OutSmart B.V.

Utrecht

OutSmart B.V.

OutSmart is een modern SaaS-bedrijf dat een digitale alles-in-één oplossing heeft gevonden voor het buitendienstproces. Een volwaardig Field Service Management Tool.

Dit snelgroeiende online bedrijf is op zoek naar nieuw talent. Kom jij hun team versterken? 

OutSmart - over de organisatie

Over OutSmart 

OutSmart heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, wereldwijd ontwikkeld tot een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten.

OutSmart heeft een oplossing ontwikkeld voor de vervanging van de papieren werkbon. Inmiddels is OutSmart marktleider geworden door in haar software effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruiksgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het hen gelukt, software te maken dat voor allerlei soorten mensen bereikbaar is geworden. OutSmart bestaat uit twee onderdelen: een webcomponent voor de mensen op kantoor en de app op het mobiele device voor de buitendienstmedewerker.

De voordelen van OutSmart:

  • Minder tijd kwijt aan de administratie
  • Geen hoge aanschafkosten, maar een betaalbaar abonnement
  • Eenvoudig te koppelen aan een boekhoudpakket
  • Realtime communiceren met de buitendienst
  • Overstappen is zeer eenvoudig

Op dit moment wordt OutSmart door meer dan 3.500 bedrijven dagelijks gebruikt, zijn er meer dan 50 dealers, verdubbelt de omzet elk jaar en hebben ze vestigingen in Nederland, Spanje, Portugal en Duitsland. Het is het resultaat van jaren doorontwikkelen, testen en technisch innoveren. Dit is ook bij Apple opgevallen, wat geleid heeft tot een een samenwerking in 2019. Sindsdien helpt Apple hen met het ontwikkelen van de app, UX design en het vinden van strategische partners. Bij OutSmart zijn ze hier heel trots op en zijn ze dankbaar voor hetgeen ze nu bereikt hebben. Ze zijn gedreven het bedrijf naar een volgend niveau te brengen. Help je mee?

OutSmart- werken bij

Werken bij OutSmart 

Ga je voor een baan bij OutSmart? Goede keuze! Je gaat namelijk aan de slag bij één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Je kiest voor een fijne werkplek met goede begeleiding. 

Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving en samen met een club enthousiaste en gedreven collega’s, werk je met de nieuwste technieken. Een

Onze locatie

Zonnebaan 9 , Utrecht
Adres
Zonnebaan 9
Utrecht