Proforto

Nijmegen

Proforto

Proforto is de webwinkel voor échte helden in het werkveld. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan werkkleding en -schoenen én persoonlijke bescherming. Al deze producten zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Daarnaast kunnen ze alles leveren in diverse materialen en kleuren. Ben je nieuwsgierig...

Lees meer

1 openstaande vacatures

Proforto
Software Developer

Proforto

Nijmegen

Proforto

Jouw rol: ● Je bouwt en denkt mee aan progressieve webapps, onze in-house software en magazijnprocessen voor de beste online-erv... ● Je bouwt en denkt mee aan progressieve webapps, onze in-house software en magazijnprocessen voor de beste online-ervaring voor onze klan... ... ● Je bouwt en denkt mee aan progressieve webapps, onze in-house software en magazijnprocessen voor de beste online-ervaring voor onze klanten en collega’s;● Je werk... ● Je bouwt en denkt mee aan progressieve webapps, onze in-house software en magazijnprocessen voor de beste online-ervaring voor onze klanten en collega’s;● Je werkt in een scrum team met backend engineers en andere full-stack developers samen met onze Product Own... ● Je bouwt en denkt mee aan progressieve webapps, onze in-house software en magazijnprocessen voor de beste online-ervaring voor onze klanten en collega’s;● Je werkt in een scrum team met backend engineers en andere full-stack developers samen met onze Product Owner;● Je draagt je technische kennis en visie uit naar het team en zorgt ervoor dat jullie samen indrukwekkende softwar...

Meer over Proforto

Proforto is de webwinkel voor échte helden in het werkveld. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan werkkleding en -schoenen én persoonlijke bescherming. Al deze producten zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Daarnaast kunnen ze alles leveren in diverse materialen en kleuren. Ben je nieuwsgierig wat dit bedrijf jou kan bieden? Lees dan verder.

Collegas Proforto.jpg

Over Proforto

Via hun webshop biedt Proforto een breed aanbod bedrijfskleding aan van meer dan 100 merken. Klanten kunnen zo op één platform de juiste kleding vinden en krijgen hun bestelling ook nog snel opgestuurd. Maar de service van Proforto gaat verder dan dat. Van borduren tot bedrukken: they can do it all!

De klanten van Proforto zijn zeer divers: van ZZP’ers tot MKB’ers en van mensen in de zorg tot schilders. Daarnaast werken ze samen met meer dan 75 internationale leveranciers, op die manier hoeven ze zelf geen voorraad in eigen opslag te houden. 

Team meeting Proforto.jpg

Werken bij Proforto

Bij Proforto schenken ze veel aandacht aan de mensen die onze maatschappij draaiende houden. Deze mensen verdienen namelijk een plek in de spotlight met de beste werkkleding en -schoenen. Maar ook is er veel aandacht voor de eigen medewerkers, want zij spelen een grote rol in het leveren van de beste services aan hun helden (de klanten). Als je bij Proforto gaat werken, kun je rekenen op:

  • een uitstekend salaris
  • een reiskostenvergoeding
  • genoeg vakantiedagen 
  • een goede pensioenregeling
  • een Macbook van de zaak
  • veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en verder door te groeien
  • personeelskorting op het gehele assortiment
  • gezellige lunches, vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeestjes

Werken Proforto.jpg

Waar zit Proforto? 

Proforto heeft twee kantoren: in Nijmegen en Elst. Beide locaties zijn goed bereikbaar via de snelweg of het openbaar vervoer. Er zijn genoeg parkeermogelijkheden bij de kantoren, dus jouw auto kan altijd op een veilige plek staan. Wil jij ook graag bij dit jonge en dynamische bedrijf komen werken? Bekijk dan nu de onderstaande vacatures. 

Werken bij Proforto.jpg