Secret View

Arnhem

Secret View

Secret View levert het beste mystery shopping dashboard dat er bestaat. Ze leveren niet zomaar maatwerk, maar bewegen volledig mee en stemmen het mystery shop onderzoek naadloos af op de wensen van klanten. Pas dan komen de meest bruikbare resultaten naar boven. Meer weten? Lees snel verder!

Lees meer

2 openstaande vacatures

Secret View
Backend C# Developer

Secret View

Arnhem

Secret View

Jouw rol: Als Medior Developer ben je een spil in het Product Development-team. Samen met de Technical Lead spar jij over de archi... Als Medior Developer ben je een spil in het Product Development-team. Samen met de Technical Lead spar jij over de architectuur van onze sof... Als Medior Developer ben je een spil in het Product Development-team. Samen met de Technical Lead spar jij over de architectuur van onze software en werk j... Als Medior Developer ben je een spil in het Product Development-team. Samen met de Technical Lead spar jij over de architectuur van onze software en werk je aan de kwalit... Als Medior Developer ben je een spil in het Product Development-team. Samen met de Technical Lead spar jij over de architectuur van onze software en werk je aan de kwaliteit van het werk dat opgeleverd wordt door het team, bijvoorbeeld door het implementeren van code re... Als Medior Developer ben je een spil in het Product Development-team. Samen met de Technical Lead spar jij over de architectuur van onze software en werk je aan de kwaliteit van het werk dat opgeleverd wordt door het team, bijvoorbeeld door het implementeren van code reviews en unit-testing. Je werkt nauw samen met je directe collega’s en met andere afdelingen om uit te vinden waar wen...

Secret View
Backend C# Developer

Secret View

Arnhem

Secret View

Jouw rol: Als Medior Backend Developer, you are central to the Product Development team. Alongside the Technical Lead, you think a... Als Medior Backend Developer, you are central to the Product Development team. Alongside the Technical Lead, you think about the architectur... Als Medior Backend Developer, you are central to the Product Development team. Alongside the Technical Lead, you think about the architecture of our softwa... Als Medior Backend Developer, you are central to the Product Development team. Alongside the Technical Lead, you think about the architecture of our software and improve ... Als Medior Backend Developer, you are central to the Product Development team. Alongside the Technical Lead, you think about the architecture of our software and improve the quality of the work done by the team – e.g. by implementing code reviews and unit-testing. You... Als Medior Backend Developer, you are central to the Product Development team. Alongside the Technical Lead, you think about the architecture of our software and improve the quality of the work done by the team – e.g. by implementing code reviews and unit-testing. You work closely together with your direct colleagues and other departments to find out where our users’ wishes and requi...

Bedrijfsprofiel

Werken bij Secret View.jpg

Over Secret View

Secret View verandert de wereld van mystery shopping onderzoeken. Als jonge, innovatieve organisatie in een ouderwetse, stoffige markt zijn ze hier om de boel op te schudden. Secret View biedt grote retailers een oplossing om te leren van feedback op basis van echte klantervaringen. Dit doen ze voor de allertofste merken, zoals Rituals, Dyson, SPAR, Gall & Gall, Albert Heijn, America Today en nog veel meer. Ze zijn inmiddels actief in 30 landen in 15 verschillende talen. Met behulp van hun community van maar liefst 50.000 leden en hun zelfgebouwde schaalbare software gaan ze de wereld over.

Met behulp van het beste mystery shopping dashboard ter wereld, helpen ze hun klanten om te groeien en hun services naadloos te laten aansluiten op de ervaringen en wensen van hun klanten. Met dit dashboard kunnen bedrijven precies zien wat ze hiervoor nodig hebben. Deze inzichten verkrijgen ze via objectieve mystery shoppers. Deze mystery shoppers doorlopen alle facetten die van invloed zijn bij een aankoop van een product of dienst. De resultaten daarvan worden direct online gezet in het unieke dashboard. Overzichtelijke en heldere situatieschetsen, benchmarken, inzoomen tot op vraagniveau en resultaten van verschillende niveau’s bekijken. Het kan allemaal!

Kantoor Secret View.jpg

Werken bij Secret View

Je komt te werken in een jong en energiek team waar iedereen vrij is om te werken waar en wanneer hij of zij dat prettig vindt. Bij Secret View stappen ze af van het traditionele cultuurtje en geloven ze dat creativiteit, intelligentie en werkplezier maximaal naar boven komen in een vrije, open en flexibele werkomgeving. Bovendien zijn er regelmatig gezellige borrels en krijg je vaak gezelschap van de kantoordogs Ted en Kygo! Klinkt goed? Verder bieden ze je:

  • Een marktconform salaris
  • 8% vakantiegeld
  • Flexibele vakantiedagen
  • Zeer flexibele werktijden & thuiswerken
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • Pool, games, tafeltennis, gratis gym & restaurant op kantoor!

Team Secret View.jpg

Waar zit Secret View?

Bij Secret View wisselen ze thuiswerken af met werken op het spiksplinternieuwe kantoor in hartje Arnhem. Met een bushalte om de hoek en snelweg dichtbij is er altijd een passende manier om naar kantoor te komen!