To The Point Company

Culemborg

To The Point Company
11 Employees

Werken bij To The Point Company betekent dat je bij een van haar opdrachtgevers aan het werk gaat om daar een onuitwisbare indruk achter te laten. Daarnaast hebben ze ook hele leuke interne opdrachten waar je ook je bijdrage aan mag leveren. Heb je zelf een idee? Perfect! Ze bespreken dat graag met je om met zijn allen een mooi en groeiend bedrijf neerzetten. Initiatief om jezelf en To The Point Company verder te ontwikkelen juichen ze toe! Hun slogan is niet voor niks: 'Doing the right things together'.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

To The Point Company.jpg

Over To The Point Company

To The Point Company is in 2014 opgericht door Bas van Gils. Door zijn ervaring als consultant ontwikkelde hij een duidelijk beeld van – in zijn ogen – de ideale organisatie waar mensen samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Hij is het bedrijf begonnen vanuit de gedachte dat hij hier zelf graag zou willen werken. Dat zit vooral in het feit dat iedereen voor elkaar klaar staat!

Daar hoort ook bij dat medewerkers verantwoordelijkheid krijgen en eigenaarschap laten zien, zonder het gevoel te hebben er alleen voor te staan. Samen met een platte organisatiestructuur zorgt dat ervoor dat elke medewerker met plezier en enthousiasme werkt aan de uitdagingen van uiteenlopende opdrachtgevers. Denk hierbij aan interessante organisaties in diverse domeinen als zakelijke en financiële dienstverlening, onderwijs en overheid.

Wat ze bij To The Point Company doen? Ze zorgen ervoor dat processen, applicaties en data optimaal waarde toevoegen zodat organisaties kunnen voorzien in de behoefte van hun klanten. Zij helpen hun opdrachtgevers met het verdiepen, prioriteren en realiseren van wensen.

Door aandacht te hebben voor de verschillende belangen en behoeftes binnen de organisatie zijn hun professionals in staat om voor blijvende verandering te zorgen. Hierbij hebben zij oog voor de mens en voor de werkelijke behoefte achter de vraag. Zo helpen zij elke klant om succesvol te zijn.

Naast het doen van opdrachten op het snijvlak van Business en IT bieden ze gerenommeerde trainingen aan binnen hun vakgebied en ontwikkelen ze eigen producten als de quick scan en reflectiekaarten. Bij To The Point Company zitten ze nooit stil en zijn ze continu op zoek naar interessante nieuwe mogelijkheden.

Werken bij To The Point Company

Werken bij To The Point Company betekent werken in een jonge, groeiende organisatie met een platte structuur. Iedereen wordt betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf; het resultaat van je inbreng is direct zichtbaar. Ze vinden eigen initiatief erg belangrijk en dat kan natuurlijk alleen als je ook het vertrouwen en de verantwoordelijkheid krijgt.

Aan de ontwikkeling van medewerkers wordt veel gedaan. Ze organiseren bijvoorbeeld regelmatig themasessies waarin ze kennis en ervaring uitwisselen met mensen binnen en buiten hun vakgebied. Door oprecht interesse te tonen, plezier te hebben, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen, krijgen ze ook weer energie om opdrachtgevers te helpen. Tijdens hun To The Point Together meetings stellen ze doelen en bespreken ze regelmatig of ze nog op de goede weg zijn.

Waar je verder op kunt rekenen bij To The Point Company?

  • Onbeperkt vakantiedagen
  • Gratis lunch op kantoor
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Laptop en iPhone
  • Mobiliteitsbudget (bijvoorbeeld voor een leaseauto, leasefiets en ov-kaart)
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en daar bovenop een aantrekkelijke bonusregeling

Waar zit To The Point Company?

Het kantoor is gevestigd aan de Multatulilaan 12 in Culemborg. Deze locatie is zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer (7 minuten lopen vanaf het treinstation) goed te bereiken. Er zijn meerdere oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s op het eigen terrein.