PROFIX IT

Breda

PROFIX IT

We richten ons met name op het ontwikkelen van maatwerksoftware voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF-handel). De door onszelf ontwikkelde AGF-software (Profix AGF) staat hierbij centraal. Daarnaast hebben we zelf tools ontwikkeld, waarmee we snel software kunnen maken. Daarmee ontwikkelen we dus ook...

Lees meer

1 openstaande vacatures

PROFIX IT
C# .NET Developer

PROFIX IT

Breda

PROFIX IT

Jouw rol: We richten ons nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF... We richten ons nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF). De door onszelf o... We richten ons nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF). De door onszelf ontwikkelde AGF-... We richten ons nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF). De door onszelf ontwikkelde AGF-software (Profi... We richten ons nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF). De door onszelf ontwikkelde AGF-software (Profix AGF) staat hierbij centraal. ... We richten ons nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF). De door onszelf ontwikkelde AGF-software (Profix AGF) staat hierbij centraal. ...

Meer over PROFIX IT

We richten ons met name op het ontwikkelen van maatwerksoftware voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF-handel). De door onszelf ontwikkelde AGF-software (Profix AGF) staat hierbij centraal. Daarnaast hebben we zelf tools ontwikkeld, waarmee we snel software kunnen maken. Daarmee ontwikkelen we dus ook voor andere branches. 

Profix IT Solutions, uit Breda, ontwikkelt sinds 1989 maatwerk software die gericht is op vereenvoudiging en efficiëntieverbeteringen van administratieve processen voor tal van uiteenlopende organisaties.

Ons specialisme en daarmee één van onze belangrijkste producten is de Profix AGF Software. Software ontwikkeld vóór en in samenwerking met AGF-handelsbedrijven. Hiermee is het de meest gespecialiseerde softwareoplossing voor deze branche. Door jarenlange ervaring met het ontwikkelen van software hebben wij eigen tools ontwikkeld, waarmee we snel maatwerkoplossingen kunnen maken. Steeds vaker maken we dus ook software voor andere branches.

Gezien de uitstekende consultancyvaardigheden, die door de jaren heen ontstaan zijn met het implementeren van de diverse softwareoplossingen worden medewerkers van Profix IT Solutions ook steeds meer ingezet als begeleider, intermediair of sparringpartner bij implementaties van andere softwareoplossingen.