Orange Peak Company B.V.

Baarn

Orange Peak Company B.V.
25 Employees

Vind je het leuk om te werken bij een IT-bedrijf in de scale-up fase? Ben je flexibel, zelfstandig en neem je veel initiatief? Werk je nauwkeurig en streef je naar hoge kwaliteit? Dan zit je bij ons goed! Want wij van Orange Peak Company groeien snel en zijn daarom op zoek naar gedreven collega’s!

Over Orange Peak Company

Wij van Orange Peak Company ontwikkelen hoogwaardige, geavanceerde en specialistische informatiesystemen en systeemintegraties. Zo koppelen wij grote hoeveelheden data om hiermee voor onze opdrachtgevers zeer gedetailleerde performance management systemen (dashboards) te bouwen en systemen aan elkaar te koppelen. Data komt tegenwoordig overal voor. Daarom komen onze klanten uit alle markten zoals de benzine-/energiemarkt, de retailmarkt, de uitzendbranche/flexmarkt en nog veel meer. Zo werken wij iedere dag aan unieke vraagstukken.

Werken bij Orange Peak Company

Werken bij ons betekent werken met leuke collega’s. We opereren in een prachtig kantoor waar een informele en professionele sfeer hangt. Klinkt goed? Verder bieden wij je:

  • Een laptop en smartphone
  • Uitdagende projecten bij zowel kleine als zeer grote klanten in Nederland en België
  • Een marktconform salaris
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen
  • Compleet arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Een goede mobiliteitsregeling

Orange Peak Company kantoor

Waar zit Orange Peak Company?

Ons kantoor zit in Baarn. Met een bushalte om de hoek en een treinstation verderop is er altijd een passende manier om naar werk te komen!

2 openstaande vacatures

Orange Peak Company B.V., Baarn

Als BI Consultant ben je verantwoordelijk voor interne en externe projecten van onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten omdat jij alles weet van onze oplossingen. Je levert support, ontwikkelt nieuwe functionaliteit en implementeert deze ook voor en met de klant. Daarnaast beheer je bestaande interfaces tussen diverse softwaresystemen op ons eigen platform.

Orange Peak Company B.V., Baarn

Als Data & Insights Consultant ben je verantwoordelijk voor interne en externe projecten binnen de markt van uitzenden en werving & selectie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten omdat jij alles weet van onze oplossingen. Je levert support, ontwikkelt nieuwe functionaliteit en implementeert deze ook voor en met de klant. Daarnaast beheer je bestaande interfaces tussen diverse softwaresystemen op ons eigen platform.

Onze locatie

Eemnesserweg 69 , Baarn
Adres
Eemnesserweg 69
Baarn