Score Utica

Breukelen

Score Utica

Vind jij ook dat iedereen op een veilige, betrouwbare en prettige manier moet kunnen werken? Creëer jij graag moderne werkplekken voor mooie bedrijven in het mkb en mkb+? Van start-ups en scale-ups tot gevestigde namen? En wil jij aan de slag bij een toppartner van KPN en Microsoft? Kom dan werken bij Score Utica! 

Lees meer

2 openstaande vacatures

Score Utica
Accountmanager

Score Utica

Breukelen

Score Utica

Jouw rol: Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onz... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen ... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap naar de cloud ... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap naar de cloud en naar de oplossingen van KPN. Om nog meer bedrijven te mogen verwelkomen als klant en om ons huidi... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap naar de cloud en naar de oplossingen van KPN. Om nog meer bedrijven te mogen verwelkomen als klant en om ons huidige klanten blij te maken, zoeken wij jou. Als Accountmanager weet jij al hoe het vak in elkaar steekt. Je vindt accountm...

Score Utica
Junior Accountmanager

Score Utica

Breukelen

Score Utica

Jouw rol: Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onz... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen ... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap naar de cloud ... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap naar de cloud en naar de oplossingen van KPN. Om nog meer bedrijven te mogen verwelkomen als klant en om ons huidi... Bij Score Utica maken wij met ruim 60 collega’s onze klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap naar de cloud en naar de oplossingen van KPN. Om nog meer bedrijven te mogen verwelkomen als klant en om ons huidige klanten blij te maken, zoeken wij jou. Als Junior Accountmanager heb jij de eerste stappen binnen het salesvak al gez...

Bedrijfsprofiel

Medewerker Score Utica.jpg

Over Score Utica

Bij Score Utica maken ze met ruim 60 collega’s klanten blij met IT- en telecomoplossingen. Dit doen ze door hun klanten te helpen met de overstap naar Microsoft Cloud en naar de connectiviteitsoplossingen van KPN. Ze positioneren zichzelf daarbij als een one-stop-shop (wat ze onderscheidt binnen het mkb) en werken samen met KPN als top-3 Strategisch Partner en als top 1% Microsoft Gold Partner. 

‘De werkplek waar je blij van wordt’. Dat is de belofte die Score Utica doet aan klanten. Ze combineren bewezen cloudtechnieken met de allerbeste service op het gebied van IT en telecom, en creëren zo een moderne werkplek met optimale bereikbaarheid én een uitstekende beveiliging. Elke medewerker kan hierdoor op een prettige, veilige en betrouwbare manier locatie-onafhankelijk werken. En bedrijven kunnen toekomstgericht ondernemen en zich richten op hun primaire bedrijfsprocessen, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun werkplekken.  

Kantoor Score Utica.jpg

Werken bij Score Utica

Leuk, expert en duidelijk; dat zijn de kernwaarden van Score Utica. Dit zie je terug in alles wat ze doen. Ze vinden het belangrijk dat je op een plezierige manier bij en met ze kunt werken, geven de klanten alle vertrouwen in hun expertise en zijn duidelijk in hun communicatie, waardoor klanten en collega’s weten waar ze aan toe zijn. 

Verder kun je bij Score Utica rekenen op: 

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen
  • Onkostenvergoeding en een pensioenregeling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Telefoon en laptop van de zaak 
  • Leaseauto

Team Score Utica.jpg

Waar zit Score Utica?

Score Utica is gevestigd in Vianen, Breukelen en Apeldoorn.