Bedrijfsprofiel

RENFLEX

Renflex Software B.V. is vanaf 1998 actief in de automatisering. Van ontwikkelaar in software op maat en onder andere dealer van Exact software is Renflex gegroeid naar een leverancier van uitgebreide oplossingen voor relatiebeheer en administratieve toepassingen. 

Over Renflex Software

Vanaf begin deze eeuw levert Renflex haar eigen CRM toepassing: Renflex CRM. De software is volledig in eigen beheer ontwikkeld met en door ontwikkelaars van Renflex zelf.

Renflex CRM is vanaf het jaar 2000 de basis voor veel van de geleverde oplossingen bij de klanten van Renflex. De software is mede door de mogelijkheden van flexibele inrichting geschikt voor een grote verscheidenheid aan organisaties. Wel heeft in het begin van deze eeuw een soort van natuurlijke selectie plaatsgevonden van de branches waarin Renflex Software het meest actief is. Specialisme van Renflex is de automatisering van administraties voor organisaties met veel relaties en veel herhalende administratieve processen zoals bijvoorbeeld ledenorganisaties.

Met behulp van de bestaande oplossingen is de interactie met de relaties (leden/klanten/abonnees) te vergemakkelijken en is er aanzienlijk te besparen op administratie, facturering, incasso en portokosten.
De oplossingen breiden zich voortdurend uit en bestaande worden daar waar nodig verbeterd. Steeds meer van de oplossingen vinden de weg naar het internet. Online oplossingen als toevoeging op de backoffice van Renflex CRM of als volledig online zelfstandige oplossing ontstaan bijna dagelijks.

Klanten

Renflex werkt continue aan diverse projecten met diverse klanten. Een aantal van deze klanten zijn:


Waar is Renflex gevestigd?

Het kantoor van Renflex is gevestigd op het industrieterrein van Duiven, een aantal kilometer ten zuidoosten van Arnhem. Het pand is gemakkelijk te bereiken via de auto en het openbaar vervoer.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.