Sentinel Software Development

Hendrik-ido-ambacht

Sentinel Software Development

Sentinel Software Development is een software-team met sterke wortels in de regio Rotterdam Drechtsteden. Binnen deze regio helpen zij bedrijven met het bouwen en onderhouden van eigen (SaaS) software. Meer weten? Lees dan verder!

Lees meer

1 openstaande vacatures

Sentinel Software Development
Software Developer

Sentinel Software Development

Hendrik-ido-ambacht

Sentinel Software Development

Jouw rol: Het (door)ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuwbouw applicatiesZorgen dat eindgebruikers effectief gebruik k... Het (door)ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuwbouw applicatiesZorgen dat eindgebruikers effectief gebruik kunnen maken van jouw... Het (door)ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuwbouw applicatiesZorgen dat eindgebruikers effectief gebruik kunnen maken van jouw applicatieHet ... Het (door)ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuwbouw applicatiesZorgen dat eindgebruikers effectief gebruik kunnen maken van jouw applicatieHet beveiligen van ... Het (door)ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuwbouw applicatiesZorgen dat eindgebruikers effectief gebruik kunnen maken van jouw applicatieHet beveiligen van jouw applicatiesHerkennen van mogelijkheden/problemen, en daarmee sparren met je collega’s en/of h... Het (door)ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuwbouw applicatiesZorgen dat eindgebruikers effectief gebruik kunnen maken van jouw applicatieHet beveiligen van jouw applicatiesHerkennen van mogelijkheden/problemen, en daarmee sparren met je collega’s en/of het adviseren van de klantWat voor soort projecten werken we aan?Fintech/bank/financieel/betaalverkeer, frontend en backe...

Bedrijfsprofiel

Werk bij Sentinel IT.jpg

Over Sentinel Software Development

De afgelopen 15 jaar levert Sentinel Software Development een laagdrempelige toegang tot hoogwaardige software-ontwikkeling. Ze maken maatwerk software voor SaaS-organisaties. Bij alle opdrachten luisteren ze goed naar de klant en springen ze bij wanneer het gaat om advies en onderhouden de geleverde (SaaS) software. Zo houden ze hun klanten tevreden, en zichzelf ook!

Het bedrijf Sentinel IT.jpg

Werken bij Sentinel Software Development

Sentinel Software Development is een platte organisatie met een hecht team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de kans om aan interessante projecten te werken voor de meest uiteenlopende klanten. Klinkt goed? Daarnaast bieden ze je:

  • Een goed salaris
  • De juiste mensen om je heen die een geweldig team vormen
  • Mooi, ruim kantoor met een goede lunch inbegrepen

Kantoor Sentinel IT.jpg

Waar zit Sentinel Software Development?

Het kantoor van Sentinel Software Development is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Het kantoor is makkelijk te bereiken met de snelweg in de buurt.