Bedrijfsprofiel

Techtribe

Magento en Drupal specialisten die denken vanuit de business. Techtribe maakt klanten gelukkig met CMS en E-commerce oplossingen waarmee ze de doelgroep met hun doelen bereiken.

Over Techtribe

TechTribe is gespecialiseerd in het bouwen van webshops op basis van het open source e-commerceplatform Magento 2. Het is een van de meest gebruikte technieken wereldwijd. En dat is natuurlijk niet voor niets. Bouwen met (of migreren naar) Magento 2 levert een webshop op die standaard responsive is, sneller werkt en beter vindbaar is. Stuk voor stuk conversie-verhogende eigenschappen.

Om succesvolle digitale producten neer te zetten, is de mix van input vanuit de business, IT en de eindgebruiker cruciaal. Daarom werken zij altijd in co-creatie met hun opdrachtgever. Het hele team werkt in sprints en bij voorkeur bij elkaar op locatie. Dat zorgt voor producten die daadwerkelijk de markt bereiken.

Klanten en projecten

Klanten van Techtribe hebben goede ideeën, en zij ontwikkelen daar de beste technische oplossingen bij. Ze geloven dat slimme plannen en goede techniek pas echt tot hun recht komen als ze helemaal ingebed worden in de service van de klanten. Daarom zorgen ze ervoor dat de back-end oplossingen naadloos aansluiten op bestaande systemen en toekomstige nieuwe systemen. Een aantal klanten van Techtribe zijn:

Werken bij Techtribe

TechTribe is een PHP Solutions bedrijf dat onderdeel is van MakerStreet. Makerstreet is een 'full service digital agency' waaronder de bedrijven Makerstreet Development, Makerstreet Design, Makerstreet Interim, Makerstreet Marketing en Makerstreet Innovation vallen. Makerstreet Development is gericht op digitale innovatie en transformatie en heeft drie specialisaties: TouchTribe (front-end development en native app development), TechTribe (PHP solutions) en WebFlight (low-code development).

Waar zit Techtribe?

Techtribe is gevestigd in Amsterdam-Zuid, dichtbij het treinstation. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto, trein en de bus.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.