Openvalue Amsterdam

Amsterdam

Openvalue Amsterdam

OpenValue is een kleine, dynamische organisatie met de focus op Java/JVM ecosystemen. Met een team aan experts helpen ze klanten bij het ontwikkelen van maatwerk software. 

Lees meer

1 openstaande vacatures

Openvalue Amsterdam
Java Developer

Openvalue Amsterdam

Amsterdam

Openvalue Amsterdam

Jouw rol: Jij vervult niet alleen een sleutelrol bij innovatieve Java projecten voor onze klanten, maar ook bij het verder ontwikk... Jij vervult niet alleen een sleutelrol bij innovatieve Java projecten voor onze klanten, maar ook bij het verder ontwikkelen van onze organi... Jij vervult niet alleen een sleutelrol bij innovatieve Java projecten voor onze klanten, maar ook bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. Je wordt... Jij vervult niet alleen een sleutelrol bij innovatieve Java projecten voor onze klanten, maar ook bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. Je wordt gedreven door ... Jij vervult niet alleen een sleutelrol bij innovatieve Java projecten voor onze klanten, maar ook bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. Je wordt gedreven door ambities en je bent leergierig. Je hebt je sporen verdiend in het vakgebied en hebt een duidelijke v... Jij vervult niet alleen een sleutelrol bij innovatieve Java projecten voor onze klanten, maar ook bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. Je wordt gedreven door ambities en je bent leergierig. Je hebt je sporen verdiend in het vakgebied en hebt een duidelijke visie, deelt graag je kennis en bent zeer gedreven om altijd verder te blijven ontwikkelen. Dit doe je bij de klant, maar...

Bedrijfsprofiel

OpenValue.jpg

Over OpenValue

Het begon allemaal in 2017. Toen de oprichters van OpenValue het idee hadden om een consulting te starten, waar iedereen de juiste tools en technieken aangeboden krijgt om de beste developer ooit te worden. Dit idee werkten ze uit naar een concept, wat vandaag de dag het succesvolle OpenValue is. Inmiddels zijn ze actief in meerdere landen, waardoor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. En daar willen ze het niet bij laten!

Het team bestaat momenteel uit ruim 100 bekwame experts. Samen ontwikkelen ze custom software voor klanten in verschillende sectoren. Uitdagende projecten waarbij de mensen van OpenValue worden ingezet als architecten, teamleiders en developers. Ze doen dit voor mooie klanten als Bol.com, ING, Jumbo, Rabobank, Google, Picnic, Remia, de Volksbank, Allianz, Sanoma, Malmberg en nog veel meer. 

Projecten OpenValue.jpg

Werken bij OpenValue

Bij OpenValue geloven ze in een persoonlijke aanpak in combinatie met hun drie kernwaarden: kwaliteit, plezier en kennisdelen. Ze delen graag hun kennis met de klant, maar ook tijdens meet-ups en conferenties. Door het delen van hun kennis kunnen ze de kwaliteit van hun diensten verhogen. 

Net zo belangrijk is het werkplezier van hun eigen mensen. Iedereen moet een opdracht kunnen uitvoeren die bij hem of haar past. Want bij OpenValue vinden ze dat als je doet wat je leuk vindt, je er écht goed in kunt worden.  

Team Open Value.jpg

Waar zit OpenValue?

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam aan de Johan Huizingalaan. Met de auto, fiets of openbaar vervoer kun je makkelijk op deze locatie komen.