Samson IT

Rijswijk

Samson IT

Samson IT is een klein, snel groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van grotere maatwerk applicaties voor verschillende sectoren. Wij werken veel met PHP/MySQL en dragen actief bij aan verschillende Open Source projecten.

Lees meer

3 openstaande vacatures

Samson IT
Officemanager

Samson IT

Delft

Samson IT

Jouw rol: Dit is jouw kans om de spil te zijn in onze dynamische organisatie, waarbij je een directe invloed hebt op ons succes. A... Dit is jouw kans om de spil te zijn in onze dynamische organisatie, waarbij je een directe invloed hebt op ons succes. Als officemanager ben... Dit is jouw kans om de spil te zijn in onze dynamische organisatie, waarbij je een directe invloed hebt op ons succes. Als officemanager ben je de stralend... Dit is jouw kans om de spil te zijn in onze dynamische organisatie, waarbij je een directe invloed hebt op ons succes. Als officemanager ben je de stralende schakel tusse... Dit is jouw kans om de spil te zijn in onze dynamische organisatie, waarbij je een directe invloed hebt op ons succes. Als officemanager ben je de stralende schakel tussen ons team en onze gewaardeerde klanten.Jouw taken zijn gevarieerd en omvatten:Financiële zaken, va... Dit is jouw kans om de spil te zijn in onze dynamische organisatie, waarbij je een directe invloed hebt op ons succes. Als officemanager ben je de stralende schakel tussen ons team en onze gewaardeerde klanten.Jouw taken zijn gevarieerd en omvatten:Financiële zaken, van in- en verkoop tot facturatieOfficemanagement, inclusief een vriendelijk welkom voor klanten en het reilen en zeilen v...

Samson IT
PHP Developer

Samson IT

Delft

Samson IT

Jouw rol: Wij zoeken collega met een ruime, aantoonbare, ervaring in het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties, bij voorkeur in... Wij zoeken collega met een ruime, aantoonbare, ervaring in het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties, bij voorkeur in PHP/MySQL i.c.m. me... Wij zoeken collega met een ruime, aantoonbare, ervaring in het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties, bij voorkeur in PHP/MySQL i.c.m. met Laravel of Sy... Wij zoeken collega met een ruime, aantoonbare, ervaring in het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties, bij voorkeur in PHP/MySQL i.c.m. met Laravel of Symfony of een an... Wij zoeken collega met een ruime, aantoonbare, ervaring in het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties, bij voorkeur in PHP/MySQL i.c.m. met Laravel of Symfony of een ander serieus framework. Hierbij streef je naar het maken van een kwalitatief hoogwaardig product op b... Wij zoeken collega met een ruime, aantoonbare, ervaring in het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties, bij voorkeur in PHP/MySQL i.c.m. met Laravel of Symfony of een ander serieus framework. Hierbij streef je naar het maken van een kwalitatief hoogwaardig product op basis van objectgeoriënteerde ontwerpen en herbruikbare code. Wij gaan een stapje verder dan de bekende “webwinkeltjes...

Jouw rol: Als senior systeembeheerder krijg je een uitdagende baan waarin een proactieve instelling en eigen initiatief zeer gewaa... Als senior systeembeheerder krijg je een uitdagende baan waarin een proactieve instelling en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Als se... Als senior systeembeheerder krijg je een uitdagende baan waarin een proactieve instelling en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Als senior beheerder ... Als senior systeembeheerder krijg je een uitdagende baan waarin een proactieve instelling en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Als senior beheerder is geen dag het... Als senior systeembeheerder krijg je een uitdagende baan waarin een proactieve instelling en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Als senior beheerder is geen dag hetzelfde. Je werkt aan het dagelijks beheer en lost (complexe) incidenten op of je werkt aan het verni... Als senior systeembeheerder krijg je een uitdagende baan waarin een proactieve instelling en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Als senior beheerder is geen dag hetzelfde. Je werkt aan het dagelijks beheer en lost (complexe) incidenten op of je werkt aan het vernieuwen en verbeteren van de ICT-infrastructuur van onze klanten. Je volgt de technische ontwikkeling op de voet en ziet k...

Bedrijfsprofiel

Al onze projecten voeren wij uit in nauwe samenwerking met onze klanten; zij kennen de te automatiseren processen; wij zetten dit om in een toepassing die hier naadloos op aansluit. Daarbij geloven wij in kwalitatief hoogwaardige, gedocumenteerde code, meer dan in haastwerk.

Daarnaast is Samson IT ook actief op het gebied van webhosting, ondersteunen wij verschillende bedrijven bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken en leveren wij hard- en software.

Wij werken met kleine teams met een scrum aanpak, je hebt dus direct contact met onze klanten en wij stimuleren jou om ideeën aan te dragen die de oplossing nog beter kunnen maken.

Tevens geloven wij in een is geen, je zit dus nooit alleen op een project en rouleert regelmatig waardoor je veel verschillende projecten ziet.

  • Je bent bij voorkeur goed thuis in Symfony2, Doctrine, Laravel, AngularJS, jQuery