Bedrijfsprofiel

QoppoConsult

QoppoConsult levert de kennis en kunde om bedrijven in staat stellen de kwaliteit van hun ICT-landschap te verbeteren. QoppoConsult is het bedrijf van de medewerkers en voor de medewerkers. De professionals van QoppoConsult leveren kwaliteit in hun vakgebied en hanteren de krachttermen 'Transparant, Kennis en Mensgericht' als uitgangspunt.

Over QoppoConsult

QoppoConsult is een dienstverlener die hoogwaardige diensten levert op het snijvlak van business en IT aan het bedrijfsleven en de overheid binnen Nederland. QoppoConsult biedt diensten aan in de vorm van advies, management, implementatie en uitvoering en is gespecialiseerd in testen, testcoördinatie en testmanagement. Dit kan het bedrijf in een Agile- of SOA-omgeving, in de Cloud of geautomatiseerd.

De medewerkers van QoppoConsult hebben een missie: de klant helpen in het realiseren van oplossingen om resultaten te verbeteren door de business het inzicht te bieden dat nodig is om effectief en onderbouwd beslissingen te nemen. Om dit keer op keer te kunnen waarmaken stelt QoppoConsult speciale eisen aan zijn mensen. Zij zijn voor de klant namelijk sparringpartner op testgebied en op gebied van de implementatie van applicaties. QoppoConsult is daarom van mening dat zijn medewerkers mee dienen te kunnen denken in oplossingen. De medewerkers ondersteunen de klanten dan ook in de kwaliteitsverbetering, in nauwe samenwerking met gebruikers en andere stakeholders.

Om zowel medewerkers als klanten langdurig aan QoppoConsult te kunnen binden, werkt het bedrijf vanuit een aantal kernwaarden:

  • Betrouwbaarheid: essentieel om de werkzaamheden uit te voeren. Afspraak is afspraak en integriteit is hierbij erg belangrijk;
  • Loyaliteit: van QoppoConsult mag de klant verwachten dat een specialist zich committeert aan de opdracht en doelstellingen. Betrokkenheid bij de opdracht en teamleden staat centraal;
  • Deskundigheid: de klant mag verwachten dat de consultant de benodigde kennis heeft om 'de klus te klaren';
  • Passie: QoppoConsult geeft inhoud aan passie, door de persoonlijke benadering van de consultants bij hun opdrachten. Het hebben van plezier in het uitvoeren van je vak, inhoud zoeken in de relaties met mensen om je heen en vooral empatisch vermogen zijn hierbij heel belangrijk. Denken in oplossingen vanuit een positieve mind-set behoort tot de basiskenmerken van een ieder binnen QoppoConsult.

Werken bij QoppoConsult

QoppoConsult zorgt voor het platform waarin de testexpert zelfstandig zijn carrièrepad bepaald. Werken bij deze organisatie betekent dat je als professional wordt aangewezen op je eigen denken en handelen. Echter staat de mens bij QoppoConsult altijd voorop. Er bestaat binnen de organisatie geen hiërarchie door de wijze waarop iedereen als mens wordt behandeld. Management en professionals samen vormen het bedrijf, ieder met een rol in het totaal en met evenveel verantwoordelijkheid voor het succes van de totale onderneming. Met recht kan ook gezegd worden dat de Qoppaan trots is op zijn bedrijf, trots is op zijn eigen prestaties en die van zijn mede Qoppanen.

QoppoConsult vindt het belangrijk dat zijn medewerkers optimaal mogelijk beloond worden. Daarom werkt het bedrijf met een unieke beloningstructuur: de midlance-constructie. De vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Waar zit QoppoConsult?

QoppoConsult is gehuisvest in Utrecht, in Papendorp. Door de nabijgelegen P+R parkeerplaats is QoppoConsult goed met het OV te bereiken. Kom je met de auto, dan ben je vanaf de A2 of A12 zo op kantoor.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.