Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs

Wageningen

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs

Ben je op zoek naar een dynamisch team waar plezier en ambitie hand in hand gaan? Dan ben je bij Schuurman en de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs (S+DL) aan het juiste adres. Jij brengt energie en enthousiasme mee, S+DL biedt jou uitdagend werk!

Lees meer

1 openstaande vacatures

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs
Gevorderd assistant accountant

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs

Wageningen

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs

Jouw rol: Met jouw ervaring als Gevorderd Assistent Accountant heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom deze vacature bij S+DL d... Met jouw ervaring als Gevorderd Assistent Accountant heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom deze vacature bij S+DL de moeite waard is vo... Met jouw ervaring als Gevorderd Assistent Accountant heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom deze vacature bij S+DL de moeite waard is voor jou? Simpel:... Met jouw ervaring als Gevorderd Assistent Accountant heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom deze vacature bij S+DL de moeite waard is voor jou? Simpel: binnen onze or... Met jouw ervaring als Gevorderd Assistent Accountant heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom deze vacature bij S+DL de moeite waard is voor jou? Simpel: binnen onze organisatie onderneem je met plezier, op een authentieke manier die bij jou past. Jouw doel is om onze... Met jouw ervaring als Gevorderd Assistent Accountant heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom deze vacature bij S+DL de moeite waard is voor jou? Simpel: binnen onze organisatie onderneem je met plezier, op een authentieke manier die bij jou past. Jouw doel is om onze klanten positief te verassen en jij hebt de ervaring en kennis om dit te realiseren. Als Senior Accountant ga je de vol...

Bedrijfsprofiel

schuurman en leeuw accountants.png

Over Schuurman en Leeuw Accountants en Belastingadviseurs

Schuurman en Leeuw Accountants en Belastingadviseurs is een accountantskantoor gevestigd in Wageningen. Met 26 collega’s richten ze zich voornamelijk op accountancy gerelateerde werkzaamheden, het verzorgen van de salarisadministratie en het geven van belastingadvies. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij fusies, overnames en verschillende interim-opdrachten. Vanuit het gezellige kantoor in Wageningen bouwt het team samen aan het succes van de organisatie en werkt elke medewerker aan zijn of haar eigen ontwikkeling.

Werken bij Schuurman en Leeuw Accountants en Belastingadviseurs

Bij Schuurman en Leeuw Accountants en Belastingadviseurs draait alles om hun kernwaarden. Plezier hebben is een cruciaal onderdeel van hun teamspirit. Ze zijn ervan overtuigd dat een positieve sfeer op de werkvloer essentieel is voor het welzijn van het team en het geluk van klanten. Bij alles wat ze doen, tonen ze ondernemerschap en streven ze ernaar om de beste resultaten voor klanten te behalen. Hun doel is om het beste uit klanten en medewerkers te halen en tegelijkertijd als bedrijf te groeien — ze willen binnen twee jaar uitgroeien tot hét toonaangevende accountantskantoor van Midden-Gelderland. Ze geloven dat ze deze ambitie kunnen realiseren door vast te houden aan hun kernwaarden en sterke punten. Authentiek handelen is daarbij van essentieel belang en betekent dat iedereen volledig zichzelf kan zijn.

Bij S+DL staat het team op de eerste plaats! Ze streven ernaar een plek te creëren waar iedereen kan groeien en de flexibiliteit heeft om te werken op de manier die het beste bij hem of haar past. Als bedrijf staan ze erop dat medewerkers alle kansen krijgen om te groeien in hun loopbaan. S+DL geeft medewerkers bijvoorbeeld de kans om studeren en werken te combineren. Ze stimuleren en ondersteunen medewerkers bij het vergroten van hun kennis en vaardigheden door het aanbieden van zowel tijd als financiële middelen voor cursussen en studies. Op die manier kan iedereen het maximale uit zichzelf halen!

Bij S+DL vinden ze het superbelangrijk dat jij een fijne balans hebt tussen je werk en je privéleven. Daarom hebben ze een flexibele werkomgeving. Wil je van 9 tot 18 uur werken of liever een 4-daagse werkweek? Geen probleem! Hier kan het allemaal! Het is ook mogelijk om deels vanuit huis te werken. Daarnaast vergoeden ze je gemaakte reiskosten.

Verder werkt iedereen binnen S+DL nauw met elkaar samen om het kantoor tot een succes te maken. Dit vieren ze graag met gezellige borrels en jaarlijkse uitjes.

Waar zit Schuurman en Leeuw Accountants en Belastingadviseurs?

Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Kanaal 9 in Wageningen. Deze locatie is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

werken bij schuurman en leeuw accountants.png