Previder

Utrecht

Previder

Previder is een IT-specialist die organisaties verder kan helpen in alle opzichten. Samen met ruim 300 IT-professionals en vanuit hun eigen datacenters leveren ze het gehele IT-fundament voor bedrijven. Van het managen van complexe cloudomgevingen tot digitale werkplekken. 

Lees meer

1 openstaande vacatures

Jouw rol: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel eindgebruikers als IT-coördinatoren Als IT Support Specialis... Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel eindgebruikers als IT-coördinatoren Als IT Support Specialist vraag je de klant ... Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel eindgebruikers als IT-coördinatoren Als IT Support Specialist vraag je de klant waar hij tegen ... Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel eindgebruikers als IT-coördinatoren Als IT Support Specialist vraag je de klant waar hij tegen aanloopt en wel... Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel eindgebruikers als IT-coördinatoren Als IT Support Specialist vraag je de klant waar hij tegen aanloopt en welke ondersteuning hij wenst.Vervolgens los je de melding op of zet je deze door naar de juiste IT Sup... Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel eindgebruikers als IT-coördinatoren Als IT Support Specialist vraag je de klant waar hij tegen aanloopt en welke ondersteuning hij wenst.Vervolgens los je de melding op of zet je deze door naar de juiste IT Support Specialisten in het team. Denk aan specialisaties als: Windows Server, Azure, Fortigate Firewall, Microsoft Intune,...

Bedrijfsprofiel

Datacenter Previder.jpg

Over Previder

Previder (onderdeel van Odin Groep) is een dynamisch en ondernemend bedrijf met een passie voor IT. Ze leveren cloud- en werkplekoplossingen aan o.a. de zorg, zakelijke markt en woningcorporaties, waarmee alle eindgebruikers efficiënt en veilig kunnen samenwerken. Ook ondersteunen ze op die manier bijvoorbeeld de woningcorporaties met hun sociale missie om meer betaalbare woningen beschikbaar te stellen. 

Het uitgebreide aanbod van diensten op het gebied van cloud, workspace, security en connectivity maakt Previder de ideale end-to-end IT-partner. Alle oplossingen implementeren ze op locatie bij de klant of veilig vanuit hun eigen Twin-datacenters in Nederland. Van daaruit bieden ze de technische infrastructuur en cloudtechnologie die nodig zijn voor het betrouwbaar en schaalbaar hosten van bedrijfskritische applicaties. Previder is carrier- én cloudneutraal, en zorgt ervoor dat de klant binnen infrastructuren meerdere technologieën kan koppelen — zoals de public clouds van Microsoft Azure en Amazon. Zo is de data van klanten veilig opgeslagen en de applicaties altijd beschikbaar.

Bij Previder staan betrokkenheid, directe lijnen en een persoonlijke aanpak centraal. De medewerkers zijn pure specialisten die zich niet verstoppen achter procedures, maar toegewijd en gepassioneerd zijn. Zij zetten elke uitdaging om naar een gedegen oplossing. Ze adviseren, bouwen én beheren. 

Vacatures Previder.jpg

Werken bij Previder

Samen met een groot aantal collega’s zorg jij ervoor dat de IT bij organisaties in heel Nederland zo optimaal mogelijk werkt. Waar je ook staat als je bij Previder begint; er is voor iedereen ruimte om te werken aan zijn of haar persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hier krijg je de kans om te ontdekken waar jouw krachten en talenten liggen. Je kunt o.a. trainingen volgen en krijgt voldoende begeleiding. Ook heb jij de regie over je eigen ontwikkeling!

Kantoor Previder.jpg

Waar zit Previder?

Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Expolaan 50 in Hengelo. Previder Vianen, Previder Corporaties en Previder Professional Services zijn gevestigd aan de Lage Biezenweg 3 in Vianen. Ook hebben ze twee datacenters in Nederland. Eén is ook gevestigd aan de Expolaan in Hengelo, de andere zit in Hengelo aan de Barnsteenstraat 15.  

Werken bij Previder.jpg