Scorito.com

Breda

Scorito.com

Scorito is een aanbieder én marktleider van fantasy sports games in Nederland. Het bedrijf bestaat al ruim 11 jaar en heeft sinds die tijd meer dan 1,2 miljoen online spelers bereikt.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Kantoor Scorito.jpg

Over Scorito

Scorito.com biedt online sportgames aan voor voetbal (EK/WK, Eredivisie en Champions League), wielrennen (Tour de France, Giro en Vuelta) en tennis (Wimbledon en Roland Garros). Binnen Nederland is het bedrijf marktleider met meer dan 1,2 miljoen accounts. Ze behoren in Europa tevens tot de meest veelbelovende bedrijven binnen de snelgroeiende fantasy sports-industrie. Op het kantoor in Breda wordt gewerkt met een team van 10 medewerkers, waarvan 7 medewerkers onderdeel uitmaken van het technisch team. De medewerkers binnen het team hebben een grote affiniteit met sport en spel of gaan graag verschillende technische uitdagingen aan. Wat je ook zoekt in je werk; bij Scorito kun je écht van je hobby je werk maken!

Werken bij Scorito.jpg

Werken bij Scorito

Werken bij Scorito betekent werken in een team met grote ambities en een topsportmentaliteit. Binnen dit team krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Als starter ga je ontzettend veel leren en als ervaren professional kun je hier geweldige nieuwe uitdagingen aangaan. Je zult verder meewerken aan het succes van het platform m.b.v. de nieuwste technieken. Niet alleen bereik je miljoenen spelers, maar ook honderden bedrijven: van ABN AMRO tot Zeeman. Je hebt gegarandeerd een afwisselende baan!

Vacatures bij Scorito.jpg

Waar zit Scorito?

Scorito HQ is gevestigd in Nederland aan de Minervum 7092 B in Breda.