Sijthoff Media Groep B.V.

Amsterdam

Sijthoff Media Groep B.V.
50 Employees

Sijthoff Media Groep is een omnichannel contentbedrijf met meer dan honderd medewerkers. Wij zijn marktleider in de clusters: overheid, IT, marketing & communicatie, HR, Finance, M&A en kinderen. Meer weten? Lees dan verder!

Sijthoff media werken bij

Over Sijthoff Media Groep

De overname van uitgeverij Young & Connected in september 2010, markeerde de geboorte van Sijthoff Media Groep. Daarmee positioneerde wij ons als marktleider op het gebied van B2C-communicatie voor kinderen en jongeren. In de daaropvolgende jaren werden achtereenvolgens de Adformatie Groep, Tijdschrift voor Marketing, Mobile Marketing, Binnenlands Bestuur, Automatiseringsgids, InGovernment, Atlas voor gemeenten en iBestuur overgenomen. Door deze expansie groeiden wij ook uit tot een autoriteit in B2B-communicatie, gericht op professionals in de IT, marketing, media, creatie, communicatie, overheid en publieke sector.

Bij Sijthoff Media Groep brengen we mensen verder in hun ontwikkeling en persoonlijke groei. Wij organiseren jaarlijks ook tientallen inhoudelijke events en opleidingen voor professionals binnen de verschillende sectoren, zoals masterclasses van AG Connect.

Sijthoff Media collega's

Werken bij Sijthoff Media Groep

Bij ons ben je verzekerd van een uitdagende functie bij een ondernemend bedrijf dat voorop loopt met digitale technieken. Waar veel ruimte is om eigen ideeën te ontwikkelen en ook daadwerkelijk uit te voeren. Je komt te werken binnen een team van professionals in een collegiale, no-nonsense en resultaatgerichte sfeer. Geïnteresseerd? Naast een marktconform salaris bieden wij je:

  • Een open, informele werksfeer
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Reiskostenvergoeding
  • Ruimte en tijd voor eigen ontwikkeling
  • Een Dell XPS of Macbook met OS naar keuze, aangevuld met een 27” extra scherm en de benodigde randapparatuur

Sijthoff Media kantoor

Waar zit Sijthoff Media Groep?

Ons kantoor zit in Amsterdam. In de voormalige diamantbeurs die nu Capital C heet. C staat voor creativiteit, commercie, connect en café. Met een bushalte en metrostation om de hoek is er altijd een passende manier om naar kantoor te komen!

2 openstaande vacatures

Sijthoff Media Groep B.V., Amsterdam

Bij Sijthoff Media werk je met je team aan software waarmee je directe impact hebt op het bedrijf en al...

Sijthoff Media Groep B.V., Amsterdam

Bij Sijthoff Media werk je met je team aan software waarmee je directe impact hebt op het bedrijf en al...

Onze locatie

Weesperplein 4 , Amsterdam
Adres
Weesperplein 4
Amsterdam