Threeships

Rotterdam

Threeships

Three Ships wil inspirerend onderwijs mogelijk maken waarin interactie een grote rol speelt. Ze volgen maatschappelijke onderwijsvernieuwingen op de voet en zetten kennis van onderwijs en technologie in om de beste leeromgeving te bieden. Een omgeving waarin iedereen in zijn leerproces wordt gestimuleerd het maximale uit zichzelf te halen. Om dit te kunnen realiseren hebben ze talent nodig. Professionals die niet bang zijn voor een uitdaging.

Over Three Ships

Three Ships creëert eLearning en ePublishing oplossingen voor opleiders en (educatieve) uitgevers. Het bedrijf ontwikkelt de software in eigen huis met input van partners en klanten uit het onderwijsveld. Daardoor sluiten de oplossingen van Three Ships naadloos aan op de wensen en eisen van de hedendaagse onderwijspraktijk. Ze stemmen de software-oplossingen af op bestaande processen zodat klanten hun business niet hoeven aan te passen. Three Ships ondersteunt klanten door altijd het juiste gereedschap paraat te hebben. Door samen te werken met klanten en (keten-)partners en een actieve rol te spelen in onderwijsvernieuwing zorgt het bedrijf voor de beste leeromgeving van nu en in de toekomst. Gebruikmaken van geavanceerde technologieën die breed toepasbaar zijn en technologische ontwikkelingen te volgen is daarom altijd part of the job.

Werken bij Three Ships

Binnen Three Ships wordt gewerkt met een team van hoogopgeleide mensen die in staat zijn complexe processen begrijpelijk en beheersbaar te maken. Deze professionals kunnen putten uit  brede en diepgaande kennis van onderwijskundige concepten, didactiek en technologische vernieuwingen. Three Ships heeft een ambitieuze groeidoelstelling. Samen met hun klanten en partners ontwikkelen ze marktgerichte e-Learning- en e-Publishing-producten en diensten voor onderwijsinstellingen en uitgevers. Onze producten worden ontwikkeld binnen een eigen AJAX omgeving gebaseerd op Microsoft.Net technologie (C#, SOAP, Webservices).

Three Ships is een innovatieve en high performance organisatie. Zowel voor klanten als voor medewerkers streven ze altijd naar het beste. Dit is realiseerbaar omdat hun medewerkers bevlogen, energiek en collegiaal zijn. Het bedrijf biedt medewerkers daarom volop ruimte tot groei binnen een prettige informele werksfeer.

Waar zit Three Ships?

Het kantoor van Three Ships is te vinden aan de rand van Rotterdam. Het kantoor is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.


Onze locatie

Bovendijk 137 , Rotterdam
Adres
Bovendijk 137
Rotterdam