Ordina

Nieuwegein

Ordina

Ordina is een grote IT-dienstverlener in België, Nederland en Luxemburg. Door middel van sterke, digitale oplossingen zorgen ze dat bedrijven veranderingen kunnen bijbenen. 

Lees meer

2 openstaande vacatures

Ordina
Agile Software Tester

Ordina

Nieuwegein

Ordina

Jouw rol: Waar ga je aan de slagOrdina AUTO|Q is een hechte community van bevlogen testprofessionals, die samen het verschil maken... Waar ga je aan de slagOrdina AUTO|Q is een hechte community van bevlogen testprofessionals, die samen het verschil maken in innovatieve proj... Waar ga je aan de slagOrdina AUTO|Q is een hechte community van bevlogen testprofessionals, die samen het verschil maken in innovatieve projecten bij onze ... Waar ga je aan de slagOrdina AUTO|Q is een hechte community van bevlogen testprofessionals, die samen het verschil maken in innovatieve projecten bij onze klanten. Je wer... Waar ga je aan de slagOrdina AUTO|Q is een hechte community van bevlogen testprofessionals, die samen het verschil maken in innovatieve projecten bij onze klanten. Je werkt in High Performance Teams waarin we mensen matchen op specialisme én persoonlijkheid. We hebbe... Waar ga je aan de slagOrdina AUTO|Q is een hechte community van bevlogen testprofessionals, die samen het verschil maken in innovatieve projecten bij onze klanten. Je werkt in High Performance Teams waarin we mensen matchen op specialisme én persoonlijkheid. We hebben een sterke focus op kwaliteit, volgen de laatste trends in testautomatisering op de voet en delen al onze kennis om on...

Ordina
Test Automatiseerder

Ordina

Nieuwegein

Ordina

Jouw rol: De uitdagingJe hebt een belangrijke rol als Testautomatiseerder. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten hun softwar... De uitdagingJe hebt een belangrijke rol als Testautomatiseerder. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten hun software-ontwikkelingsproce... De uitdagingJe hebt een belangrijke rol als Testautomatiseerder. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten hun software-ontwikkelingsproces op de rit heb... De uitdagingJe hebt een belangrijke rol als Testautomatiseerder. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten hun software-ontwikkelingsproces op de rit hebben. Door het k... De uitdagingJe hebt een belangrijke rol als Testautomatiseerder. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten hun software-ontwikkelingsproces op de rit hebben. Door het kiezen van de juiste tool is de automatisering van het testen bij jou in goede handen. Bezoek daarnaa... De uitdagingJe hebt een belangrijke rol als Testautomatiseerder. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten hun software-ontwikkelingsproces op de rit hebben. Door het kiezen van de juiste tool is de automatisering van het testen bij jou in goede handen. Bezoek daarnaast relevante congressen en onze Masterclass Java om misschien wel door te groeien tot Testtool Architect.Dit is jouw top...

Bedrijfsprofiel

Werken bij Ordina.jpg

Over Ordina

Snelheid en wendbaarheid zijn essentieel om veranderingen voor te blijven. Voor veel organisaties is dit een grote uitdaging. Het bewaken van kwaliteit, vergroten van klanttevredenheid en het verbeteren van hun probleemoplossend vermogen zijn hierbij belangrijke doelen. Ordina helpt bedrijven hierbij. Zij zijn dé digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit marktkennis en technologie. Door middel van digitale end-to-end oplossingen zorgen ze ervoor dat klanten duurzaam veranderingen voor kunnen blijven. Ze zijn onderscheidend, spelen in op nieuwe digitale ecosystemen, werken in high performance teams en focussen zich op co-creatie. Dit noemen ze bij Ordina ‘Ahead of change’. 

Ordina is actief in Nederland, België en Luxemburg. En biedt diensten aan omtrent architectuur, automated testing, BI, SAP, cloud & pipeline automation, Mendix en supply chain optimization. 

Team Ordina.jpg

Werken bij Ordina

Bij Ordina werk je veel in multidisciplinaire teams, die worden samengesteld op basis van de behoefte van de klant. Ze kijken daarbij naar een goede mix tussen kennis, expertise en persoonlijkheden, want dat zorgt voor een optimale samenwerking tussen collega’s en het beste resultaat voor de klant. Door je trainingen, coaching en opleidingen aan te bieden, zorgen ze ervoor dat jouw kennis up-to-date blijft en jij jezelf verder kan ontwikkelen. 

Onderlinge betrokkenheid en plezier in het werk vinden ze erg belangrijk. De open en informele sfeer bij Ordina draagt daar in grote mate aan bij. Ze hebben veel interne communities die bestaan uit collega’s die een passie hebben voor hetzelfde vakgebied. Zo kunnen zij elkaar steunen en van elkaar leren. 

Verder kun je bij Ordina rekenen op:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die aanpasbaar zijn naar jouw persoonlijke voorkeuren 
  • Ongekend groot trainingsaanbod zodat jij je op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak verder kunt ontwikkelen 
  • De mogelijkheid om remote te werken
  • Goede thuiswerkplek (denk aan bureau, stoel, scherm en lamp)
  • Topsfeer op kantoor, gave feestjes, goed eten en kennisdeling

Kantoor Ordina.jpg

Waar zit Ordina?

Ordina is in Nederland gevestigd in Groningen, Nieuwegein, Eindhoven en Amsterdam. In België zitten ze in Mechelen, Namen, Lummen en Gent. Ook hebben ze een kantoor in Windhof, Luxemburg. 

Wil jij ook bij dé IT-dienstverlener van de Benelux werken? Check dan nu hierboven de openstaande vacature(s)!