Schüco Nederland

Vianen

Schüco Nederland
22 Medewerkers

Schüco is marktleider in duurzame en innovatieve systemen voor ramen, deuren en gevels. Ze zijn al ruim 70 jaar actief en realiseren projecten wereldwijd. Meer weten? Lees dan verder!

Lees meer

1 openstaande vacatures

Schüco Nederland
Online Marketeer

Schüco Nederland

Vianen

Schüco Nederland

Jouw rol: Je werkt zelfstandig en in teamverband aan campagnes en uitingen over de meest aansprekende bouwprojecten; Je geeft onli... Je werkt zelfstandig en in teamverband aan campagnes en uitingen over de meest aansprekende bouwprojecten; Je geeft online op creatieve en s... Je werkt zelfstandig en in teamverband aan campagnes en uitingen over de meest aansprekende bouwprojecten; Je geeft online op creatieve en strategische wij... Je werkt zelfstandig en in teamverband aan campagnes en uitingen over de meest aansprekende bouwprojecten; Je geeft online op creatieve en strategische wijze invulling aa... Je werkt zelfstandig en in teamverband aan campagnes en uitingen over de meest aansprekende bouwprojecten; Je geeft online op creatieve en strategische wijze invulling aan de marketingcommunicatie; Je signaleert trends en behoeftes van onze doelgroepen en vertaalt deze ... Je werkt zelfstandig en in teamverband aan campagnes en uitingen over de meest aansprekende bouwprojecten; Je geeft online op creatieve en strategische wijze invulling aan de marketingcommunicatie; Je signaleert trends en behoeftes van onze doelgroepen en vertaalt deze effectief door naar de aanwezige of nieuw te initiëren middelen; Je onderhoud de online communicatie, coördineert nieu...

Bedrijfsprofiel

Schuco Nederland.jpg

Over Schüco Nederland

Schüco (opgericht in 1951 in Oost-Westfalen) is een toonaangevende aanbieder en ontwikkelaar van hoogwaardige systeemoplossingen voor deuren, ramen, vliesgevels, zonwering, schijfsystemen en veiligheidstechnologie. Deze producten worden wereldwijd veelvuldig toegepast — bijvoorbeeld voor kantoren en woningen. Alles wordt op maat gemaakt en voldoet aan hoge eisen op het gebied van comfort, design, veiligheid en energiezuinigheid.

Ook biedt Schüco advies en digitale ondersteuning tijdens bouwprojecten. Tijdens het gehele proces zijn zij betrokken: van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. Daarbij denken ze ook mee over het gebruik van machines voor een rationele productie en een duurzame 360° visie ten aanzien van recycling.

Wil je weten aan welke bijzondere gebouwen ze een bijdrage hebben geleverd? Lees hier het blog over Schüco!

Werken bij Schüco Nederland

Bij Schüco kom je terecht in een internationale organisatie met wereldwijd ruim 6.330 medewerkers. Ze zijn actief in 80 landen en werken samen met maar liefst 40.000 partnerbedrijven. Denk aan architecten, aannemers, gevelfabrikanten en investeerders. Je hebt dus contact met mensen en organisaties over de hele wereld én neemt ook regelmatig deel aan internationale trainingen en meetings (bijv. op het hoofdkantoor in Bielefeld).

Binnen Schüco Nederland werk je in een gezellig team op het kantoor in Vianen. Je kunt hier rekenen op:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Nieuw, modern kantoor dat goed bereikbaar is
  • Gezellige uitjes met het team

Werken bij Schuco.jpg

Waar zit Schüco Nederland?

Het Nederlandse kantoor is gevestigd aan de Clarissenhof 3A in Vianen. Het hoofdkantoor zit in Bielefeld (Duitsland) aan de Karolinenstrasse 1-15.