Shared Service Centrum ONS

Shared Service Centrum ONS
100 Employees

Shared Service Centrum Ons ondersteunt overheidsorganisaties in de regio Zwolle door middel van bedrijfsvoeringsoplossingen en het ontzorgen op het gebied van operationele taken. Meer weten? Lees hieronder verder!

Lees meer

2 openstaande vacatures

Shared Service Centrum ONS
Infrastructuurspecialist (Servers & Storage) ICT

Shared Service Centrum ONS

Zwolle

Shared Service Centrum ONS

Jouw rol: Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van Servers en ... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van Servers en Storage. Je voert pr... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van Servers en Storage. Je voert projecten uit (Sc... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van Servers en Storage. Je voert projecten uit (Scrum) en denkt m... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van Servers en Storage. Je voert projecten uit (Scrum) en denkt mee in ontwerp en projectplanning. Zo zorg je voor een goed product, dat opgeleverd kan worden aan be... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van Servers en Storage. Je voert projecten uit (Scrum) en denkt mee in ontwerp en projectplanning. Zo zorg je voor een goed product, dat opgeleverd kan worden aan beheer, inclusief de nodigde kennisoverdracht. Wij werken zowel in onpremise (twee eigen datacenters) als cloud omgevingen...

Shared Service Centrum ONS
Infrastructuurspecialist (Werkplekken) ICT

Shared Service Centrum ONS

Zwolle

Shared Service Centrum ONS

Jouw rol: Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van onze werkpl... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van onze werkplekken. Je voert proj... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van onze werkplekken. Je voert projecten uit (Scru... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van onze werkplekken. Je voert projecten uit (Scrum) en denkt mee... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van onze werkplekken. Je voert projecten uit (Scrum) en denkt mee in ontwerp en projectplanning. Zo zorg je voor een goed product, dat opgeleverd kan worden aan behe... Als onze ICT specialist zorg jij voor de doorontwikkeling van de technische infrastructuur op het gebied van onze werkplekken. Je voert projecten uit (Scrum) en denkt mee in ontwerp en projectplanning. Zo zorg je voor een goed product, dat opgeleverd kan worden aan beheer, inclusief de nodigde kennisoverdracht. Wij werken zowel in onpremise als cloud omgevingen met Microsoft, VMware en C...

Bedrijfsprofiel

Banen bij Ons.png

Over Shared Service Centrum Ons

Ons levert de beste bedrijfsvoeringsoplossingen aan overheidsorganisaties in de regio Zwolle, zodat zij zich kunnen focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving. Doordat er steeds meer taken worden neergelegd bij de provincies en gemeenten komt de kwaliteit van hun dienstverlening onder druk te staan. In de huidige krappe arbeidsmarkt is het lastig om goed gekwalificeerde mensen te vinden en te binden. Ook is er maar weinig tijd beschikbaar om bezig te zijn met innovatie. Dit verzwakt de executiekracht en treft indirect onze samenleving. Dit kan anders, dachten ze bij Ons.

Bij Ons zien ze een betekenisvolle rol voor een Shared Service Centrum door bepaalde operationele taken als HR, ICT en Inkoop & Contractmanagement (deels) over te nemen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor de overheden in de regio Zwolle en kunnen zij zich focussen op de kwaliteit en continuïteit van hun dienstverlening. Dit doet Ons voor de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland en de Provincie Overijssel.

Vacatures bij Ons.png

Werken bij Shared Service Centrum Ons

Elke medewerker krijgt direct een vast contract. Daar hoort het volgende bij:

  • Mooi salaris en veel vakantiedagen;
  • Goede balans tussen werk en privé;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
  • Moderne werkplek op loopafstand van de stad;
  • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden;
  • Complex en uitdagend werk binnen een groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om verder mee te bouwen aan de organisatie;
  • Individueel keuzebudget van 17,05% van je maandsalaris, wat je ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het kopen van extra vakantie-uren, fitness, studiekosten of de aanschaf van een fiets.

Werken bij Ons.png

Waar zit Shared Service Centrum Ons?

De thuisbasis van Ons is in het mooie Provinciehuis van Zwolle. Het adres is Luttenbergstraat 2. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.