QoppoConsult levert de kennis en kunde om bedrijven in staat stellen de kwaliteit van hun ICT-landschap te verbeteren. QoppoConsult is het bedrijf van de medewerkers en voor de medewerkers. De professionals van QoppoConsult leveren kwaliteit in hun vakgebied en hanteren de krachttermen 'Transparant, Kennis en Mensgericht' als uitgangspunt.

Over QoppoConsult

QoppoConsult werkt met een groep van bijna 100 Qoppanen en is op IT-gebied breed gekwalificeerd. Daarbij gaat het niet alleen over technische IT kennis. Denk ook bijvoorbeeld aan sectorkennis. De bancaire wereld is compleet anders dan de procesindustrie. Al deze kennis is breed verankerd binnen deze groep experts. De Qoppanen zijn de spin-in-het-web. Ze overzien het totale proces. Van businessanalyse tot implementatie, van requirements tot functionele toepassing. Qoppanen beschikken niet alleen over het vereiste analytisch vermogen maar ook over de communicatieve vaardigheden om verbindingen te leggen tussen de business en de wereld van IT. Ze zijn in staat om te luisteren, te benoemen en te vertalen.

Qoppanen zijn door de wol geverfd. Op alle niveaus deden ze ervaring op bij grote organisaties. Gedreven door hun ambitie en ondernemerschap zochten ze ruimte om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Bij QoppoConsult vonden ze hun bestemming: een passende beloning voor hun vakmanschap en de ondersteuning om zich als expert naar eigen wens te ontwikkelen. Dit vertaalt zich in werkplezier en kwaliteit waar een opdrachtgever de vruchten van plukt.  

Ook is Quoppoconsult onderdeel van the Human Network: The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Werken bij QoppoConsult

QoppoConsult zorgt voor het platform waarin de testexpert zelfstandig zijn carrièrepad bepaald. Werken bij deze organisatie betekent dat je als professional wordt aangewezen op je eigen denken en handelen. Echter staat de mens bij QoppoConsult altijd voorop. Er bestaat binnen de organisatie geen hiërarchie door de wijze waarop iedereen als mens wordt behandeld. Management en professionals samen vormen het bedrijf, ieder met een rol in het totaal en met evenveel verantwoordelijkheid voor het succes van de totale onderneming. Met recht kan ook gezegd worden dat de Qoppaan trots is op zijn bedrijf, trots is op zijn eigen prestaties en die van zijn mede Qoppanen.

QoppoConsult vindt het belangrijk dat zijn medewerkers optimaal mogelijk beloond worden. Daarom werkt het bedrijf met een unieke beloningstructuur: de midlance-constructie. De vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Waar zit QoppoConsult?

QoppoConsult is gehuisvest in Utrecht, in Papendorp. Door de nabijgelegen P+R parkeerplaats is QoppoConsult goed met het OV te bereiken. Kom je met de auto, dan ben je vanaf de A2 of A12 zo op kantoor.

4 open jobs

QoppoConsult, Utrecht
Heb jij minimaal 2 jaar ervaring in testen? Wil jij nog veel meer leren en specialiseren en ben je toe...
QoppoConsult, Utrecht
Ben jij die testspecialist, die zichzelf tot de besten in zijn vak vindt behoren? Die houdt van grote mate van...
QoppoConsult, Utrecht
Heb jij naast testen ook een zware technische interesse? Speel jij bingo met testautomatiseringstools? Weet jij hoe je een test...
QoppoConsult, Utrecht
QoppoConsult is de plek waar de echte testspecialisten zich hebben verzameld. Je vindt bij ons een informele maar ambitieuze groep...

Onze locatie

Orteliuslaan 855, Utrecht
Adres
Orteliuslaan 855
Utrecht