Partners in Technology

Duiven

Partners in Technology

Geeks going for greatness. Echte vakmannen die iedere dag weer voor het hoogst haalbare gaan. Met 100% focus op de techniek van SAP. Omdat zij vinden dat techniek voor mensen werkt. En niet andersom. Zij stellen mensen centraal. Niet alleen bij hun klanten, maar ook binnen hun eigen club. Dat vinden ze belangrijk. Jij ook?

Banner

Over Partners in Technology

Wie ervan overtuigd is dat techneuten weggemoffeld moeten worden in een achterkamer omdat ze communicatief minder onderlegd zouden zijn, is bij Partners in technology aan het verkeerde adres. Ruim 15 jaar geleden hebben we de keuze gemaakt om juist deze techneuten, de drijvende kracht achter de techniek, een gezicht te geven. Met onze kennis van SAP en de drive om klanten optimaal te ondersteunen in hun doelstellingen realiseren we projecten die het verschil maken. Met een grote passie voor de techniek van SAP, een onverzadigbare nieuwsgierigheid en de motivatie om te blijven innoveren zetten we ons iedere dag met veel plezier en trots in voor onze klanten. Van grote, internationale organisaties tot kleine ondernemingen - iedere klant krijgt bij ons de aandacht en service die het verdient.

over

Werken bij Partners in Technology

Samen acteren ze namelijk op een hoog niveau bij hun klanten. Er wordt veel van ze gevraagd. Uitdaging genoeg!

Naast een goed salaris en een prima pakket van secundaire voorwaarden mag je vooral verwachten dat je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat. Samen met een leuk team van zeer gemotiveerde collega’s. Je komt terecht in een professionele organisatie waarin erg veel ruimte is voor jou als mens en waarin ze vaak samen leuke dingen ondernemen. Zij zorgen ervoor dat je uitdagende opdrachten krijgt bij mooie klanten.

En naast al die uitdagende klantomgevingen en al dat harde werken? Moet er toch ook plezier gemaakt worden? Absoluut. Althans dat vinden zij wel. En daarom komen ze meerdere keren per jaar samen om een mooi feestje te vieren. Samen vormen ze een hechte familie waarbinnen gezelligheid en professionaliteit centraal staan. En ze doen het op hun manier. Al bijna 15 jaar.

over

Waar zit Partners in Technology?

We acteren op hoog niveau bij onze klanten. Dat betekent dat er veel van ons en jou gevraagd wordt. Uitdaging genoeg dus! Daarnaast krijg je van ons uiteraard een uitstekend salaris en een prima pakket van secundaire voorwaarden. Ook doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. Je komt terecht in een professionele organisatie waarin erg veel ruimte is voor jou als mens en waarin we vaak samen leuke dingen ondernemen. Samen met een team van gemotiveerde en betrokken collega’s werk je aan uitdagende projecten bij mooie klanten.

Wordt er naast al die uitdagende klantomgevingen en al dat harde werken ook nog plezier gemaakt? Absoluut. Althans, wij vinden van wel. En daarom komen we meerdere keren per jaar samen om een mooi feestje te vieren. We vormen een hechte familie waarbinnen gezelligheid en professionaliteit centraal staan. En dat doen we op onze manier. Al ruim 15 jaar.

Onze locatie

Impact 2 , Duiven
Adres
Impact 2
Duiven