Sterksen

Breda

Sterksen

Sterksen is een recruitmentorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in het ICT-werkveld.

Lees meer

2 openstaande vacatures

Jouw rol: Bij Sterksen is iedereen betrokken met elkaar, zakelijk maar ook privé. We zijn flexibel in het werken op de verschille... Bij Sterksen is iedereen betrokken met elkaar, zakelijk maar ook privé. We zijn flexibel in het werken op de verschillende kantoren of thui... Bij Sterksen is iedereen betrokken met elkaar, zakelijk maar ook privé. We zijn flexibel in het werken op de verschillende kantoren of thuis. Je wordt goe... Bij Sterksen is iedereen betrokken met elkaar, zakelijk maar ook privé. We zijn flexibel in het werken op de verschillende kantoren of thuis. Je wordt goed begeleid in e... Bij Sterksen is iedereen betrokken met elkaar, zakelijk maar ook privé. We zijn flexibel in het werken op de verschillende kantoren of thuis. Je wordt goed begeleid in een hecht en gezellig team. We zijn van origine een Brabants bedrijf en dat merk je. Regelmatig worde... Bij Sterksen is iedereen betrokken met elkaar, zakelijk maar ook privé. We zijn flexibel in het werken op de verschillende kantoren of thuis. Je wordt goed begeleid in een hecht en gezellig team. We zijn van origine een Brabants bedrijf en dat merk je. Regelmatig worden er leuke borrels georganiseerd, gaan we met elkaar uit eten of doen we mee aan een sportwedstrijd. Successen vieren we...

Jouw rol: RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit is één van de dienstverleningen van Sterksen waarbij wij alle recr... RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit is één van de dienstverleningen van Sterksen waarbij wij alle recruitment processen ui... RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit is één van de dienstverleningen van Sterksen waarbij wij alle recruitment processen uit handen nemen ... RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit is één van de dienstverleningen van Sterksen waarbij wij alle recruitment processen uit handen nemen van onze klante... RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit is één van de dienstverleningen van Sterksen waarbij wij alle recruitment processen uit handen nemen van onze klanten. Denk hierbij aan de werving, tooling, referral en arbeidsmarktcommunicatie. Zo zijn jouw werkzaam... RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit is één van de dienstverleningen van Sterksen waarbij wij alle recruitment processen uit handen nemen van onze klanten. Denk hierbij aan de werving, tooling, referral en arbeidsmarktcommunicatie. Zo zijn jouw werkzaamheden lekker divers en is geen dag hetzelfde!Als Senior Recruitment Consultant RPO bij Sterksen ben jij de business part...

Bedrijfsprofiel

Sterksen biedt complete recruitmentoplossingen voor vacatures, maar ook voor recruitment-outsourcingsprojecten (RPO). De organisatie kenmerkt zich door een professionele uitstraling naar buiten toe en een informele werksfeer. Sterksen werkt met een jong, energiek en hecht team aan een grote diversiteit aan opdrachten voor grote bedrijven in Nederland.

Over Sterksen

Sterksen werkt sinds 2002 aan innovatieve recruitment-dienstverlening en is marktleider binnen de IT- en tech-recruitment en gespecialiseerde RPO-dienstverlening. Sterksen bewerkt zowel de Nederlandse als de internationale markt, met een focus op Noordwest-Europa.

Sinds 2004 levert Sterksen naast IT- en tech-searches ook bredere talent sourcing en RPO-dienstverlening. In 2012 is de groep versterkt met een Executive Search-praktijk, gericht op intensieve Senior Executive Search-trajecten voor internationale klanten. Het bedrijf werkt vanuit Utrecht en Breda. In 2015 heeft Sterksen zijn positie binnen het RPO-domein verder verstevigd met de overname van Fellows Group.

Klanten en projecten

Sterksen levert toptalent aan prachtige organisaties. Denk hierbij aan bedrijven als Asics, ASML, Atos, Bol.com, Fokker, FD Mediagroep, Heineken, HEMA, LambWestonMeyer, Nederlandse Spoorwegen, NHG, Office Depot, RoyalFrieslandCampina, Stater, WAVIN en vele anderen.

Werken bij Sterksen

Sterksen biedt jou de mogelijkheid mee te spelen in de top van de Nederlandse recruitmentmarkt. Als je oprechte interesse in het vak hebt, commercieel bent, maar vooral ook inhoudelijk gedreven en authentiek bent, gaat Sterksen graag met je in gesprek.

Sterksen heeft een hands-on-mentaliteit en acteert vanuit de dagelijkse praktijk. Er is echt binding met de operatie. Het bedrijf voert zelf uit wat het bedenkt en toetst dagelijks de werkbaarheid van zijn oplossingen.

Waar zit Sterksen?

Sterksen heeft twee vestigingen: een in Breda en een in Utrecht. Beide zijn eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.