STERTIL BV

Kootstertille

STERTIL BV

Word je enthousiast van een dynamische werkomgeving en omring je je het liefst met mensen die een grote passie voor techniek delen? Dan zit je bij Stertil goed. Graag bouwen we samen met jou onze internationale marktpositie nog verder uit! Over Stertil Het hoofdkantoor van...

Lees meer

Meer over STERTIL BV

Word je enthousiast van een dynamische werkomgeving en omring je je het liefst met mensen die een grote passie voor techniek delen? Dan zit je bij Stertil goed. Graag bouwen we samen met jou onze internationale marktpositie nog verder uit!

Over Stertil

Het hoofdkantoor van de Stertil Group is gevestigd in Kootstertille, Nederland. Vanuit deze locatie ontwikkelen, produceren en verkopen we hoogwaardige producten voor de internationale garage- en transportwereld. In de loop der jaren hebben we dankzij de kwaliteit van onze producten en de goede service een marktleidende positie weten te vergaren. We kunnen dan ook met trots zeggen dat Stertil op positie 6 terug te vinden is in de top 100 beste maakbedrijven van Nederland.

Om deze positie vast te houden en verder uit te breiden, zoeken we voortdurend naar getalenteerd, gemotiveerd en gekwalificeerd talent. Want de mensen maken het bedrijf. Met gedegen interne kennis, ervaring en kunde zijn we in staat gehoor te geven aan de internationale vraag naar onze producten. Daarom investeren we actief in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Met behulp van ons op maat gemaakte, unieke concept voor de ‘duurzaam inzetbare medewerker’, besteden we actief aandacht aan het werkgeluk, de werknemerstevredenheid, de groeimogelijkheden en de gezondheid binnen onze organisatie. Op die manier stellen we medewerkers in staat hun loopbaan uit te stippelen binnen ons bedrijf en invulling te geven aan hun rol en persoonlijke groeipad — waarbij ze de steun en begeleiding kunnen verwachten die ze verdienen.

Werken-bij-Stertil

Werken bij Stertil

Bij Stertil bouwen en vertrouwen we op de expertise van onze mensen. Samen zorgen zij ervoor dat onze klanten wereldwijd voorzien worden van kwalitatief hoogstaande, innovatieve en betrouwbare producten. Jouw kennis en kunde staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Niet alleen krijg je bij Stertil de kans om je kwaliteiten verder te ontwikkelen, we besteden ook veel aandacht aan een gezonde manier van werken. We luisteren naar onze medewerkers en stimuleren eigen initiatieven om werk zo uitdagend en prettig mogelijk te maken.

Daarnaast bieden we uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij je functie, ervaring en kennisniveau. Naast de grote passie die we delen voor techniek en de ruimte om deze passie in je werk te verweven, willen we dat onze medewerkers zich helemaal op hun plek voelen. Daar doen we ons uiterste best voor! Verwelkomen we jou binnenkort bij Stertil?