RegLab

Haarlem

RegLab
21 Medewerkers

RegLab is een tech scale-up, opgericht in 2017. Ze groeien momenteel hard en hebben grootse plannen voor de toekomst, waar ze jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Ze zijn namelijk vastberaden het grootste compliance platform voor de juridische beroepsgroep in Europa te worden! Eerder dit jaar gaf RegLab al het startsein in België en Spanje. Nu willen ze ook de eerste cliënten in Luxemburg, Frankrijk en Italië verwelkomen. Een superspannende en inspirerende periode dus waar ze extra versterking bij kunnen gebruiken. Werk jij hier ook aan mee vanuit hun kantoor op een toplocatie in Haarlem? Bekijk hieronder de openstaande vacature(s) of lees eerst meer over RegLab door op de knop te klikken.

Lees meer

2 openstaande vacatures

Jouw rol: Als Compliance Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eer... Als Compliance Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt vo... Als Compliance Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt voor advocaten, f... Als Compliance Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt voor advocaten, fiscalisten, not... Als Compliance Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt voor advocaten, fiscalisten, notarissen en beleggingsinstellingen en ondersteunt hen bij de verplichtingen die voortvloeien uit de W... Als Compliance Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt voor advocaten, fiscalisten, notarissen en beleggingsinstellingen en ondersteunt hen bij de verplichtingen die voortvloeien uit de Wwft. Je gaat bij cliënten op bezoek, doet reviews, geeft advies, stelt beleid op en ondersteunt bij het gebruik van de ...

Jouw rol: Als Customer Success Manager ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het ... Als Customer Success Manager ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt... ... Als Customer Success Manager ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en onders... ... Als Customer Success Manager ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en ondersteunt hen bij de succesvolle implementatie en het gebruik van de RegLab applicatie. Je gaat bij cliënten op bezoek, geeft trainingen, support, onderhoudt pro-actief de relaties en weet wat er speelt. Je schakelt met de...

Bedrijfsprofiel

Werken bij RegLab.jpg

Over RegLab

RegLab is een Haarlems bedrijf dat is opgericht door Joost Tulkens en Pieter Hallebeek. Tijdens hun carrière in de wereld van de juridische dienstverlening zagen zij regelmatig problemen bij notaris- en advocatenkantoren omtrent de onboarding van nieuwe cliënten en daarbij het continu blijven voldoen aan veranderende wetgeving. Bij veel kantoren verliep dit proces handmatig en inefficiënt met als gevolg onjuiste foutmarges, onduidelijkheden en verscherpt toezicht. Dat kon anders! Joost en Pieter ontwikkelden een programma speciaal voor de advocatuur, het notariaat en fiscalisten om de onboarding van cliënten te vereenvoudigen en te verbeteren.

Vandaag de dag werken ze vanuit de overtuiging dat goede en efficiënte onboarding het begin is van een optimale cliëntrelatie. Met hun oplossingen leveren ze een waardevolle bijdrage aan de integriteit van het rechtsstelsel en versterken ze de poortwachters ervan. Daarbij streven ze naar een toenemend maatschappelijk bewustzijn van organisaties ten opzichte van compliance.

Met de software en aanvullende compliance service van RegLab kan elk kantoor Wwft- en Voda-proof werken — en dat op snelle, makkelijke en volledig digitale manier. Het Wwft werkproces is volledig geautomatiseerd net als het onboardingsproces voor cliënten. Het resultaat? Een gestroomlijnde werkwijze voor iedere professional die compliant werken serieus neemt. Hierdoor kan een kantoor zich focussen op zijn corebusiness, hoge boetes voorkomen en met meer gemak én plezier cliënten bieden.

Ook biedt RegLab complete ondersteuning en begeleiding rondom het Wwft-beleid van een bedrijf. Ze helpen met risicoprofielen, beleidsplannen en audits, controleren en completeren dossiers en geven trainingen hierover. Daarnaast bieden ze extra integraties aan, zodat het Wwft-proces naadloos aansluit op andere werkprocessen.

AndWork fotos 1000 x 300 px-1 (4).jpg

Werken bij RegLab

Bij RegLab kom je terecht in een snelgroeiende scale-up met een open, informele en transparante cultuur. Je kunt hier rekenen op:

  • Competitief salaris, reiskostenvergoeding en laptop (Apple) van de zaak
  • Diverse carrièremogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Modern kantoor gevestigd pal naast het station in Haarlem
  • Iedere donderdag een goed verzorgde, gezamenlijke lunch én borrel

Vacatures RegLab.jpg

Waar zit RegLab?

Het kantoor is gevestigd aan de Kennemerplein 6-14 in Haarlem. Dit is vlak bij Haarlem CS dus perfect met de trein te bereiken.