Validators

Amsterdam

Validators
25 holidays
29 Employees

Validators duikt met innovatieve technieken in het complexe consumentenbrein. De linker hersenhelft is analytisch en de rechter hersenhelft wordt gebruikt voor creatieve processen. Validators begrijpt beide helften en brengen deze samen. 

''Innoveren met state-of-the-art technologie.''  

Validators is een marktonderzoeksbureau opgericht in 2009. Het bedrijf doet onderzoek met het doel om reclame, communicatie en media beter te maken.

Innoveren met state-of-the-art technologie staat centraal; daarnaast ontwikkelt het bedrijf nieuwe methodes om elke onderzoeksvraag te kunnen beantwoorden. Validators meet zo de onderbewuste, bewuste en emotionele beïnvloeding van marketing, media en campagnes op consumenten. De toegepaste methodes hiervoor zijn analytisch en gaan in op creatie; de input voor verbetering wordt grafisch uitgewerkt.

breaker

Over Validators

Slechts 5% van ons gedrag is bewust gedrag. Het achterhalen van het onbewuste gedrag van je doelgroep is daarom essentieel. Validators duidt de onbewuste én bewuste perceptie van je campagne en merk. Zodat jij weet welke boodschap landt, en waar je op moet sturen.

Pre- & post-testing:

Ruim de helft van het effect van je campagne wordt bepaald door de kwaliteit van je uiting. Dit is zelfs van groter belang dan de gekozen media-inzet. Logisch dus dat je ‘m vooraf laat testen en achteraf nog eens grondig evalueert! Validators heeft veel ervaring met het doorlichten van campagnes. Dit doen ze dagelijks voor buitenreclame, televisie, radio, folder, print en online banners. Ze leggen daarmee de sterke en zwakke punten van de uiting bloot, en geven concreet advies over wat je nog kunt verbeteren.

Merk & campagne:

Als marketeer wil je uiteraard weten of je campagne en het geïnvesteerde mediabudget een succes is geweest. Validators meet het effect voorafgaand en na afloop van de campagne op elementen als merk, herkenning uiting en de boodschap (zie ook: pre- & posttesting). Je kunt ook kiezen voor een meer uitgebreide variant waarbij we wekelijks de effecten van je campagne meten op meerdere KPI’s. Voor een kleinere campagne is een ad hoc effectonderzoek perfect voor het bepalen van de invloed van de campagne op je doelgroep. Voor het tracken van campagnes year around, bieden ze continue effectonderzoek via een Campaign Tacker, zodat je de campagnes onderling goed kunt vergelijken.

Usability

Online Usability is een essentieel onderdeel van de optimalisatie van je website of app. Je wilt natuurlijk weten wat je doelgroep triggert om te blijven plakken. Jij kunt heel trots zijn op die ene nieuwe button, maar snapt je doelgroep voldoende wat je ermee wilt bereiken? En welke elementen werken conversie verhogend? Usability testing geeft inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van je website. Via online onderzoek gaan ze op kwantitatieve wijze aan de slag met het testen van je website. 

Retail

Er hoeft jou niet vertelt te worden dat de verpakking van je product een van de main buying reasons is. Je neemt de verpakkingen uit jouw categorie zeer serieus. Je hebt er al heel wat denkuren in gestopt, erover gepraat met je kantoorgeno

4 openstaande vacatures

Validators, Amsterdam

Wij zoeken een fanatieke Insights Consultant (40 uur p/w) met minimaal vijf jaar werkervaring die graag communicatie en marketing vraagstukken...

Validators, Amsterdam

Door de snelle groei van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Data Engineer met ruime kennis van...

Validators, Amsterdam

Door de snelle groei van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Data Engineer met ruime kennis van...

Validators, Amsterdam

Door de snelle groei van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Data Engineer met ruime kennis van...

Onze locatie

Johan van Hasseltweg 39c , Amsterdam
Adres
Johan van Hasseltweg 39c
Amsterdam