PinkRoccade Cloud Solutions

PinkRoccade Cloud Solutions
55 Medewerkers

PinkRoccade Cloud Solutions is een toonaangevende speler op het gebied van cloud computing en biedt hoogwaardige IT-oplossingen voor bedrijven in verschillende kritische sectoren zoals de zorg. Meer weten over ons bedrijf? Lees hieronder verder of bekijk de openstaande vacatures!

Lees meer

3 openstaande vacatures

PinkRoccade Cloud Solutions
Projectmanager (Dutch Speaking)

PinkRoccade Cloud Solutions

Apeldoorn

PinkRoccade Cloud Solutions

Jouw rol: Bij PinkRoccade Cloud Solutions leveren we veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijf... Bij PinkRoccade Cloud Solutions leveren we veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicati... Bij PinkRoccade Cloud Solutions leveren we veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties die onder me... Bij PinkRoccade Cloud Solutions leveren we veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties die onder meer worden gebru... Bij PinkRoccade Cloud Solutions leveren we veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties die onder meer worden gebruikt in vitale sectoren als de gezondheidszorg. Daarmee zorgen we ervoor dat organisaties te allen ti... Bij PinkRoccade Cloud Solutions leveren we veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties die onder meer worden gebruikt in vitale sectoren als de gezondheidszorg. Daarmee zorgen we ervoor dat organisaties te allen tijde optimaal blijven functioneren en gegevens altijd veilig worden opgeslagen. In sectoren waar het draait om mensenleve...

PinkRoccade Cloud Solutions
Data Engineer (Dutch Speaking)

PinkRoccade Cloud Solutions

Apeldoorn

PinkRoccade Cloud Solutions

Jouw rol: Als Data Engineer neem je de leiding in het onboarden van data en het creëren van diepgaande dashboards die direct bijd... Als Data Engineer neem je de leiding in het onboarden van data en het creëren van diepgaande dashboards die direct bijdragen aan onze strat... Als Data Engineer neem je de leiding in het onboarden van data en het creëren van diepgaande dashboards die direct bijdragen aan onze strategische doelste... Als Data Engineer neem je de leiding in het onboarden van data en het creëren van diepgaande dashboards die direct bijdragen aan onze strategische doelstellingen. Je hou... Als Data Engineer neem je de leiding in het onboarden van data en het creëren van diepgaande dashboards die direct bijdragen aan onze strategische doelstellingen. Je houdt je niet alleen bezig met het ontwikkelen en finetunen van dashboards maar gaat ook proactief op z... Als Data Engineer neem je de leiding in het onboarden van data en het creëren van diepgaande dashboards die direct bijdragen aan onze strategische doelstellingen. Je houdt je niet alleen bezig met het ontwikkelen en finetunen van dashboards maar gaat ook proactief op zoek naar innovatieve manieren om onze Splunk-omgeving te verbeteren. Daarnaast verdiep je jezelf in verschillende data-a...

PinkRoccade Cloud Solutions
Database Engineer (Dutch Speaking)

PinkRoccade Cloud Solutions

Apeldoorn

PinkRoccade Cloud Solutions

Jouw rol: PinkRoccade Cloud Solutions levert veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritisc... PinkRoccade Cloud Solutions levert veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties. Wij ... PinkRoccade Cloud Solutions levert veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties. Wij creëren oploss... PinkRoccade Cloud Solutions levert veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties. Wij creëren oplossingen voor vita... PinkRoccade Cloud Solutions levert veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties. Wij creëren oplossingen voor vitale sectoren als de zorg, waarmee zij patiënt- en persoonsgegevens veilig kunnen opslaan en altijd o... PinkRoccade Cloud Solutions levert veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties. Wij creëren oplossingen voor vitale sectoren als de zorg, waarmee zij patiënt- en persoonsgegevens veilig kunnen opslaan en altijd optimaal kunnen blijven functioneren. De applicaties die wij technisch beheren, zijn van groot belang voor ziekenhuizen i...

