PeopleWare

Lier

PeopleWare

Wil jij ook de beste software ontwikkelen voor verschillende klanten? Kom dan werken bij PeopleWare. Meer weten? Lees snel verder! Over PeopleWarePeopleWare ontwerpt en bouwt software die integraal is afgestemd op de specifieke behoeften van elke organisatie. Ook na de oplevering ondersteunen ze hun klant,...

Lees meer

2 openstaande vacatures

PeopleWare
Front-end Developer

PeopleWare

Lier

PeopleWare

Jouw rol: Is een doorgewinterde frontend developer met liefst enkele jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je... Is een doorgewinterde frontend developer met liefst enkele jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, mo... Is een doorgewinterde frontend developer met liefst enkele jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inze... Is een doorgewinterde frontend developer met liefst enkele jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inzet spelen een be... Is een doorgewinterde frontend developer met liefst enkele jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inzet spelen een belangrijke rol!● Werken in een gedreven team is helemaal iets voor jou;● Jij kan niet slapen als ... Is een doorgewinterde frontend developer met liefst enkele jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inzet spelen een belangrijke rol!● Werken in een gedreven team is helemaal iets voor jou;● Jij kan niet slapen als je weet dat er een bug in jouw code zit;● Je durft je stempel te drukken, maar je kan jezelf erbij neerleggen als er e...

PeopleWare
.NET Developer

PeopleWare

Lier

PeopleWare

Jouw rol: Is een doorgewinterde developer met meerdere jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkhe... Is een doorgewinterde developer met meerdere jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inz... Is een doorgewinterde developer met meerdere jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inzet spelen een b... Is een doorgewinterde developer met meerdere jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inzet spelen een belangrijke rol!... Is een doorgewinterde developer met meerdere jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inzet spelen een belangrijke rol!● Werken in een gedreven team is helemaal iets voor jou;● Jij kan niet slapen als je weet dat er... Is een doorgewinterde developer met meerdere jaren ervaring. Niet alleen je technische skills, maar ook je persoonlijkheid, motivatie en inzet spelen een belangrijke rol!● Werken in een gedreven team is helemaal iets voor jou;● Jij kan niet slapen als je weet dat er een bug in jouw code zit;● Je durft je stempel te drukken, maar je kan jezelf erbij neerleggen als er een anderebesli...

Meer over PeopleWare

Wil jij ook de beste software ontwikkelen voor verschillende klanten? Kom dan werken bij PeopleWare. Meer weten? Lees snel verder! 

Team PeopleWare.jpg

Over PeopleWare

PeopleWare ontwerpt en bouwt software die integraal is afgestemd op de specifieke behoeften van elke organisatie. Ook na de oplevering ondersteunen ze hun klant, omdat ze weten dat software een cruciale rol speelt binnen een bedrijf. Ze werken voor uiteenlopende klanten, die allemaal net iets anders zijn dan andere. Bijvoorbeeld omdat ze een unieke marktpositie hebben. Je kunt denken aan klanten als Total, Sodexo en Pink Ribbon. Zo heeft het bedrijf een maaltijdbeheersoftware ontwikkeld voor Sodexo en een softwareplatform voor Pink Ribbon (voor De Roze Mars, die mensen aanzet tot een actievere levensstijl). De projecten zijn zeer divers. 

De mens staat centraal in alles wat PeopleWare doet. Ze geloven dat hun oplossingen altijd ten dienste staan van de mensen. Het bedrijf levert dan ook gebruiksvriendelijke, degelijke en flexibele softwareoplossingen die meegroeien met de markt, mensen en organisatie.  

Event PeopleWare.jpg

Werken bij PeopleWare

Werken bij PeopleWare betekent werken in een gezellig en hecht team van specialisten. Het bedrijf investeert echt in hun medewerkers - it’s all about People. Het welzijn van de mensen en een persoonlijke aanpak zijn belangrijk. En natuurlijk ook de nodige portie fun! Daarnaast kun je het volgende verwachten als je aan de slag gaat bij PeopleWare:

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals maaltijdcheques, een eindejaarspremie en een laptop van de zaak. 
  • Veel vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
  • Een goede werk-privébalans.
  • Je gaat werken aan leuke projecten samen met toffe collega’s. 
  • De mogelijkheid om te kiezen waar je wil werken. 
  • Er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals een overheerlijke bbq. 

Medewerkers PeopleWare.jpg

Waar zit PeopleWare?

Het bedrijf is gevestigd op twee locaties: Lier en Hasselt. Wil jij ook werken bij PeopleWare? Bekijk dan nu de openstaande vacatures. 

Uitjes Collega PeopleWare.jpg