Smith-Holland B.V.

Spijkenisse

Smith-Holland B.V.
350 Medewerkers

Smith Europe is de grootste mobiele reeferserviceonderneming in Europa en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in alle aspecten van koelunits. Ze zijn actief in Nederland, België en Duitsland, en bereiden graag nog verder uit. Meer weten over deze organisatie? Lees hieronder verder.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Over Smith Europe

Syko Smith richtte Smith Europe in 1970 op. Hij begon zijn bedrijf in een oud gebouw in Vlaardingen. Vanaf het begin waren de prioriteiten van Syko Smith het leveren van kwaliteit, persoonlijke service en snelle levering, waarmee hij al snel betrouwbare klantrelaties opbouwde. In 1982 kwam zijn zoon Edward J. Smith bij het bedrijf en Smith Holland werd een geautoriseerde dealer voor alle belangrijke fabrikanten in de industrie.

In 2006 breidde Smith Holland haar gekoelde containeractiviteiten uit naar België, snel gevolgd door uitbreidingen naar Frankrijk in 2007 en Duitsland in 2009. Alle vestigingen samen vormen: Smith Europe.

Tot op heden opereert Smith Europe nog steeds in de overtuiging van 'Quality and Commitment' van Syko Smith.

Kantoor Smith Holland.jpg

Werken bij Smith Europe

Altijd al willen werken in de bruisende Rotterdamse haven, de poort naar de rest van de wereld? Of liever in Spijkenisse of een buitenlandse haven? Kom dan werken bij dit bedrijf!

Smith Europe is een familiebedrijf opgericht in Vlaardingen. In de loop der jaren is het bedrijf steeds verder uitgegroeid en het hoofdkantoor is inmiddels gevestigd in Spijkenisse. Als onafhankelijk reeferservicebedrijf hebben ze toegang tot bijna elk containerdepot en elke containerterminal in Europa. Ze hebben kantoren in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, hebben meer dan 200 mensen in dienst en werken voor meer dan 50 locaties. Smith Europe is servicedealer van alle grote reeferunitfabrikanten zoals Carrier, Daikin, Starcool en Thermoking.

Waar zit Smith Europe?

Het moederbedrijf is gevestigd in Spijkenisse (Smith-Holland). De monteurs werken hoofdzakelijk in de havens van Antwerpen, Rotterdam, Le Havre en Hamburg.