/CentOS servers;
    Het uitrollen van servers of configuratie doe je voornamelijk met Ansible;
    In de software stack kom je o.a. Varnish, PHP-FPM, HAProxy, RabbitMQ, Solr Cloud, Cassandra en Elastic Stack tegen;
    Op netwerkniveau kom je in aanraking met hardware van Cisco, A10, Arista en Ubiquity;
    Bij het automatiseren van infra processen en monitoren van servers en services kun je scripten in Bash en PHP;
    Ook het uitrollen van applicatie deployments en schema wijzigingen in de diverse Galera/MariaDB clusters behoren tot je werkzaamheden.

Visymo, Rijssen

Je werkt samen met de power users van onze systemen om onze processen elke dag een stukje beter te maken. Je neemt feature tickets aan, en denkt hier zelf mee vanuit de gebruiker om nieuwe wensen optimaal op te leveren en inzetbaar te maken.

Hierbij zal jij met het team aan de slag gaan met grote hoeveelheden data, een uitgebreid systeem met asynchrone taakverwerking, en een interne domain specific programmeertaal waarmee onze biedingsprocessen op grote schaal worden beheerd. Je werkt aan onze applicatie met een afgebakende hexagonale architectuur, en komt in aanraking met technieken als PHP, Symfony, Doctrine, RabbitMQ, Solr, Cassandra en Jenkins.

Doormiddel van processen als code reviews, sparringsessies en geautomatiseerde tests kun je jezelf en het team vooruithelpen in de eigen ontwikkeling en de kwaliteit van de systemen bewaken.

Onze plannen voor het komende jaar

  • Het uitbreiden van onze data-architectuur om de nieuwe inzichten van onze analytische teams in bestaande processen toe te passen;
  • Het integreren van nieuwe gegevens en functionaliteiten in onze business kritische processen;
  • Het verder professionaliseren van onze bestaande test-methodieken doormiddel van bijvoorbeeld unit en integratie-tests;
  • Het doorontwikkelen van onze processen omtrent biedings- en optimalisatiestrategieën.

Onze locatie

Rijssensestraat 51 , Nijverdal
Adres
Rijssensestraat 51
Nijverdal