Open HealthHub

Utrecht

Open HealthHub
8 Medewerkers

Open HealthHub is de meest veilige, gestructureerde en compatibele SaaS Hub voor digitale formulieren en thuismetingen. Ze werken voor diverse klanten in de zorg, waaronder ziekenhuizen (zoals Sint Maartenskliniek), e-health bedrijven en onderzoeksgroepen - in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Open HealthHub
Senior Full-stack Developer

Open HealthHub

Utrecht

Open HealthHub

Jouw rol: Samen met ons bouw je aan onze software die impact heeft voor patiënten en artsen in Europa en daarbuiten. Je ontwikkel... ... Samen met ons bouw je aan onze software die impact heeft voor patiënten en artsen in Europa en daarbuiten. Je ontwikkelt aan onze FHIR API’s, Improve Mo... Samen met ons bouw je aan onze software die impact heeft voor patiënten en artsen in Europa en daarbuiten. Je ontwikkelt aan onze FHIR API’s, Improve Mobile app, Impro... Samen met ons bouw je aan onze software die impact heeft voor patiënten en artsen in Europa en daarbuiten. Je ontwikkelt aan onze FHIR API’s, Improve Mobile app, Improve Designer en Improve Connected Health. Ontwikkel je talenten op het gebied van mHealth en eHealth.... Samen met ons bouw je aan onze software die impact heeft voor patiënten en artsen in Europa en daarbuiten. Je ontwikkelt aan onze FHIR API’s, Improve Mobile app, Improve Designer en Improve Connected Health. Ontwikkel je talenten op het gebied van mHealth en eHealth....

Bedrijfsprofiel

Vacatures Open HealthHub.jpg

Over Open HealthHub

Open HealthHub is in 2015 opgericht door Marco Woesthuis (arts) en Martijn Verhoeven (IT-ondernemer). En heeft als doel om de administratieve lasten van zorgverleners te verminderen. Open HealthHub heeft een onafhankelijk digitaal platform ontwikkeld waar metingen en formulieren volgens internationale standaarden worden beheerd. Open HealthHub wil wereldwijd de meest vertrouwde partner op dit gebied worden.

Werken bij Open HealthHub.jpg

Werken bij Open HealthHub

Open HealthHub kenmerkt zich door hun passie voor privacy. Zij vinden dat gegevens toebehoren aan patiënten en hun arts - en dat het geen (data) verdienmodel moet zijn. Ze lossen problemen in de zorg op door de modernste technologie te gebruiken. Ook staan ze altijd open voor nieuwe ideeën, manieren en technieken. Het delen van kennis met elkaar vinden ze erg belangrijk.

Je kunt bij Open HealthHub rekenen op:

  • Alle ruimte om jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en echte impact op de dagelijkse zorg voor patiënten en het werk van zorgprofessionals te realiseren
  • De kans om samen met het team het bedrijf op een duurzame manier te laten groeien
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om zo nu en dan thuis te werken
  • Laptop van de zaak
  • Gezellige borrels

Open HealthHub Werk.jpg

Waar zit Open HealthHub?

Het bedrijf is gevestigd op een prachtige locatie op de 6e verdieping boven het Beatrix Theater. Dit ligt in hartje Utrecht en is op 3 minuten lopen van het station.