PanCompany

's-hertogenbosch

PanCompany

Pancompany is een succesvol en snelgroeiend bedrijf dat bestaat uit een community van getalenteerde IT’ers die gespecialiseerd zijn in o.a. software development, test management en data analytics. Hier krijg je de kans om je eigen projecten te kiezen (bij top-200 bedrijven in Nederland), jouw kennis en expertise te delen met andere IT’ers, en jezelf verder te ontwikkelen. Klinkt goed? Ontdek hieronder meer over Pancompany of bekijk direct de vacatures!

Lees meer

1 openstaande vacatures

PanCompany
Test Automation Engineer

PanCompany

's-hertogenbosch

PanCompany

Jouw rol: Wat ga je doen.Dus een applicatie is klaar? Dan laat onze Test Engineers er maar eens op los. Zij vinden precies waar er... Wat ga je doen.Dus een applicatie is klaar? Dan laat onze Test Engineers er maar eens op los. Zij vinden precies waar er verbetering mogelij... Wat ga je doen.Dus een applicatie is klaar? Dan laat onze Test Engineers er maar eens op los. Zij vinden precies waar er verbetering mogelijk is en leggen ... Wat ga je doen.Dus een applicatie is klaar? Dan laat onze Test Engineers er maar eens op los. Zij vinden precies waar er verbetering mogelijk is en leggen een klant haars... Wat ga je doen.Dus een applicatie is klaar? Dan laat onze Test Engineers er maar eens op los. Zij vinden precies waar er verbetering mogelijk is en leggen een klant haarscherp uit wat er sneller of slimmer kan. Altijd helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ... Wat ga je doen.Dus een applicatie is klaar? Dan laat onze Test Engineers er maar eens op los. Zij vinden precies waar er verbetering mogelijk is en leggen een klant haarscherp uit wat er sneller of slimmer kan. Altijd helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het IT-landschap en met bakken ervaring van eerdere projecten. Geven onze Test Engineers goedkeuring, dan weet je dat...

Bedrijfsprofiel

Werken bij Pancompany.jpg

Over Pancompany

Pancompany is een community van Proven IT Experts die van hun werk houden en graag hun expertise delen. En die expertise is zeker niet gering! Van test engineering, agile management en software development tot data analytics en business information analysis. Ze geloven dat werk kan bijdragen aan ieders geluk. Wat ze realiseren door werk anders in te vullen. Bij Pancompany denkt en handelt elke medewerker als ondernemer en deelt iedereen mee in het succes dat ze samen behalen.

Pancompany heeft dus al deze (samenhangende) IT-expertises onder één dak zitten, waardoor ze volledige en effectieve IT-ontwikkelteams kunnen formeren. Teams die projecten, oplossingen en veranderingen binnen een bedrijf altijd tot een goed einde brengen. Ze doen dit voor de Nederlandse overheid en top-200 bedrijven. Deze opdrachtgevers zijn actief in diverse branches en gevestigd in heel Nederland. Eén ding hebben ze gemeen met elkaar: ze willen verandering en vernieuwing realiseren op het gebied van IT! En Pancompany? Zij hebben het antwoord op de uitdaging van de Nederlandse arbeidsmarkt waar IT-expertise steeds schaarser wordt.

Team Pancompany.jpg

Werken bij Pancompany

Bij Pancompany zorgen ze voor een krachtige basis, fijne collega’s en continue ontwikkeling. Het gaat hier niet alleen om het werk, maar om het delen van een passie voor hun vakgebied en de projecten die ze uitvoeren. Daarom delen ze kennis en helpen ze elkaar iedere dag beter te worden. Ook genieten ze samen van de successen. ‘It’s about enjoying your work and having fun together.’ Zo organiseren ze regelmatig toffe events en uitstapjes, zoals een jaarlijks ski-weekend naar Oostenrijk of tweewekelijkse Dungeons & Dragons-avonden.

Niet geheel verrassend dat ze al voor het 3e jaar op rij het keurmerk ‘Great Place to Work’ binnenhalen. De GPTW®-certificering betekent dat medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun werk en plezier hebben met hun collega’s.

Pancompany vacatures.jpg

Waar zit Pancompany?

Pancompany is gevestigd aan de Arena Boulevard 65-71 in Amsterdam en de Europalaan 12c in Den Bosch. Beide locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Pancompany.jpg

Meer ontdekken over deze topwerkgever? Lees ook het interview met Pancompany!