Bedrijfsprofiel

P.png

Over PinkRoccade Cloud Solutions

WE’VE GOT YOUR BACK

PinkRoccade Cloud Solutions levert veilige en betrouwbare multicloudoplossingen en managed services voor bedrijfskritische applicaties. We werken met cloudtechnologieën zoals Azure, Kubernetes en Terraform. Onze oplossingen zorgen ervoor dat belangrijke sectoren, zoals de zorg, altijd blijven functioneren en dat patiënt- en persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen in onze cloudomgeving.

Onze wortels liggen in de zorg en daar zijn we trots op. Al meer dan 50 jaar brengen we betrouwbaarheid in een branche waar dit essentieel is. Betrouwbaarheid lijkt soms zo vanzelfsprekend, maar voor ons is het de basis van onze dienstverlening.

Als alles draait om mensenlevens is uitval geen optie. Daar staan we voor, 24/7. We worden gedreven om organisaties optimaal te ondersteunen met multicloud en managed solutions. We garanderen continuïteit en beschikbaarheid van infrastructuur en applicaties. Zo zijn data altijd veilig en snel toegankelijk.

Na alle jaren in de zorg weten we als geen ander hoe cruciaal die vanzelfsprekende betrouwbaarheid is. En juist daarom vertrouwen tegenwoordig steeds meer klanten ook buiten de zorg op onze dienstverlening en de zekerheid die dat biedt. Logisch, want wat we voor een ziekenhuis kunnen, doen we met veel plezier ook op andere plekken waar continuïteit & performance, informatiebeveiliging & privacy én innovatie cruciaal zijn.

En we gaan graag nog een stap verder. Want in een samenleving die snel verandert, veranderen vanzelfsprekend ook de wensen en eisen die mensen stellen aan organisaties en IT. Daarom kijken we verder dan de uitdagingen van vandaag. Als partner helpen we onze klanten om te optimaliseren en te innoveren. Want de wereld van morgen komt alleen dichterbij door samen door te pakken en het écht te gaan doen.

R.png

Werken bij PinkRoccade Cloud Solutions

Onze mensen maken het verschil. Daarom doen we er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren.

  • We’ve got your back: Dat is onze belofte aan klanten. En niet alleen onze klanten kunnen altijd op ons rekenen, maar dit geldt ook zeker voor jou als medewerker. We staan altijd voor elkaar klaar.
  • Teamspirit en positieve energie: We werken hecht samen in Agile-teams. Je stroopt je mouwen op om de gestelde doelen te behalen en mee te bouwen aan het beste resultaat. Samenwerken is voor ons heel belangrijk.
  • Vrijheid en ondernemen: Werken bij PinkRoccade Cloud Solutions betekent veel ruimte voor eigen initiatieven, veel verantwoordelijkheid en jezelf continu blijven uitdagen en ontwikkelen. Jouw ambities zijn hierin leidend. Ook krijg je veel vrijheid bij het indelen van jouw werktijden en een goede balans tussen werken op kantoor en thuis.
  • LOL: Samen hard werken lukt alleen als je ook samen lol hebt. Zo zijn we soms extra vroeg op kantoor voor een lekker ontbijt, gaan we de strijd met elkaar aan in de pubquiz of tijdens een van de game-events en kijken we elk jaar weer uit naar de barbecue. Ook successen vieren we samen. Dit wordt allemaal georganiseerd door onze eigen LOL-commissie.

X.png

Waar zit PinkRoccade Cloud Solutions?

Het kantoor is gevestigd aan de Wapenrustlaan 11 in Apeldoorn. Per 1 januari 2024 verhuist PinkRoccade Cloud Solutions naar een nieuw kantoor aan de Boogschutterstraat 1, 7324 AE Apeldoorn. Beide locaties zijn makkelijk te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.