Reanda Netherlands

Amsterdam

Reanda Netherlands
28 holidays
15 Employees

Reanda Netherlands is een jonge auditorganisatie met één specialisme: internationale groepsaudits. Ze ondersteunen internationale bedrijven, die in Nederland zaken doen, op het gebied van audit, belasting en advisering. 

Dit snelgroeiende bedrijf is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega’s. Lees verder en ontdek of werken bij deze internationale organisatie iets is voor jou!   

Reanda - over de organisatie

Over Reanda Netherlands

Reanda Netherlands maakt deel uit van Reanda International, het wereldwijde top 20 netwerk van accountantsorganisaties. Ze zijn exclusief gespecialiseerd in het controleren van internationale holdings en hebben kantoren in Amsterdam en Moskou.

Volgens Reanda Netherlands is er maar één oplossing voor internationale audits: een echt mondiaal auditkantoor creëren, niet met lokale onafhankelijke bedrijven, maar met een gecentraliseerd partnerschap en lokale auditkantoren die eigendom zijn van dit partnerschap. Als wereldwijde accountantsorganisatie is Reanda in staat om wereldwijde beslissingen te nemen over strategie, beloning, aanwerving en opleiding. Alleen op deze manier kan een internationale audit plaatsvinden als één team, met dezelfde kwaliteitsnormen, goedkeuringsprocedures voor de klant en controleprocedures. Dit zal leiden tot effectievere audits, betere prestaties en auditdiensten met toegevoegde waarde.

Letterlijk dicht bij klanten staan, op een eigen locatie, met eigen medewerkers. De taal spreken van klanten en de zakelijke uitdagingen begrijpen waarmee klanten worden geconfronteerd. Dát is Reanda Netherlands. 

Reanda - werken bij

Werken bij Reanda Netherlands

Spreekt werken bij Reanda Netherlands je aan? Dan ga je aan de slag binnen een internationale omgeving. Een plek waar medewerkers, uit verschillende culturen, nauw samenwerken. Waar Engels de voertaal is. En waar klanten van over de hele wereld zijn.

Bij deze organisatie krijg jij volop ruimte en mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo krijg jij de kans om te studeren én om promotie te maken. Een unieke kans om jouw ambities waar te maken!  

Naast een marktconform salaris kun jij rekenen op een breed scala aan interessante voorwaarden. 

Klinkt goed? Reageer dan vandaag nog op één van de openstaande vacatures, die aansluit bij jouw kennis en skills. 

Onze locatie

Parnassusweg 819 , Amsterdam
Adres
Parnassusweg 819
Amsterdam