Schüco Nederland

Vianen

Schüco Nederland
22 Employees

Schüco is marktleider in duurzame en innovatieve systemen voor ramen, deuren en gevels. Ze zijn al ruim 70 jaar actief en realiseren projecten wereldwijd. Meer weten? Lees dan verder! 

Lees meer

1 openstaande vacatures

Schüco Nederland
Service medewerker buitendienst

Schüco Nederland

Vianen

Schüco Nederland

Jouw rol: Schüco is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve en hoogwaardige deur-, raam- en gevelsystemen aanbiedt. Ken je de n... Schüco is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve en hoogwaardige deur-, raam- en gevelsystemen aanbiedt. Ken je de naam Schüco nog niet... Schüco is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve en hoogwaardige deur-, raam- en gevelsystemen aanbiedt. Ken je de naam Schüco nog niet? Grote kans da... Schüco is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve en hoogwaardige deur-, raam- en gevelsystemen aanbiedt. Ken je de naam Schüco nog niet? Grote kans dat je alle hoogw... Schüco is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve en hoogwaardige deur-, raam- en gevelsystemen aanbiedt. Ken je de naam Schüco nog niet? Grote kans dat je alle hoogwaardige projecten waar wij aan bijgedragen hebben wel degelijk kent! Onze producten vind je terug in... Schüco is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve en hoogwaardige deur-, raam- en gevelsystemen aanbiedt. Ken je de naam Schüco nog niet? Grote kans dat je alle hoogwaardige projecten waar wij aan bijgedragen hebben wel degelijk kent! Onze producten vind je terug in het hoogste segment en voldoen dan ook aan hoge eisen als het gaat om design, comfort, veiligheid en duurzaamheid. We ...

Bedrijfsprofiel

Schuco Nederland.jpg

Over Schüco Nederland

Schüco (opgericht in 1951 in Oost-Westfalen) is een toonaangevende aanbieder en ontwikkelaar van hoogwaardige systeemoplossingen voor deuren, ramen, vliesgevels, zonwering, schijfsystemen en veiligheidstechnologie. Deze producten worden wereldwijd veelvuldig toegepast — bijvoorbeeld voor kantoren en woningen. Alles wordt op maat gemaakt en voldoet aan hoge eisen op het gebied van comfort, design, veiligheid en energiezuinigheid. 

Ook biedt Schüco advies en digitale ondersteuning tijdens bouwprojecten. Tijdens het gehele proces zijn zij betrokken: van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. Daarbij denken ze ook mee over het gebruik van machines voor een rationele productie en een duurzame 360° visie ten aanzien van recycling.

Werken bij Schüco Nederland

Bij Schüco kom je terecht in een internationale organisatie met wereldwijd ruim 6.330 medewerkers. Ze zijn actief in 80 landen en werken samen met maar liefst 40.000 partnerbedrijven. Denk aan architecten, aannemers, gevelfabrikanten en investeerders. Je hebt dus contact met mensen en organisaties over de hele wereld én neemt ook regelmatig deel aan internationale trainingen en meetings (bijv. op het hoofdkantoor in Bielefeld). 

Binnen Schüco Nederland werk je in een gezellig team op het kantoor in Vianen. Je kunt hier rekenen op:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Doorgroeimogelijkheden 
  • Nieuw, modern kantoor dat goed bereikbaar is
  • Gezellige uitjes met het team

Werken bij Schuco.jpg

Waar zit Schüco Nederland?

Het Nederlandse kantoor is gevestigd aan de Clarissenhof 3A in Vianen. Het hoofdkantoor zit in Bielefeld (Duitsland) aan de Karolinenstrasse 1-15.