SolidQ

Mijdrecht

SolidQ

SolidQ is een IT-bedrijf dat advies en managed services levert op het gebied van Microsoft 365 en Azure cloud oplossingen. Zij realiseren en beheren de IT-infrastructuur en connectiviteit, leveren hardware, regelen de telefonie en meer. Als je zoekt naar een uitdagende werkomgeving met leuke, professionele collega’s waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, dan ben je bij SolidQ aan het juiste adres!

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Kantoor SolidQ.jpg

Over SolidQ

SolidQ is een betrouwbare IT-partner die sinds 2001 krachtige, betrouwbare en toekomstbestendige IT-oplossingen ontwikkelt op basis van Azure en Microsoft 365 producten. Met de kracht van technologie maken ze impact op ruim 300 actieve klanten en zorgen ze ervoor dat zij nu én in de toekomst beter, veiliger en efficiënter werken. Alle oplossingen zijn maatwerk en gebaseerd op bewezen technieken en methodes. Gebruiksgemak staat hierbij centraal.

Werken bij SolidQ.jpg

SolidQ snapt precies wat een klant nodig heeft en weet in welke richtingen verschillende markten zich ontwikkelen. Zo kunnen zij uiteenlopende organisaties helpen waaronder Student Experience (bedrijf dat duurzame huisvesting aanbiedt aan studenten), Mourik (familiebedrijf), RINO Amsterdam (opleider voor GGZ professionals) en Janssen van Kouwen (multi-merken Stellantis dealer).

Meeting SolidQ.jpg

Kernwaarden van SolidQ:

  • Persoonlijke aandacht
  • Vooruitstrevend
  • Eerlijk advies
  • Samenwerken

Team SolidQ.jpg

Werken bij SolidQ

Bij SolidQ kom je terecht in een jong en informeel bedrijf. Hier vind je een gezellige werkplek waar een ontspannen sfeer heerst, een saamhorigheidsgevoel leeft binnen het team, inzet wordt gewaardeerd en je alle ruimte krijgt om te groeien. Teamspirit vinden ze erg belangrijk; iedereen heeft de drive om zichzelf continu te verbeteren en elkaar daarbij te helpen.

Jobs bij SolidQ.jpg

Verder kun je rekenen op:

  • Een leaseauto
  • 4 studiedagen per jaar i.c.m. behalen certificeringen
  • Elke middag een verzorgde lunch op kantoor en de mogelijkheid om avondmaaltijden mee te nemen
  • Complete thuiswerkplek
  • Goede werk-privébalans

Vacatures bij SolidQ.jpg

Waar zit SolidQ?

Het kantoor is gevestigd aan de Industrieweg 15C in Mijdrecht.

SolidQ Kantoor Dock15.jpg