Visymo

Rijssen

Visymo

Visymo (opgericht in 1997) ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie. Met hun eigen zoekmachines Visymo Search, Seekweb, iZito, ZapMeta en Vinden.nl zijn ze actief in meer dan 50 landen. Hun metazoekmachines worden aangedreven door hun eigen inhouse ontwikkelde technologie en verzamelen binnen een paar seconden...

Lees meer

3 openstaande vacatures

Visymo
PHP Developer

Visymo

Rijssen

Visymo

Jouw rol: Je werkt samen met de power users van onze systemen om onze processen elke dag een stukje beter te maken. Je neemt featu... Je werkt samen met de power users van onze systemen om onze processen elke dag een stukje beter te maken. Je neemt feature tickets aan, en d... Je werkt samen met de power users van onze systemen om onze processen elke dag een stukje beter te maken. Je neemt feature tickets aan, en denkt hier zelf ... Je werkt samen met de power users van onze systemen om onze processen elke dag een stukje beter te maken. Je neemt feature tickets aan, en denkt hier zelf mee vanuit de g... Je werkt samen met de power users van onze systemen om onze processen elke dag een stukje beter te maken. Je neemt feature tickets aan, en denkt hier zelf mee vanuit de gebruiker om nieuwe wensen optimaal op te leveren en inzetbaar te maken.Hierbij zal jij met het team ... Je werkt samen met de power users van onze systemen om onze processen elke dag een stukje beter te maken. Je neemt feature tickets aan, en denkt hier zelf mee vanuit de gebruiker om nieuwe wensen optimaal op te leveren en inzetbaar te maken.Hierbij zal jij met het team aan de slag gaan met grote hoeveelheden data, een uitgebreid systeem met asynchrone taakverwerking, en een interne domai...

Jouw rol: Als Ansible Automation Engineer ben je onderdeel van het gedreven en professionele IT Operations-team. Dit team is veran... Als Ansible Automation Engineer ben je onderdeel van het gedreven en professionele IT Operations-team. Dit team is verantwoordelijk voor de ... Als Ansible Automation Engineer ben je onderdeel van het gedreven en professionele IT Operations-team. Dit team is verantwoordelijk voor de IT-infrastructu... Als Ansible Automation Engineer ben je onderdeel van het gedreven en professionele IT Operations-team. Dit team is verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van de zoekm... Als Ansible Automation Engineer ben je onderdeel van het gedreven en professionele IT Operations-team. Dit team is verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van de zoekmachines van Visymo, waar miljoenen mensen uit meer dan 63 landen maandelijks gebruik van maken. Dank... Als Ansible Automation Engineer ben je onderdeel van het gedreven en professionele IT Operations-team. Dit team is verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van de zoekmachines van Visymo, waar miljoenen mensen uit meer dan 63 landen maandelijks gebruik van maken. Dankzij jouw werk krijgen zij allemaal de beste gebruikerservaring. Je schrijft en onderhoud verschillende playbooks, werkt ...

Jouw rol: Visymo ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie en is met eigen zoekmachines actief in meer dan 50 landen... Visymo ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie en is met eigen zoekmachines actief in meer dan 50 landen. Hun metazoekmachin... Visymo ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie en is met eigen zoekmachines actief in meer dan 50 landen. Hun metazoekmachines draaien dank... Visymo ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie en is met eigen zoekmachines actief in meer dan 50 landen. Hun metazoekmachines draaien dankzij hun eigen i... Visymo ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie en is met eigen zoekmachines actief in meer dan 50 landen. Hun metazoekmachines draaien dankzij hun eigen inhouse ontwikkelde technologie en verzamelen binnen een paar seconden resultaten van o.a. Yahoo en G... Visymo ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie en is met eigen zoekmachines actief in meer dan 50 landen. Hun metazoekmachines draaien dankzij hun eigen inhouse ontwikkelde technologie en verzamelen binnen een paar seconden resultaten van o.a. Yahoo en Google. Daarmee is Visymo één van de grootste partners van Google. Jij gaat je als System Monitoring Engineer bij Visym...

Meer over Visymo

Visymo (opgericht in 1997) ontwikkelt en optimaliseert metazoekmachine-technologie. Met hun eigen zoekmachines Visymo Search, Seekweb, iZito, ZapMeta en Vinden.nl zijn ze actief in meer dan 50 landen. Hun metazoekmachines worden aangedreven door hun eigen inhouse ontwikkelde technologie en verzamelen binnen een paar seconden de beste resultaten van - onder andere - Yahoo en Google. Zo kunnen meer dan 290 miljoen bezoekers maandelijks gebruik maken van Visymo's zoekdiensten!

Vacature Visymo.jpg

Over Visymo

Het innovatieve en creatieve team van Visymo werkt met een uitgebreide mix van biedings- en optimalisatiestrategieën in AdWords en Bing, die ze real-time aansturen en optimaliseren. Dat doen ze met het eigen bidmanagementsysteem waaraan continu wordt doorontwikkeld door het team van talentvolle ontwikkelaars. Het marketingteam voert dagelijks miljoenen wijzigingen door in de accounts en is verantwoordelijk voor een ‘advertising spend’ van miljoenen euro’s per maand. Uiteraard worden de resultaten en performance van de websites 24/7 gemonitord en wordt er direct ingegrepen wanneer de strategieën hier om vragen.

Visymo.jpg

Visymo is wereldwijd één van de grootste searchpartners van Google en Bing en heeft zeer nauw contact met deze partijen, zodat ze voorloper blijven in hun vakgebied. Uiteraard hebben ze toegang tot de laatste features en bèta's en zijn ze aanwezig bij grote events. Door de schaal waarop Visymo opereert beschikken zij over een enorme hoeveelheid data met waardevolle informatie, deze data proberen ze op een slimme manier in te zetten. Ze testen dagelijks nieuwe ideeën die door het team naar voren worden gebracht en blijven zichzelf steeds opnieuw uitvinden.

Werknemer Visymo.jpg

Werken bij Visymo

Op het kantoor van Visymo werk je in een informele, dynamische maar professionele omgeving. Een omgeving waar werkgeluk, passie, energie en prestatie erg belangrijk zijn. Ze helpen je graag om het beste uit jezelf te halen en daarom zijn alle werkplekken naar persoonlijke wensen in te richten. 

Elke ochtend komt het team kort bij elkaar om nieuws en updates met elkaar te delen. Zo beginnen ze de dag meteen goed. Naast samenwerken vinden ze het belangrijk om samen plezier te maken: er is dagelijks een gezamenlijk verzorgde lunch en ze sluiten de week samen af met een borrel. Wil je een uurtje sporten tussen de werkzaamheden door? Dat kan! Ze hebben hun eigen bootcampteam. En met een sportief team in huis kunnen wintersportreisjes niet missen! 

Werken bij Visymo.jpg

Waar zit Visymo?

Het hypermoderne kantoor van Visymo is gevestigd in Rijssen aan de Stationsdwarsweg 7. Deze locatie is zeer goed te bereiken, want het station ligt ernaast. Ideaal!

Visymo Kantoor.jpg