100 Employees

Ben je op zoek naar een werkgever die innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan? Wil je bijdragen aan de digitalisering van cultureel erfgoed en daarmee historisch materiaal veiligstellen voor toekomstige generaties? Bij Picturae vind je de uitdaging, het vertrouwen en de ontwikkelmogelijkheden die je zoekt in een baan!

Werken-bij-picturae

Over Picturae

Picturae is internationaal marktleider op het gebied van grootschalig digitaliseren, beheren, bewaren, verrijken en toegankelijk maken van digitaal cultureel erfgoed en (natuur)historisch materiaal, zoals herbaria, boeken, manuscripten, foto’s, film en audio.

Ons hoofdkantoor staat in Heerhugowaard, waar archieven en collecties worden gedigitaliseerd. Een eigen in-house software development team biedt oplossingen voor de online ontsluiting van de digitale collectie van klanten (website development, collectiebeheersystemen). Gerenommeerde nationale en internationale organisaties behoren al meer dan 15 jaar tot onze klantenkring.

Wij hebben de duurzame, internationale groeiambitie om wereldwijd een nog grotere maatschappelijke betekenis te hebben door historisch materiaal toegankelijk te maken en te behouden voor toekomstige generaties.

Picturae

Werken bij Picturae

Onze medewerkers zijn innovatief, betrokken, respectvol en gedreven — en dit verwachten we ook van jou. Hiertegenover staat uiteraard een inspirerende werkomgeving en alle ruimte om je talenten en kwaliteiten te ontplooien. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten voor klanten als het Stadsarchief Amsterdam, Smithsonian (VS), Koninklijke Bibliotheek, Heineken en erfgoedinstellingen in binnen- en buitenland. Zij rekenen op onze expertise, en wij rekenen op onze beurt op jouw talent!

Werken bij Picturae betekent ook dat je mag rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een marktconform salaris;
  • 25 (+2 bonus) vakantiedagen;
  • reiskostenvergoeding;
  • premievrij pensioen;
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een museumjaarkaart;
  • en meer!

Je komt terecht in een team van professionals die stuk voor stuk hart hebben voor hun vak. Samen kijken we naar nieuwe mogelijkheden om het digitaliseren, beheren, bewaren, verrijken en toegankelijk maken van cultureel erfgoed en historisch materiaal te blijven verbeteren en optimaliseren. Dat is onze missie, en daar krijgen we heel veel energie van. Jij ook? We leren je graag kennen!

Collega's Picturae

Waar zit Picturae?

Aan de J. Duikerweg in Heerhugowaard vind je ons mooie hoofdkantoor. Vanuit hier bedienen we onze klanten en blijven we innoveren!

2 openstaande vacatures

Picturae, Heerhugowaard

Als Front-end Developer bij Picturae richt je je op het realiseren en verbeteren van onze producten. ...

Picturae, Heerhugowaard

As a Front-end Developer at Picturae you will focus on realizing the customer wishes. You will...

Onze locatie

J. Duikerweg 14 , Heerhugowaard
Adres
J. Duikerweg 14
Heerhugowaard