Vision Healthcare

Haarlem

Vision Healthcare
26 holidays
80 Employees

In 2005 is Vision Healthcare opgericht aan een keukentafel in Haarlem. We hadden slechts twee producten in ons assortiment en twee medewerkers. Inmiddels hebben we een breed assortiment, met een ruime keuze aan voedingsupplementen. Aan de keukentafel... dat past niet meer. Vision Healthcare is inmiddels onderdeel van Vision Healthcare en heeft in Haarlem zo'n 80 medewerkers in dienst met een passie voor gezond leven.

Vanaf het begin af aan hebben wij openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier als belangrijkste cultuurwaarden gehanteerd. Zowel naar onze klanten toe, als naar elkaar. Zo blijft het toch voelen alsof we samen aan de keukentafel zitten.

Over Vision Healthcare

Vision Healthcare opereert als een consolidator in het Europese landschap, terwijl de merken van de groep kunnen profiteren van een gedeeld platform dat duurzame organische expansie mogelijk maakt.

Het bedrijf volgt actief een buy-and-build-strategie, verankerd in een diepgaand begrip van de macro-economische trends van vandaag, zoals de veranderende kanaaldynamiek en het opbouwen van digitale merken, de toenemende zelfmedicatie door de consument en natuurlijke / biologische producten. De M & A-strategie is ontworpen als aanvulling op het huidige Vision Healthcare-platform, waarvan de verschillende componenten elkaar versterken, met de mogelijkheid om elk bestaand bedrijf of op zichzelf staand merk effectief te ondersteunen en uit te breiden.

Werken bij Vision Healthcare

Werken bij VHC is een unieke ervaring. We geven je verantwoordelijkheid, vertrouwen en respect. We zijn open-minded, nieuwsgierig maar ook direct. We werken hard, maar vinden plezier maken net zo belangrijk. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een jong bedrijf in het centrum van Haarlem? VHC biedt een goed salaris, is makkelijk bereikbaar en er is altijd een goede werksfeer. Ben jij communicatief sterk, zelfstandig, flexibel en enthousiast? Dan maken wij graag kennis.

Waar is Vision Healthcare gevestigd?

Het bedrijf is gevestigd waar het ook ooit gestart is, namelijk in Haarlem. Vanaf halverwege 2021 verhuizen wij naar een nieuw pand! Wij zullen ons vestigen in Het Meterhuis, voor mensen uit Haarlem bekend al horecagelegenheid. De geweldige oude fabriek wordt momenteel omgebouwd tot een modern kantoor waar wij een groot deel van zullen betrekken. 

3 openstaande vacatures

Vision Healthcare, Haarlem

• Je gaat in gesprek met de stakeholders om de problematiek en vragen goed te begrijpen, te brainstormen over nieuwe mogelijkheden en adviezen te geven. 

• Productownership: Je bepaalt prioriteiten en het uitdragen hiervan naar de stakeholders en het team. 

• Het door ontwikkelen van onze BI omgeving (front/back) end. 

• Je houd je bezig met het coachen en ontwikkelen van het team. 

• Je draagt kennis m.b.t. BI over aan de organisatie. 


Vision Healthcare, Haarlem

Omdat we steeds meer webshops ondersteunen zijn we bezig met een shift naar een (deels) nieuwe stack: headless met NextJS als frontend, een CMS (GraphCMS) en nopCommerce als e-commerce platform. Deze communiceren op hun beurt weer met ons interne back-end systeem voor logistiek, customers, etc. Omdat we blijvend werk voorzien voor de toekomst willen we graag een nieuwe back-ender erbij in ons team. 

Jouw rol zal zijn om ons mee te helpen met de ontwikkeling van de webshops in deze nieuwe stack. Je zal werken aan het verbeteren en uitbreiden van het e-commerce platform nopCommerce. Denk hierbij aan het optimaliseren van de conversie of het schrijven van plug-ins om nieuwe functionaliteiten en integraties mogelijk te maken. Ander voorbeelden zijn het ontwikkelen van stand-alone applicaties voor syncen/scrapen van content, microservice voor het maken van feeds, of andere soorten microservice. Je wordt hierbij ook vrijgelaten in het meedenken en ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Verder vinden we een klik met ons (geweldige) team erg belangrijk. We bieden jou een uitdagende baan met veel vrijheid en verwachten we initiatief en natuurlijk ook verantwoordelijkheid.

Vision Healthcare, Haarlem

Omdat we steeds meer webshops ondersteunen zijn we bezig met een shift naar een (deels) nieuwe stack: headless met NextJS als frontend, een CMS (GraphCMS) en e-commerce platform (nopCommerce). Deze communiceren op hun beurt weer met ons interne back-end systemen voor logistiek, customers, etc. Omdat we blijvend werk voorzien in de toekomst willen we graag een nieuwe front-ender erbij in ons team.

Jouw rol zal zijn om ons mee te helpen met de ontwikkeling van de webshops in deze nieuwe stack. De belangrijkste vereiste die we stellen minstens 2 jaar ervaring met React en of NextJS. Een klik met ons (geweldige ;)) team vinden we ook erg belangrijk. Verder bieden we jou een uitdagende baan met veel vrijheid en verwachten van jou initiatief en natuurlijk ook verantwoordelijkheid.

Onze locatie

Oerkapkade 5 , Haarlem
Adres
Oerkapkade 5
Haarlem