RID de Liemers

Arnhem

RID de Liemers

RID de Liemers is een shared service center dat is opgericht door drie gemeenten met ongeveer 84.000 inwoners. De RID verbindt deze gemeenten op de gebieden technologie, informatie management en inkoop. Samen met de gemeenten ontwikkelen ze moderne producten en diensten die gericht zijn op de behoefte van vandaag en innovatie voor morgen mogelijk maakt.

Lees meer

1 openstaande vacatures

RID de Liemers
Informatie Architect

RID de Liemers

Westervoort

RID de Liemers

Jouw rol: Als Informatie Architect vervul je een belangrijke rol in het vormgeven en verfijnen van de architectuur van alle inform... Als Informatie Architect vervul je een belangrijke rol in het vormgeven en verfijnen van de architectuur van alle informatiestromen bij de a... Als Informatie Architect vervul je een belangrijke rol in het vormgeven en verfijnen van de architectuur van alle informatiestromen bij de aangesloten klan... Als Informatie Architect vervul je een belangrijke rol in het vormgeven en verfijnen van de architectuur van alle informatiestromen bij de aangesloten klantorganisaties (... Als Informatie Architect vervul je een belangrijke rol in het vormgeven en verfijnen van de architectuur van alle informatiestromen bij de aangesloten klantorganisaties (gemeenten en RSD). Je vormt een brug tussen strategie en uitvoering en zorgt ervoor dat de informati... Als Informatie Architect vervul je een belangrijke rol in het vormgeven en verfijnen van de architectuur van alle informatiestromen bij de aangesloten klantorganisaties (gemeenten en RSD). Je vormt een brug tussen strategie en uitvoering en zorgt ervoor dat de informatievoorziening naadloos aansluit op het gemeentelijke informatiebeleid. Dit alles doe je in afstemming met de CISO, TISO, ...

Bedrijfsprofiel

Banen bij RID de Liemers.png

Over RID de Liemers

In 2011 is het shared service center RID opgericht door de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. De RID maakt deel uit van de Samenwerking de Liemers, waar de regionale sociale dienst (RSD) ook bij hoort. De RID is dé partner voor de Liemerse gemeenten op het gebied van inkoop, technologie, automatisering en informatisering.

RID de Liemers biedt moderne technologie en specialistische kennis die gericht zijn op de behoefte van vandaag, maar ook op toekomstige innovaties. Ze maken het mogelijk voor gemeenten om hun doelstellingen op het vlak van efficiënte bedrijfsvoering en hoogwaardige dienstverlening te behalen en te verbeteren. Ook zorgen ze ervoor dat de gemeenten doelmatig kunnen inkopen en optimaal gebruik kunnen maken van de kansen op de markt.

Vacatures bij RID.png

Werken bij RID de Liemers

Op dit moment werken er rond de 29 mensen bij RID de Liemers. Zij zetten zich dagelijks in om de gemeenten te ondersteunen en kenmerken zich als betrouwbaar, betrokken en gezellig. De RID is een organisatie waar hard wordt gewerkt, maar waar ook zeker tijd en ruimte is voor een praatje. Plezier en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Daarom organiseren ze regelmatig leuke uitjes en borrels.

Team RID de Liemers.png

Op kantoor vind je een informele sfeer waar ze aandacht hebben voor elkaar. Kenmerkend voor RID de Liemers is vooral de manier waarop ze betrokken zijn bij elkaar en altijd voor elkaar klaarstaan. Als één hecht team werken ze aan de toekomst, dat betekent ook dat je als medewerker ruimte hebt om initiatief te tonen en aan je eigen ontwikkeling te werken.

Daarnaast zijn ze bij RID de Liemers erg flexibel. De deuren staan altijd open, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden om bij de gemeenten aan te schuiven of thuis te werken. Ze staan in nauw contact met de gemeenten en zijn altijd bezig om deze verbinding te versterken.

Waar je verder op kunt rekenen?

  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%
  • Fietsplan
  • Laptop en smartphone van de zaak
  • Ruime opleidingsmogelijkheden via de eigen online Academy
  • Thuiswerkvergoeding en voor reizen naar je werk hebben ze fiscale voordelen

Werken bij RID de Liemers.png

Waar zit RID de Liemers?

Het adres is Dorpsplein 115a in Westervoort. Het treinstation is voor de deur en ook zijn er ruime (gratis!) parkeermogelijkheden.

RID de Liemers.png